בגלל שהפורום די שומם החלטתי לנסות ולהחיות אותו עם שרשור שמות סינים, בהנחה שכולכם יודעים את השם שלהם בסינית אני חושב שזה יכול להיות שרשור מעניין, ככה נוכל להשוויץ קצת ולקרוא אחד לשני בסינית השם שלי הוא - xiǎo guāng 小光
波啊子 או אולי בלי ה-啊 הזאת שתופסת ריל-אסטייט מכוער באמצע, ואז רק 波子. אף פעם לא החלטתי אם אני רוצה אותו או לא (ואז לוותר על הקריאה המדוייקת). היו גם תקופות שחשבתי בכלל לבלבל את סדר האותיות בשם המקורי שלי ואז אוכל לקרוא לעצמי 包子.
היה קטע נורא מצחיק בכיתת סינית שלי בשנחאי: כשהצטרפתי מאוחר לכיתה (בערך 3 שבועות אחרי שהם התחילו ללמוד) בדיוק הצטרפה בחורה מספרד, שהשם הסיני שלה הוא li ya 丽亚, נעשנו חברות ממש טובות, והיה מורה אחד בן בערך מאה (מורה מעולה!) שהיה אוהב להקניט אותנו ולצחוק: li ya ya li li ya ya li הוא היה אומר את זה בערך מאה פעם בשיעור... בסוף זה כבר נהיה ממש מביך...
אני מכיר כשאנשים אומרים "סינית ויפנית זה אותו הדבר", אבל "סינית ותאילנדית זה אותו הדבר", זה כבר משהו חדש לי... מצד שני, רוב האנשים בישראל אפילו לא יודעים איך נשמעת תאילנדית, אפילו אם הם טיילו בתאילנד
חבר טוב שלי הוא פיליפיני, אבל אבא שלו תאילנדי במקור ככה שכל פעם שאני בא אליו אני מרגיש קצת בחו"ל
בפעם הקודמת ראינו סרט ממש מעולה שקוראים לו Tom Yum Goong, ממליץ אגב הוא לוקח שיעורי תאילנדית בשגרירות, אבל אני לא בטוח אם זה תופס לכאלה שאבא שלהם לא עובד שם.
הוא אמר לי שיש גם בתאילנדית, אבל הוא לא ידע איך להסביר לי או שהוא פשוט שכח. בכל מקרה הדבר שאני הכי אוהב בתאילנדית זה הכתב התאילנדי שתמיד עושה אותי רעב ואת הסגנון של זה. הוא כל הזמן מראה לי איך לכתוב את השם שלי (שבמקום אור הופך לאול) ואני תמיד שוכח כי הבטן שלי מקרקרת זמן קצר אחרי זה