מה השיר המאוס עליכם?

FunkyGiraffe

New member
מה השיר המאוס עליכם?

איזה שיר אתם לא יכולים לשמוע יותר? אישית, כל פעם שאני שומע את גבי ודבי, בא לי לצעוק: "דייייייייייייי!#$!#@$!@%@#^@#$_)%@!#_*)$!#*_!@#%*!#$!@#_*!!!" פעם זה היה מספרים אבל הדג שינו את המצב איכשהו עם תוספת של סאמפלים, "כמה זה עולה לנו" ועוד כמה שינויים קטנים בשיר
גבי ודבי שיר מרגיז רצח לדעתי, פעם ראשונה שניה שלישית רביעית חמישית הוא נחמד ואחרי זה הוא סתם מעיק! אבל זו רק דעתי
מה אתם אומרים?

parnar

New member
גבי ודבי אין ספק

בהופעה האחרונה בזאפה אני נרדמתי לגבי ודבי אני פשוט עמדתי והשתעממתי לא הוזזתי עפעף אפילו לקצב המוזיקה מרוב שזה נמאס עליי

שירת הסטיקר !!

משהו שלא ייצא לי בחיים זה חליפות פראיירים וגן התות!!!! ורק פה קצת מאוס לי גם..

Amber68

New member
שירת הסטיקר..ורקקק בגלל

שחרשו עליו כל כך הרבההההההההההה ברדיו עד שיצא כבר מכל החורים.. שיר נהדר.. ממש ענק.. אבל חרשו עליו פשוט יותר מידי..!! אני זוכרת שהיה מצב שפעם ניגנו אותו בו זמניתתתתתתתתת 3 תחנות שונותתתת !! אומנם מאוס וחרוש אבל עדיין בין הטובים..

Shani276

New member
גבי ודבי

השיר כבר נהיה משעמם אולי שירת הסטיקר הוא הכי חרוש אבל בעיני הוא עדיין לא נהפך למשעמם לעומת גבי ודבי

FunkyGiraffe

New member
כל כך נכון

אני מסוגל לשמוע [זה בעצם מה שאני עושה, לפחות היום הזה שמסתיים לו בקרוב] את הסולואים השונים מההופעות של אמיר בשירת הסטיקר בלופים לא משנה כמה וזה לא ימאס עליי! זה פשוט שיר אדיר בעיקר ברגע שאחרי "הכל בגללך חבר!"

למעלה