מה השיר האהוב שלכם באלום החדש של איגי ולמה?
A A t z a New member 28/2/06 #2 רק אחד../images/Emo12.gif?../images/Emo80.gif טוב בינתיים זה "להתעטף בעצב לכבודך" ו-"מסתובבים" אבל עוד כמה ימים בטח יתחלף אין שום שיר בדיסק שאני פחות אוהבת...פשוט דיסק שולט
רק אחד../images/Emo12.gif?../images/Emo80.gif טוב בינתיים זה "להתעטף בעצב לכבודך" ו-"מסתובבים" אבל עוד כמה ימים בטח יתחלף אין שום שיר בדיסק שאני פחות אוהבת...פשוט דיסק שולט
A A t z a New member 28/2/06 #3 הוו לא נימקתי../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif להתעטף-המילים,הלחן של איגי ,והקול שלה פשוט יפה שם...אני אוהבת הכללל בשיר הזה. מסתובבים-כנל .
הוו לא נימקתי../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif להתעטף-המילים,הלחן של איגי ,והקול שלה פשוט יפה שם...אני אוהבת הכללל בשיר הזה. מסתובבים-כנל .
מ מתלוצץ New member 28/2/06 #4 להתעטף בעצב לכבודך האמת היא ששיר הזה פשוט מכשף. המילים כאן לא דומות למילים אחרות בשום שיר אחר, לכן שיר הזה ברמה יותר גבוהה.
להתעטף בעצב לכבודך האמת היא ששיר הזה פשוט מכשף. המילים כאן לא דומות למילים אחרות בשום שיר אחר, לכן שיר הזה ברמה יותר גבוהה.
A A t z a New member 28/2/06 #5 הוו מכשף../images/Emo11.gif../images/Emo121.gif../images/Emo80.gif ספוקי. אהבתי את התיאור האמת היא שזה נכון...באמת מכשף. וקסום ומופלא אם להוסיף לתיאורים העל טבעיים שלו .
הוו מכשף../images/Emo11.gif../images/Emo121.gif../images/Emo80.gif ספוקי. אהבתי את התיאור האמת היא שזה נכון...באמת מכשף. וקסום ומופלא אם להוסיף לתיאורים העל טבעיים שלו .