מה השיר האהוב עליכם?

מה השיר האהוב עליכם?

מה השיר של מאיר אריאל האהוב עליכם? 1- מהתקופה בה היה פעיל 2- שירים שפורסמו לאחר מותו/שר בהופעות אחרונות ולא התפרסמו בתקופת חייו.

yossnet1

New member
'חת 'חת נסיון

1-ניסינו לענות על השאלה הזאת שוב ושוב ותמיד הגענו למסקנה שזה עניין של תקופה. לכל זמן/רגש/מצב רוח יש את השיר שלו או האלבום שלו. 2- אני מאוד אוהב את שלל שרב מההופעה האחקונה בבארבי. בתור דורבן מה דעתך על חית המתכת (חלונות הצצה אל הזירה).

דווקא את השיר הזה אני לא מכיר

ואני אענה על הסקר גם.. כמובן שיש הרבה שירים אהובים, טרמינל לומינלט זה אחד מהשירים האהובים עלי.. בכלל כל התקליט הראשון שהוציא מאיר אריאל אהוב עלי, שיר כאב, טיפש חכם ועוד.. מהשירים האחרונים אהבתי מאוד את עכשיו להתאהב

שאלה קשה,

1. אין אחד, זה בטוח, אבל בין האהובים: מה חדש במדע, דאווין של שיר מחאה, פלוגה בקו. וזה אחרי סינון כואב, יש לומר. 2. עכשיו להתאהב, בגדול.

עכשיו להתאהב, באמת שיר אחד הענקיים

חבל שהוא לא התפרסם כ"כ.. היה מצליח בענק!! טקסט באמת אדיר עם לחן מגניב.. צריך לפרסם אותו..

דקל נור

New member
את מי אני אוהב יותר אבא או אמא

נשל הנחש,מים מתוקים,מה חדש במדע,מדרש יונתי,ארול,חיית המתכת,שיר המקצוע............. באמת שאלה קשה .

אבל באמת באמת, ואני מצוי לפני ולפנים ולפעמים

יותר מדי.... שיר התעסוקה. עושה לי את זה ברמות קשות.

אף פעם לא ידעתי לענות על זה...

במרוצת השנים השאלה הזו חוזרת... התקליט הראשון אוצר, ברנרד ולואיז - אגדה, רישמוי פחם נבואי... אם בכל זאת להחליט לפי תקופה אז לא פעם ייצא לזמזם השבוע את "איתן", "אולה בבו", "מה חדש במדע".... שבת שלום לכווולם

משמרותי

New member
הכי הכי

כולם! וברצינות:נשל הנחש,בס בבלון,מודה אני הולך בטל בשדה ירוק שלל שרב ועד ועוד ועוד עד אין סופ כל שיר בהתאם למצב ולעיניין. הנכון לעכשיו :שיר המקצוע,נרקומן ציבור ססססססססחחחחחחתו אפעס

עונה

1- הייתי בן 5 בסה"כ כשהוא נפטר, אז לא ממש שמעתי אותו בהיותו פעיל, אבל מהשירים שהוא פרסם כשהוא היה פעיל, אני מאוד אוהב את: נשל הנחש, מים מתוקים, חית המתכת, שיר התעסוקה גדול, שמעתי שאת נמצאת פשוט אדיר,טרמינל ופרעה כמובן. 2- מודה אני, מאוד אהבתי. גם את צדק צדק תרדוף בהופעה האחרונה, וגם את ד"ר התחכמות בבצוע של אודי אריאל.

למעלה