מה השיא שלכם?

e-magine

New member
מה השיא שלכם?

בלהיות מנותקים לגמרי מהרשת? אני כמובן שואל על שיא בתקופה שהייתם מכורים, לא לפני זה. לצורך העניין, לא חשוב אם הייתם מנותקים מרצון, מאונס או מתקלה.

actress

New member
קשה לי לענות באמת שקשה../images/Emo12.gif

להיות מנותקת אני? אמממ.... אני באמת שצריכה לחשוב האינטרנט רוב הזמן פועל ואני איתו אויש באמת קשה לי לענות טוב אני מניחה שאולי איזה שעתיים 3 או שאני ישנה

בשבת האחרונה

לא הייתי כל היום ברשת, למעט אולי שעה וחצי בערב, אבל כשמדובר בשבת זה בהחלט שיא. וזה באמת בגלל אילוץ, כי לא הייתי בבית במשך כל אותה שבת. חוץ מזה היו שבועיים שלא יכולתי לגלוש בכלל מהבית כי המחשב שהיה לי אז מת מזקנה ורק אחרי שבועיים קניתי מחשב חדש. אני לא יודעת אם אפשר להחשיב את התקופה הזאת כשיא, כי מהעבודה כן גלשתי. מצד שני בתוך השבועיים האלה היתה גם שבת שבה לא גלשתי בכלל, אז אני חושבת שאז זה היה השיא.

e-magine

New member
אני רואה שאין כאן הרבה שת"פ

הניתוק הכי ארוך שלי היה בקיץ שעבר, כשנסעתי לחו"ל לשבוע. בקשר לשאלה הזאת. הנה השיא שלי: השארתי כאן את הפורום וביקשתי מ**שירז ומ lee_1 לשמור על הפורום ואם יש משהו חריג או אסור, לדווח מיד להנהלת הפורומים. סמכתי עליהן ולא דאגתי ובצדק. בינתיים הן כבר לא כאן. כל אחת הלכה לדרכה. בכל השבוע ההוא, החזקתי מעמד, לא סבלתי בכלל, בלובי של המלון איפה שהייתי היו שני מחשבים עם אינטרנט, היה להם מתקן כזה שמשלמים בו במטבעות. לא התקרבתי לזה אפילו. היה בסדר גמור.

השיא שלי

הוא 10 ימים, כשטסתי לפולין... וכשחזרתי- יום שלם לא התחברתי!!! אני רולז!!
אגב, מה השיא שלכם להיות מחוברים? הכוונה בלי להשאיר את המחשב דלוק וללכת אלא ממש לשבת כמה שעות רצופות?
אני

actress

New member
אז כן ידעתי שזאת התשובה ולא השתנה

שום דבר בנתיים אצלי אני לא יכולה להתנתק לאיזה יום יומיים שלמים אני פה מקסימום להרבה זמן לא יודעת איך להסביר אבל עצם השאלה של אי אז אני כמעט ולא מתנתקת ואם כן אז גג 66 או 7 שעות שאני הולכת לישון או הולכת לחוג שלי לשעתיים וחוזרת ישר לפה שאר הימים שאני לא עושה כלום אני פה ולשבת אממ... אני יכולה לשבת משעה 10 או 9 בבוקר עד השעות הקטנות של הלילה ולגלוש אבל ברגע שאני אמצא תעסוקה לעצמי אני מאמינה שאני אגלוש לפחות 6 שעות או פחות אני כבר חושבת מה יהיה ואני אמצא תעסוקה ומה יהיה על הנט וכמה זמן אני אוכל לגלוש ואם אני מתכננת לי טיסה כמובן אני רוצה לטוס לטיול אחרי הצבא גם בא לי בתכנון הנט ומה אני אעשה בלעדיו אז נראה ברגע שאמצא מסגרת אני לאט לאט אוריד את הגלישה שלי

liz_liz

New member
אצלי אין שיאים ...

שאני מרגישה שזהו הכל כבר מיצה את עצמו ... שזהו כבר אין מה להגיד ...והכול נאמר .. אז אני עוזבת ... מתרחקת ... לא סופרת ימים או דקות ... שאני במקום מרוחק .. לא חושבת על המחשב אפילו .. אצלי המחשב -האינטרנט הוא מעין תרפיה נפשית... יש זמנים שאני ממש צריכה להכנס ... ויש זמנים שלא מרגישה משיכה בכלל להכנס ... אתם יכולים לבוא ולאמר ... אז את לא מכורה ... זה ממש לא נכון ... לפעמים .. יש דברים אחרים שמצליחים להסיח את דעתי להמון זמן מהמחשב.. ואז שאני ממש מתגעגעת אני חוזרת .. ליז .

אני מצטערת אי

אבל ממש קשה לי לענות על השאלה הזאת אני לא מצליחה להיזכר מה היה משך הזמן הכי גדול כי באמת מאז שאני ברשת לא יצא לי לנסוע למשל למקום שאין בו בכלל אינטרנט כן יצא שהמחשב שלי היה מקולקל או שני המחשבים גם יחד אבל מכיון שנכנסתי אצל כל מיני אנשים אני גם לא מצליחה לחשב כמה היה הזמן הכי ארוך מה שבטוח הוא שבכל הפעמים מאז שאני מכורה כשההתנתקות נכפתה עלי עקב גורמים חיצוניים , טיפסתי על הקירות כמו ג´אנקית בקריז

השיא שלי הוא בערך שבועיים

כשהייתי באמסטרדם לשלושה שבועות אחרי שבועיים בערך נשברתי ונכנסתי לאינטרנט קפה לבדוק אימיילים. עכבר

עכבר וכשבדקת אימיילים באמסטרדם

מה אמרת לעצמך? שלא היה מה להילחץ ושלא היה שום דבר ממש חשוב או שהרגשת הקלה ושאתה שוב בעניינים?

זה היה בעיקר לשמור על קשר

עם אנשים שהתכתבתי איתם. היה ברור לי שהעולם ממשיך להסתובב בלעדי. לא היה לחץ וגם לא הייתה הקלה. עכבר

amiak

New member
שלושה ימים

אחרי הזמן הזה הפכתי את הבית ומצאתי את המודם מוחבא באחד הארונות... כן - זו אני!!!

actress

New member
אאוץ´ כואב אבל לא הבנתי למה מקום

המחבוא היה בארון? ועוד מודם??? הוא לא אמור להיות מחובר למחשב? זה כמו חלקיק קטן בהארדיסק לא? או שאניטועה?

amiak

New member
זה מודם של ADSL,מודם חיצוני...

די גדול האמת... עמיה.

למעלה