מה הרינגטון שלכם?

oren29at

New member
מה הרינגטון שלכם?

האם גם אתם שחקתם למוות איזה שיר קלאסי? (עד לפני כמה חודשים ישבתי לידי בעבודה בחור שהרינגטון שלו היה הפזמון של "Wish You Were Here". חבל, דווקא היה שיר טוב).

או שאולי בחרתם באיזה שיר או נעימה נידחים במיוחד שרק אתם יודעים מה מקורם?

או שזרמתם עם ברירת המחדל של אפל או סמסונג? (מה שהפך אתכם לעצבניים במיוחד כל פעם שהטלפון של השכן, שגם הוא לא טרח להחליף, צלצל?)

חובבי פרוגרסיב- האם אתם ממתינים שכל "Supper's Ready" יסתיים לפני שאתם עונים?

ספרו ספר- עם קצת מזל ניצור פה מאגר רינגטונים לשימוש הקהילה, ונעזור לאנשים לגוון קצת את הצלילים המשמימים של הטלפון שלהם (ואז לקבל טלפון ולא לענות כי "מה, זה הטלפון שלי? לא זיהיתי, בחיי. שכחתי שהחלפתי את הרינגטון ל "Supper's Ready")

זה הרינגטון הנוכחי שלי, שנבחר על שום ההתפתחות המוצלחת שלו בפתיחה.

זה אחד הקודמים.

Barmelai

New member
אני מעדיף חיילים אלמונים

הרינגטון שלי בשנתיים האחרונות, חתוך מהשיר הזה (הלינק הוא לתחילת הרינגטון, לא לתחילת השיר). יוצר השיר לא מתאר לעצמו כמה אנשים מכירים את הפתיחה הזו בעל כורחם...

oren29at

New member
נזכרתי באחד ממאריכי הימים אצלי

כמדומני שדילגתי על ההקדמה המעט ג'יפתית, וחתכתי ישר לתחילת הנעימה.

עכשיו חידה: מי חיבר את הנעימה הזאת, ואיך יכולים חובבי פרוגרסיב להפוך אותה לרינגטון שלהם?

Barmelai

New member
ג'ורג' מרטין

ולהלן הרינגטון. ועכשיו אני עורך מחדש (!) זה היה סינגל, עם W על הבי סייד. האמיל היה כל כך גרוע בסינגלים, שמישהו בתעשיה היה חייב לעשות משהו. ג'ורג' מרטין התנדב, וזה פחות או יותר סיכם את קריירת להיטי הרדיו של VDDG. להקה על הפנים. אחלה רינגטון, אגב.

arieltr

New member
רגע איך מגיעים לכל הרינגטונים האלה?ואיך מעבירים אותם לפלפון?

כן זו אכן שאלת אנשי מערות מאוד טיפוסית.

בהגדרות של הסמארטפון שלך יש אפשרות להגדיר צלילים שונים

צליל לשיחה (רינגטון) הוא אחד מהם, ולעיתים אפשר להגדיר צלילים שונים למתקשרים שונים גם כן.
&nbsp
אחת מהאופציות היא להפוך קובץ שאתה מכניס לסמארטפון, בתור הצליל לשיחה. אם יש לך אנדרואיד, זה די פשוט. מעבירים קטע מוזיקלי לטלפון באמצעות הכבל (או בלוטות'), ומגדירים אותו כנ"ל. באייפון העלאת קבצי קול למכשיר דורש מעבר דרך אייטיונס, ואח"כ הגדרה כנ"ל.

למעלה