מה הראשי תיבות של.......

• פותח הנושא Wess
  • פורסם בתאריך

Wess

New member
מה הראשי תיבות של.......

פיזו 306XSI מה הXSI אומר?

© DrorZi

New member
מה הרשת"ב של

GL GLX GLXI GLE GLF GSX GPZ CBR S16 GSI ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד תשובה : . . . . . כ-ל-ו-ם ....
דרור זי, בלי סיבה.

sronis

New member
איך אומרים שסתומים בצרפתית?

אולי זה מתחיל ב-S...
רוני, 16 שסתומים

rigi

New member
רק 16 ?......עג......ׁ(בצחוק).....

20 שסתומים... 230 לא משנה מה ..ב-6000 סל"ד...(בשבילך רוני....) דרך אגב...GL=GRAND LOUXS

sronis

New member
זה הסופית?? בדקת?? ../images/Emo13.gif

אני בדקתי ב-1.8T טיפטרוניק... 210 ונגמר הכביש. לא חושב שאפשר היה יותר. לא זוכר את הסל"ד, ובכל מקרה זה היה ברביעי, החמישי משמש רק לשיוט. אצלי 230, אם היא הייתה מגיעה לזה, היה ב-7000 סל"ד בחמישי בערך... (כי 220 זה 6700...) רוני

עתיד18

New member
כתבנו באותו זמן בדיוק

אבל בגלל שאני צעיר יותר אז התשובה שלי נחשבת ראשונה :)

חסמ"ש - חסר משמעות

X בא מכל רמות הגימור שהיו נהוגות אז בפיז´ו - XR, XS, XT. S ככל הנראה נגזר מ Sport, כיוון שגרסת XS היתה גרסה עם תיבת הילוכים בעלת יחסי העברה נמוכים יותר מ XT, למשל (שלא שווקה בארץ). I נועד להזכיר את Injection מהצירוף GTI. בימים שמכוניות קיבלו את התיוג XSI ההסבר היה שכללי הפוליטיקלי קורקט לא מאפשרים לתת למכוניות את השם המפורש GTI - שמעורר אצל הלקוחות אסוציאציות של בזבוז דלק, השתוללות וחוסר ידידות לסביבה. מאז, לשימחתנו, השתנו כללי הפוליטיקלי קורקט...

Wess

New member
אז רגע מה התשובה?.....

איפה אני יכול למצוא את התשובה???

למעלה