מה הקשר?

דבר דעה

New member
מה הקשר?

מה הקשר אל השואה? ולאן חוזר הגלגל בדיוק? עובדה היא שמחבלים מתאבדים שמים את הפצצות מתחת לבגדים. האם זה מצדיק להפשיט מישהו בגשם במשך 45 דקות? אולי לא. השאלה היא אם אלו הם כול הפרטים של המקרה. למשל האם החילים פועלים עפ"י הוראות? ומה ההוראות? ואיך מודאים בדיוק אם החשוד נושא פצצה או לא? חסרים פרטים בסיפור.

גם אם תוריד מהם את כל הבגדים..

אני סומך על ה"מהנדסים" שימצאו פיתרון... רק תן להם קצת זמן... על גלולות נפץ שמעת...?... על T.N.T שמחדירים לפי הטבעת שמעת..? בקצב הזה עוד תשמע..

בפי הטבעת? הצחקת אותי.

10 קילו אפשר לשים שם (חומר נפץ+מסמרים)? מה אם הוא צריך לצקת בדרך? או להוציא נאד? לא נראה לי שמקום זה יחליף את השיטה הישנה. זה מזכיר לי - בפתח הקניון שליד ביתי ראיתי איך בודקים תינוקת בעגלה. היה לה חיוך מקסים ונראתה לי מאוד אמיתית ובגיל שבאמת עוד לא חושבים על התאבדות וצחקתי על הבודק - תינוקת מתפוצצת. אבל הוא בדק אם מתחתה שמו משהו.

זאת היתה בדיחה אם לא הבנת...

אם יצליחו הערבים לשכנע את העולם הנאור שמחבלים-מתאבדים אינם אמצעי פסול לעומת אמצעי לוחמה אחרים המקובלים בעולם (כמו שחברי כנסת ערבים, וכן דיפלומטים מצרים וירדנים מנסים לשטוף לנו את המוח כאן, שאפאצ´י ומחבל-מתאבד הם היינו הך..), תחשוב מה יקרה... * השיטה הזאת תוכנס בהצלחה לחוקי המלחמה של ז´נבה... * רפא"ל תייצר חגורות נפץ.. מפעלי היי-טק ישראלים יפתחו פצצות אטום קלות משקל שניתן לקחת ביד.. * תאמין לי שהמוח היהודי ימציא גלולות נפץ, אני לא צוחק איתך.. אני כבר חושב בכיוון של אפקט כימי שגלולה כזאת יכולה לייצר)
. בקיצור, אחרי שנמכור לאמריקנים את הפיתוחים הישראליים בתחום פיגועי ההתאבדות, אני בטוח שגם האיראנים יגלו התעניינות.. אפילו החיזבאללה יקנה מאיתנו בסופו של דבר - ואולי כך גם יכירו סוף סוף בקיומנו, כמי שהנחילו לעולם הנאור פן תרבותי מודרני נוסף.....

אגב, בקשר לנאדים...

חוץ מהאפקט הכימי - נאד יכול גם להיות חלק ממנגנון המרעום.. חשבת על זה? נאד קטן שעושה בום גדול...
ילדי החמאס ישמחו לקבל מתנה כזו לעיד אל פיטר....

טוב, על הפעלת מרעום עם נאד

עוד לא שמעתי. אבל אם יש לך תוכניות להקים חברת היי-טק שתפתח את הנושא אז כדאי שתדע שהאמריקאים כבר עובדים על הנושא. יש להם גם אתר בו תוכר להתחיל כבר עכשיו להתאמן.

אגב, תיקון טעות בהלכה האיסלאמית...

המתאבדים לא מקבלים 70 בתולות, אלא בתולות בנות 70!! משתלם....?

למעלה