מה הקשר?

מורןLA

New member
מה הקשר?

O.K., here goes. The date of the attack: 9/11 - 9 + 1 + 1 = 11 September 11th is the 254th day of the year: 2 + 5 + 4 = 11 After September 11th there are 111 days left to the end of the year. 119 is the area code to Iraq/Iran. 1 + 1 + 9 = 11 Twin Towers - standing side by side, looks like the number 11 The first plane to hit the towers was Flight 11 There´s More....... State of New York - The 11th State added to the Union New York City - 11 Letters Afghanistan - 11 Letters The Pentagon - 11 Letters Ramzi Yousef - 11 Letters (convicted or orchestrating the accack on the WTC in 1993) Flight 11 - 92 on board - 9 + 2 = 11 Flight 77 - 65 on board - 6 + 5 = 11

שימו לב למשהו מעניין נוסף

פרשת השבוע שבו היה הפיגוע היה "כי תבוא" ופרשה זו מוזכרת המילה ארור הרבה פעמים א-1 ר-200 ו-6 ר-200 = 407 = 4+7 = 11 מדובר על ארור מי שלא יקיים מצוות וכ"ו כמו כן בפרשה מדובר על ארץ ישראל שניתנה לעם היהודי אולי אלוהים מעניש את מי שלא נותן ליהודים להגן על עצמם במדינתם כמובן שאני מדברת על ארה"ב אני אמנם מצטערת על ההרוגים והפצועים אבל בהחלט חושבת שהממשל בארה"ב רע מאוד ליהודים או כמו שכתוב: ארור

טל קר

New member
בדיוק היום יצא לי במקרה לקרוא

הודעה שמדברת על דילוגים בתורה http://www.hofesh.org.il/religion_merchants/diloogim/skips.html והודעה שמדברת על גימטריה http://www.hofesh.org.il/religion_merchants/gimatria/gimpromo.html אז ממש לא צריך לקחת את זה ברצינות.

multysam

New member
יש מלא מוזרויות פה ..ותמונות מוזרות

מישהו באחד הפורומים אמר בפשטות : התאריך 11.9.01 נרשם בלעז (בארה"ב) כ 9.11.01 שזה כמו 911 מוקד החרום שלהם ------------------------------------- מצאתי בשיטוטים ברשת גם שתי תמונות עם פרצוף מוזרות מאוד שבאות מתוך העשן ועוד עטיפת הלהקה הלהקה שזה כמו נבואה שחורה מפחידה. אני אשמח לקבל עוד תמונות מוזרות, למי שיש ...

Yaniv-DC

New member
סליחה על השפה אבל...

אבל אני לא מסוגל להתאפק. ב-ו-ל-ש-י-ט! אז מה כולכם אומרים? יאללה נחזור בתשובה? מאיפה צצים כל פעם המופרעים והתמהונים שמחשבים את זה.... אויש. במה אנשים מנסים להאחז במצבים כאלה. שוב, אויש.

אולי זה צירוף מקרים

אבל גם לחזור בתשובה לא היה עוזר, איפה זה שמתפללים אליו כל הזמן נמצא במצבים כאלה?

Yaniv-DC

New member
שנת שבתון.

ובכלל, בשנות ה-40 הוא היה כמה שנים בחופשה ללא תשלום.

למעלה