מה הקשר?

RTur

New member
מה הקשר?

הפעם נעלה קצת את הרף... בואו נראה אתכם מקשרים בין ביונסה ללירז.

RTur

New member
וכדי שלא תגידו שזה קשה ואתם לא יודעים...

אני אתחיל... כדי שתראו שזה אפשרי בהחלט ביונסה עשתה שני דואטים עם ליידי גאגא ליידי גאגא כתבה שיר לבריטני ספירס בריטני ספירס עשתה דואט עם מדונה מדונה הופיעה בארץ ובקהל הייתה מיכל אמדורסקי מיכל אמדורסקי הייתה נשואה לאסף אמדורסקי אסף אמדורסקי מופיע במופע משותף עם עברי לידר עברי לידר כתב את השיר "אדוני" לרוני רוני מנחה בערוץ הילדים ביחד עם טל מוסרי טל מוסרי השתתף בפסטיגל ביחד עם לירז רואים? עכשיו תעשו משהו יותר טוב משלי.. נראה אתכם!

ארתור אתה חלש ../images/Emo6.gif

ביונסה נבחרה להיות זמרת העשור המצליחה ביותר בטקס VMA של MTV עדן הראל הייתה מנחה בMTV עדן הראל היא אשתו של עודד מנשה עודד מנשה השתתף בעונה השנייה של האלופה עם איתי תורג'מן איתי תורג'מן שיחק בסדרה "הכל דבש" עם יעל פוליאקוב יעל פוליאקוב היא הבת של ישראל פוליאקוב ז"ל ישראל פוליאקוב ביים הצגות בידור לחנה לסלאו חנה לסלאו הופיעה בתוכנית הבידור "סיבה למסיבה" רבקה מיכאלי הייתה מנחה קבועה התוכנית רבקה מכאלי הנחתה בפסטיבל שירי הילדים לצד גידי גוב גידי גוב שיתף פעולה עם רמי קלינשטיין שהיה אחרי על העיבודים בהופעות רמי קלינשטיין הוא הגרוש של הזמרת ריטה ריטה היא דודתה של לירז

RTur

New member
מה חלש? עשינו בערך אותו אורך חח

ואני עוד השקעתי עם קצת סלבס מחו"ל חחח

RTur

New member
הסבר

כל פעם אני נותן שם של מפורסם כלשהו - מהארץ או מחו"ל. מה שצריך לעשות זה למצוא קשר כלשהו בינו לבין לירז בעזרת מפורסמים אחרים כמו שכתבתי בדוגמא שלי וכמו שליאור עשתה אחריי. אני אתן עוד דוגמה למשהו קצר כדי שתביני מה הרעיון. קשר בין שירי מימון ללירז שירי מימון השתתפה בכוכב נולד באותה עונה עם נינט טייב נינט טייב יוצאת עם יהודה לוי יהודה לוי שיחק עם לירז ב"האלופה"

למעלה