מה הקשר?!

Just Adi

New member
מה הקשר?! ../images/Emo80.gif

עבדתי עליכם! "מה הקשר" זה שם השירשור :) מקורי לא? וכנובע משהו, מטרת השירשור היא שיכתבו פה משפטים מתוך שירים (של מוניקה) שאף פעם לא הצלחתם להבין מה הקשר לעזאזל... אולי לא ילך כל כך טוב, אבל תנסו! אוקיי אני אתן דוגמא: "אל תקני זה לא האף שלי" (פצעים ונשיקות)

the king 25983

New member
../images/Emo103.gifמשחקים נחמדים יש לך....

משפטים מוזרים: -"לשכב אחד בתוך השני" -"הזמן כמו טיפות עיניים" -"הפשע הקטן הוא הפשע הגדול" -"פאם פטאל איפה שרק יורקים" -"דמעות של עשר שעות אחרי השתייה" משפטים שאהבתי: "עצלנות כושלת כישלון חרוץ" "הוא רצה אותה מתוך אהבה" "היא אמרה לי תראה החיים דיי קלים נשכור לנו חדר בדרום ת"א ונחייה כמו גדולים... מדקה לדקה" "ככה את יפה זה מה שאת צריכה זה מה שאני מוצא וככה זה יהיה" "החוק היבש לא נרטב אף פעם" "הם למדו בצופים איך לקשור את החבל והרבה יותר קל לקשור בחורה" "הרופאין מקשיבים אם משהו זז בבטן אבל הם לא מקשיבים לליבך" "אין תרופה לאבן בנפש לזה אי אפשר לעשות הפלה" "אולי כדאי רק להיסחף לתוך הזרם של פרחים וספרים ודברים אחרים" "אחרי שבוע יצא לחופשי מישהו התערב באופן אישי" איך זה שכל אחד נהיה לי איזה רוקסטאר כשלי עדיין יש קשיים לשרוך את האולסטאר" "כי העיניים מפוצצות לכלוך של בוקר" "הילדים לא גדלו הם רק גבהו ומצאו עבודה" "לטרוק את הדלת על שנים של חרטה... ולצאת" "כל מי שנפל בדרך לא יקום" "הולך לעבודה קורא עיתון רואה קצת טלויזיה" "כמו הרצון שלך שיזכרו אותך" "עד שלא תרגיש חופשי לא תהיה אמיתי" "ועולה שוב תהיה משאירה סימני שיניים" "רק שלא ישמעו את השיר שלי" "רק להיות נשמות שמחות אנשים חפשים ומוצאים סיבות אני נשען על הזוויות כמו כיסא הפוך בשמש" "בחיוך שלך יש אהבה" "אתה לא בטוח אם אתה הולך בדרך טובה" "אתה מעביר את הזמן השד יודע לאן" "אתה רוצה לברוח אבל נשאר בעיר אתה רוצה לשתוק אבל יש לזה מחיר" "לחיות בלי כסף נהיה אידיאל" - משהו מאוד אקטואלי "כולם יודעים שוודקה בבוקר זה לא תרופה" "גשם יורד על הלב הבודד" "אהבה זה הסם הכי מוזר" "חי כמו קנגורו בתוך הכיס" "החלטתי להיות בריא להפסיק לשתות להתחיל לשחות אבל זאת רק עוד הפסקה זמנית" אז לקחתי את הגיטרה שלי והלכתי ברחוב הראשי" "שוב החלטתי לא להחליט לשוט כמו המחט על ה תקליט אני לא זוכר אם יש לי שריטה" "יותר קל לחיות בלילה כי יש קצת הרגשה של כפר" "מחר תקומי יום חדש שאין בו תועלת כלום לא יקרה בו כמו אתמול" "את לא כמוני כי אף פעם את לא לא שואלת איך זה שנפסיק לפעול" "לא יודע כלום על שום דבר" "זה הכל בדמיון שלי מה שנקרא החיים שלי" "יש לי תוכנית ללילה של שלווה ללא הפסקה" "יש לי פרווה חמה וטובה וקפיצים ברגליים של טנק מרכבה" מי הייתי אתמול מי נהייתי אחר-כך" "יש אנשים שעשויים מאוויר של הרחוב הכי מסריח בעיר" "אהבה זה לחיות מחמד"

טוב אז כמה נקודות שרציתי לציין../images/Emo6.gif

דבר ראשון למי ששאל בת כמה אני, אני בת 17 ובקשר למה הקשר אני לא מבינה מה לא ברור בפאם פאטל? ( הוא אומר שיש כאלה בכל מקום משמע בחורות יפות ומפתות...ובהמשך המשפט הוא אומר " יש לי מעצורים תודה לאל על חסדים קטנים" כאילו הוא מסוגל להחזיק את עצמו...למרות כל הבחורות.... ושכחתי מה עוד כתבת אז אני יגיב מאוחר יותר... מלחמה נעימה לכולם....סתם בצחוק! ( ראיתם את ההודעה החשובה לגולשים?)
|טפו טפו טפו|

למעלה