מה הקשר אלינו?

לפי מה שאסף אומר- זה מדויק. הוכחה

תהיה היום בערב. כנראה שעד עכשיו לא היתה התייחסות כי התקשורת לא העבירה את זה (כמו שהיא לא העבירה את זה עכשיו) וכנראה שהאנשים שכן שמעו על זה לא חשבו על משהו שאפשר לעשות. לגיטימי. אבל מפה ללפרש את ההבנה וההשוואה של אנשים בין המקרה הזה לשואה כצביעות- למה? מה כואב? אנחנו לוקחים את עניין תאי הגזים ומדגישים אותו בשביל להראות את האימה שבדבר. זו לא הסיבה בגללה אנחנו מוחים. איפה אתה גר? אני גילי ברייר, כיתה י', גרה בכפר מונאש

kedeman

New member
אתה צודק

לפנינו אף אחד לא עשה כלום כבר 15 ריחות כאלה ואף אחד לא עשה כלום ו-15 פעמים שלא ידעת עליהן כלום לכן, גם הפעם לא צריך לעשות כלום זה לא פה - זה רחוק אפשר להתעלם...... באמת?

kedeman

New member
האמנם?

זה בעיה שאנחנו לא יודעים על זה שנעשים רצחי-עם בכל העולם אנחנו לא יכולים להגיב על מה שאנחנו לא יודעים גם הבריטים במלחמת העולם השניה לא ידעו אבל השלטון שלהם ידע והוא החליט לא לעשות עם זה כלום לדעתי זה לא משנה באיזה צורה הרצח הזה נעשה ולמה זה רצח של מתנגדי המשטר גם בגרמניה זה היה בהתחלה רק של מי שנחשב מתנגד.... מתחילים מקטן אתה יודע... אחר כך עוברים לאוכלוסיה חלשה וזה שזה בתאי גזים זה קצת מפחיד יותר כי מכל השיטות שיש זאת מהאכזריות.... לא שזה מצדיק רצח שיטתי בשיטה אחרת ובכלל...

הודעה מאופיר פופליגר לבלמן

מספר עניינים עיקריים: בגרמניה התחילו הניסויים בבני אדם לקראת הפתרון הסופי במתנגדים לשלטון ובני משפחותיהם- נשמע מוכר? אי תגובת העולם להתחלת רצח שיטתי של מתנגדים לשלטון עלולה להוביל ליותר מזה (לא שרצח של 200 אלף אזרחים הוא לא מספיק רע). ההשוואה לחוקי נירנברג לא קשורה בהכרח- ההשוואה באה כדי שהחניכים יגידו שגם על חוקים אנטישמיים בתקופת השואה היו מגיבים בחומרה, ההשוואה לא באה בגלל התוכן אלא בגל תגובת העולם לארוע חמור לכשעצמו. על זה אפשר להתווכח... על עובדות הסטוריות אי אפשר להתווכח: בשנת 1941-2 פורסם מברק ריגנר- מברק של יהודי ששלח למנהיגי ארה"ב ובריטניה את פרטי הפתרון הסופי על כל פרטיו- הפרטים אומתו כמדוייקים ופורסמו לאחר זמן מה. כדי להרגיע את מחאת העולם כינסו את ועדת ברמודה- בה הוחלט לא להחליט. הידע היה גם בידי האזרחים שבחרו להדחיק ולשכוח- היום יש לנו את ההזדמנות לשנות. אני לא יודע מה המניעים של התקשורת לפרסום של ידיעה כזו בעמוד 17 או לא לפרסמה בכלל. העצומה באה בעקבות הידע, ידע על השמדות אחרות פשוט לא היה בידינו. תענו לי אם בא לכם- [email protected]

טוב מאוד!

ואם אכן תעבירו את הפעולה בישוב שלך, אשמח אם תספרי איך היה.. אולי יהיו לך המלצות ועצות להמשך.

rontaviv

New member
טבח בקוריאה

לידיעתכם: אמנם עברתי את גיל הנעורים מזמן, אני פונה אליכם מפני שאני כבר 3 שבועות נוקט צעדים למען הקורבנות בצפון קוריאה. אגב, כבר פניתי לכמה ח"כים ול גופים הומניטריים בארץ ובחו"ל. אנחנו חייבים לעבוד ביחד. אשמח לעדכן אתכם בעניין זה ולעזור. אתם יכולים להיות איתי בקשר [email protected]

שיתוף בעצומה

שלום לך! אנחנו מעריכים את הנכונות שלך לשתף איתנו פעולה. עלינו לאחד כוחות כדי להשיג גינוי רשמי והכרה תקשורתית. רצינו לדעת מה בדיוק מטרת מחאתך. אל מי פנית? אילו תשובות קיבלת? כמה תומכים במטרתינו? האם אתה מחתים עצומה? אנחנו החתמנו עצומה בין ילדי ביה"ס רופין- בסביבות ה400 חתימות (השאלה איזו חשיבות יש לחתימות אם הן ללא מספר תעודת זהות). העצומה מתגלגלת בפורומים שונים ודיברנו עם "יד ושם" שגינו את הרג האזרחים, אך עוד לא קיבלנו מהם תשובה- תשובה חיובית מהם תהווה עלייה מאוד משמעותית במספר החתימות, בגלל קבוצות הקשורות לשואה המקושרות אליהם. פעולות לגילאי 13-18 מועברות במספר תנועות נוער שונות, בתקווה שהן יעוררו את האזרחים להצטרף למחאה, ולהכין שלטים שיעוררו את המודעות (גם לא בקרב המודרכים). בעתיד ניצור קשר עם יו"ר אגודות הסטודנטים של מכללות ואוניברסיטאות שונות. צפוי להווצר קשר עם תוכנית חדשות. אם יש לך שאלות או עדכונים: [email protected] יום טוב מצפים להמשך עבודה פוריה. עמק חפר

שלום רב! ../images/Emo26.gif

ברצוני להעביר את הפעולה שלכם גם בבית הספר בו אני לומדת. אני רוצה לקבל יותר מידע על מה הלאה... על העצומה... אשמח אם תפני אליי במסרים. יישר כוח.

למעלה