מה הקידומת של גן עדן?

GreenGirl

New member
מה הקידומת של גן עדן?

כמה בקרים אחרי שזה קרה התעוררתי עם שחר, וגיליתי לתדהמתי שיש לי חור בלב. כן, אני אתחיל שוב: קמתי בבוקר והיה לי חור מזוין בגודל של כדור טניס בלב. חור באמצע הלב! דבר ראשון התקשרתי לעבודה והודעתי שאני לא באה, כי בכל זאת יש לי חור בלב, ונראה לי די טיפשי ללכת לעבודה בדיוק ביום שבו אתה קם בבוקר ומגלה שיש לך חור בלב... רציתי לבדוק שאני לא חולמת כאבים שוב, כמו כל החלומות שכל הזמן באים בשבוע האחרון, אז כדי לוודא שבאמת שאני לא חולמת ניסיתי לתקוע בחור את הקופסא של המשקפיים שלי - ראו איזה פלא: היא נתקעה שם וכאב לי בטירוף... זה אמיתי, אני לא חולמת. אז אחרי שהוצאתי ת´קופסא מהחור ניסיתי לעמוד זקוף ולהסתכל במראה, ונורא הצחיק אותי שראיתי את הפוסטר של "מודרן טוקינג" על הקיר מאחוריי תלוי, דרך החור שיש לי בלב. רציתי להתקשר אליך, לא ידעתי מה לעשות, וכמו תמיד במצבים כאלה אני מתקשרת אליך. ולא היה לאן לחייג. מה הקידומת של גן עדן? בחוסר ברירה טלפנתי לרופא שלי והפקידה שאלה אותי, "ממה את סובלת?" וכשעניתי לה - "חור בלב, יש לי חור בלב" היא ענתה - "גברת, את מי את חושבת שזה מצחיק?" התחלתי להרגיש די בפאניקה ולחשוב מה אם אף אחד לא יצליח לעזור לי - אנשים, יש לי חור בלב! זה כואב. טוב, חייבים לצאת מהבית ולהגיע לביה"ח, אז התלבשתי ושמתי פלסטר על החור אבל כמו שאני מניחה שהאיש שהמציא את הפלסטר לא התכוון שהוא יכסה חור בלב, כך גם הפלסטר שיצא מהאריזה חשב. וזה התחיל לגרום לעוד מחשבות סופניות בראשי לגדול, אז קשרתי ת´חור עם העניבה שהייתה לי מהצופים - היינו שם ביחד... "שבט שורק", תמיד ידעתי שלא סתם סחבתי כתובות אש בחצי ראשון לציון ב-40 מעלות חום בצל... איך שאני ככה תפסתי מונית ואמרתי לנהג: "לאיכילוב - יש לי חור בלב", הנהג לא התרגש וענה לי: "תשמעי, יש לי חור בכיס ומינוס 10 אלף בבנק, הכל עובר". חייכתי בפעם הראשונה מיזה שבוע. איך שככה אנחנו עוצרים מחוץ לחדר מיון, אני משלמת לנהג (עכשיו יהיה לו מינוס 9970 שקל בבנק...), וכתוצאה מהחור שניקב בי התחלתי לאבד דם בכמויות - מזל שהייתי מטר מחדר מיון. אז ככה הכניסו אותי לטיפול נמרץ, מפה אני לא ממש זוכרת הרבה, אני רק זוכרת שחלמתי שאתה איתי, ושתופרים לי בלב עם חוט דייג שקוף. אז שוב כדי לבדוק האם זה היה חלום, קראתי בשקט בשמך ואתה לא ענית. תקעתי ת´קופסא של המשקפיים בלב, הקופסא נתקעה בין חוטי הדייג.

BooBee

New member
אוי, מתוקה ../images/Emo23.gif

כמה מרגש כתבת כאן. והחור הזה, אצלנו בשכונה אומרים "פי כוסאומו". אשכרה, לעזאזל החורים האלה שגורמים לנו לכאלה סיוטים. השבוע קראתי לאחותי לפני השינה וחלמתי עליה בלילה. שמתי לב שאם אני חולמת עליה לפני היקיצה אני זוכרת קצת ואז כל היום שלי קצת שמח והחורים מתמלאים בחלקיקי חלומות. איתך, מתוקה, כל כך איתך. רויטל.

יש משהו

בכתיבה שלך, שנוגע בבת אחת בכמה מקומות. נגיעה מעודנת, מרפרפת, שחודרת עמוק לבטן. את כותבת מדהים. תודה על הנגיעה אחת מהצד

liat1953

New member
ילדה ירוקה../images/Emo140.gif

את מתארת ניפלא את תחושותיך מרגש עד דמעות. אני חייבת לומר שהחור עליו את מדברת, כל כך מוכר.... כל כך נכון....... ו כ ל כ ך כ ו א ב. ליאת

GreenGirl

New member
תודה לכם ../images/Emo41.gif

דווקא נראה לי, שהסיפור הזה נכתב עם חיוך קטן.

למעלה