מה הקטע?!

מה הקטע?!

לא הבנתי מה הקטע של הפורום הזה... אתן מוכנות להודות שאתן פאקצות?! ומה ההגרה שלכן לפאקצות?

ועוד שאלות...

מי פה פאקצה? מי פה סתם אורחת? למה אתן אוהבות להיות פאקצות? כל שניה להגיד: כפרע, מלכע, נשמע זה סתם דבילי! תלמדו לדבר בחיי...! ואתן חכמות?!?! מה הקטע בפורום הזה אני לא מבינה! ואני לא פה כדי להתנפל עליכן או משהו אבל רק כדי לשאול!

אוי מצחיק מאוד אני האדם האחרון

שהתיאור הזה מתאים לו! אני לובשת ורוד אבל לא בכמויות! ואני לא אוהבת מסטיקים ואני לא פאקצה אבל למה את חושבת שזה כייף להיות פאקצה?! בלי חוכמה, בלי צבעים אחרים חוץ מורוד! זה לא נמאס?! ואני לא יורדת כאן באמת שאני לא מתכוונת לרדת על מישהי אבל אני שואלת מה הרעיון בזה?

וזה פאקצה זאת את לא זה את !

אני לא חפץ דומם תתפלאי! אז אולי קחי את עצמך בידיים ובאותו זמן את הספרים והמחברות ותתחילי ללמוד?

007bg

New member
כנראה שהיותך פיה איננו הדבר היחידי

שאת בהכחשה לגביו...... שמעי, ילדונת, Take it easy..... הרוב המוחץ של מי שמאייש את הפורום הוא כזה שמעלה הערות סרקסטיות לעבר הקטגוריה החברתית שבשמה הוקם הפורום..... למעששה, אני לא נעול על כך שייעודו המקורי היה בכלל לאכלס את הבבונים..... אז..... Chill,Girl......

אוקיי כמה דברים!

דבר ראשון זה פורום פאקצות אני לא יודעת מאיפה אתה צצת... אני לא שמעתי על בן פאקצי! טוב שיהיה אולי אתה לא כזה אבל אני חושבת שלפורום אין בכלל נושא... פאקצות! נכון נכון הפורום הוא בשביל הפאקצות! אבל 90% מפה הם לא כאלה אז אולי תקראו לפורום הזה פורום בעיות חברתיות? פטפוטים? בגדים? אופנה ? אני לא יודעת אבל בכל זאת השם הזה יגרום למלא ילדים לרדת עליכם ולשפוט אתכם לא נכון! ואל תרד על הכינוי שלי כי הכינוי שלך לא יותר טוב מזה!!!
והפורום הזה מלא קטינות ואתה בן - 19?! לא כדאי שתעשה משהו אחר חוץ מלהיות בפורום הזה? אבל זו רק דעתי!

007bg

New member
אבל זאת בעיה, נוכח זה שאין לי חיים,

לא? אני פה כמה דקות ביום.... זה לא מה שמפריע לי.... ובכל לגילאים של מי שפה, אני לא בודק ולא הכי מעסיק אותי.....

ומאיפה הגעת לזה שאני פאקצה?!

מה זה מה שעלה לך בראש?! המילה פאקצה? ולימודים לא? אולי תדמיינו שהעולם הורוד שלכן לא יהיה שווה בלי חכמה!!! למה אתן מתגאות בטיפשות שלכן?! ואני לא מדברת על כולן כי יש פה כאלה שאני רואה שיש להן רמה! אבל קחו את עצמכן בידיים!!!!!!!!!!!!!!!!

Karin600

New member
אוף סתמי

את העצמך מוכיחה לנו פה שאת פאקצה. לא נורא, זה עוד שלב בהתבגרותך, בקרוב תהפכי ל-פרחה!

מה יש לכם קללו מישהו אחר אני לא

פאקצה ולא איכפת לי מה תגידו עליי! ובטח שלא פרחה! כי אני לא יכולה להיות אחת מאלה אני היריבה שלהן!!!

ואולי את תשני את הכינוי? יש לי ...

רעיון גם למה! לבמבה מרוחה!!! או רקובה !!! כמו המוח שלך!

למעלה