מה הקטע?

Pretty War

New member
מה הקטע?

לפני מספר חודשים נפרדתי מהאקס, הוא יצר איתי קשר שבוע שעבר, הסתמסנו די הרבה והוא הציע להפגש. הסכמתי וקבענו והכל ואז הוא ביטל בטענה שהוא שכח לעשות משהו חשוב ושהוא ממש מצטער ומאז הוא פשוט נעלם. מה הקטע???

תשאלי את עצמך.

"איך יכולתי להסכים להפגש איתו, הרי יש סיבה שהעדפתי להפרד ממנו" "מה זה נתן לי שהוא שוב פגע בי והראה כמה אני לא חשובה לו?" "למה אני לא חזקה מספיק להתנתק כמו שצריך?" אין מה להפגש עם אקסים או לחדש קשר, כשאת הנפגעת העיקרית, את שואלת אותנו מה הקטע? אז הקטע הוא שהוא אולי ניסה סתם לראות אם תזרמי, או שסתם היה לו משעמם, או שהוא התגעגע והתחרט.. וכו' וכו'.. לפחות אני מקווה שהחכמת מהעניין ותדעי הלאה לא לזנק אליו אם הוא יצוץ.

Megie

New member
זה באמת משנה?!

כנראה שרצה להזכיר לעצמו שאת עדיין שם-למקרה הצורך. תלמדי מזה להבא-לא לזרום איתו בשום צורה ולא לתאם שום פגישה, למה זה טוב?! במיוחד אם זה עלול להעיר שדים שמזמן קברת בתוכך, או אפילו גרוע מזה-להכאיב במידה והפצע עדיין לא הגליד. פשוט תתעלמי, אם הקשר כבר מזמן מאחורייך ואת כן רואה את עצמך מסוגלת לנהל איתו איזשהו קשר "אפלטוני" (אפילו שאני נגד, אבל כל אחד ודרכו) אז תמשיכי בסדר יום רגיל, אם ירצה לקבוע מחדש-ידע איפה למצוא אותך

לא מדויק

את צריכה להיות בקשר רגשי עם כל אדם שאת אוהבת את אופיו. העניין שקשרים משתנים עם השתנות העניין הרגשי, וזה בעיקר תלוי במידת ההתאמה. צריך לתת חופש לכל אדם להחליט מה טוב לו בקשר, לעשות מה שטוב לנו ולהשקיע בלי לפתח ציפיות. אם נהנית מהקשר המועט עם האקס, טוב. כשאדם נחמד אליך ומשקיע בך, הוא כנראה מחבב אותך ורציני ולא מתכוון לשחק ברגשותיך.

Megie

New member
פילוסוף

אתה קצת מתבלבל..לא אני פרסמתי שאלה, אני אחת מהמגיבים על ההודעה הראשית..זה באמת לא היה ברור?!?! :-\

Megie

New member
מזל טוב אהובתי!!

מאחלת לך את כל הייחולים שאת מאחלת לעצמך ואפילו יותר!!! אני רוצה שתדעי רק אושר, אינסוף בריאות לך ולקרובים אליך...שתמצאי אהבה ענקית כמו שאת חולמת..ותקבלי כל מה שאת מבקשת לעצמך..עושר שתמיד יספיק להכל...תגשימי את כל החלומות ותיהי את, תלכי עם האמת שלך וכל השאר יסתדר..
אוהבת אותך המון

ברור והגבתי לך

לא לשואלת. כתבתי את זה בגוף שני כדי שהשואלת תוכל לקרוא את זה וללמוד מהתכנים, אבל הרעיון היה מופנה אליך.

Megie

New member
עזוב,

אתה לא מחובר לעצמך. דעתי היא-שאם האקס פתאום יוצר קשר ומנסה להיפגש ושנייה אחר"כ מבטל את הפגישה בטענה שיש לו משהו אחר לעשות, זה יכול להביע את הדברים שרשמתי למעלה.. וחוץ מזה, אני אישית, נגד קשרים עם אקסים, אתה בעד..כל אחד ודעתו-זכותינו.. אנחנו אינדיווידואלים וחיים לפי מה שנראה לנו לנכון, אז אין פה שום דיוק-לכן..אין לך זכות לציין שזה לא מדוייק ולהוסיף מה לדעתך נחשב כ"מדוייק"! ביעייני, דווקא אתה הוא זה שלא מדייק מבין שניינו.. כל אחד ודעתו, זה מה שיפה בפורום.

סלחי לי אבל

כל אדם רשאי להביע את דעתו. לדעתי, זה לא מדויק ולכן אמרתי את זה. לא אמרתי שזו עובדה. אנשים אומרים כל הזמן מה שהם חושבים. גם את חושבת שאני לא מדויק וזו זכותך.

Megie

New member
אז להבא תוסיף "לדעתי"

ולא בתגובה נוקבת וחד משמעית... כי אין בנושא כזה דיוק.

לא צריך לפני כל דעה

להוסיף לדעתי. אנשים מביעים דעות כל הזמן במשפטי חיווי רגילים וכך החשיבה בנויה. אדם אומר "זה יפה" וברור שיפה בעיניו. לא מדויק פירושו לא נכון, ואומרים לא נכון כשלא מסכימים עם דבר.

שלום

עניין רגשי של אנשים משתנה הרבה. אם נפרדתם וחזרתי לזמן מועט בלבד, טבעי יותר שלא יחזור אליך לזמן רב. השתדלי ליצור קשרים רגשיים רק מתוך אהבה, ואז יהיו יציבים יותר.

היי :)

שמעי כמו שאמרו יכול רצה לראות מה התשובה שלך הייתה:) לדעתי פעם שיזימין אותך ובאמת מוכנה לצאת איתו בידיעה שלא תפגעי . השאלה אם מכנה נפשית)

muse18

New member
אין טעם להפגש עם האקס

הרי נפרדת מסיבה מסויימת ואם אחרי כמה חודשים שאני מניחה שבהם ניסית להתגבר עליו וברגע שהוא רושם לך שהוא רוצה להפגש את מסכימה, יכול להיות שאת עדיין מרגישה אליו רגשות? עדיף לא להפגש איתו, מכוון שפגישה איתו לא תעזור לך לסגור את הפרק הזה בחיים ולהמשיך הלאה...

מאיפה שנדע?

הכל ניחושים. אולי הוא באמת צריך לעשות משהו חשוב (למרות שלדעתי הניסוח הזה די אומלל). אולי לא, והאיש סתם מחפש. אין לי מושג. השאלה היא - איך תגיבי אם יבקש ממך להיפגש שוב?...

למעלה