מה הקטע

קוקייה

New member
מה הקטע../images/Emo35.gif

אהלן כולם אני לא חושבת שאתם זוכרים, אז אני אספר את הסיפור בקצרה ואעדכן אתכם: יש מישהו בכיתה שלי, שהתחלתי להרגיש אליו דברים. לא הייתי בטוחה, ולכן לא עשיתי עם זה הרבה... אבל הזמן עבר והבנתי שאני כן מרגישה אליו משהו. הוא נתן לי כל מיני רמזים דקים והחלטתי לדבר איתו. אמרתי לו שאני לא רוצה שזה ישמע מחייב או משהו, אבל הייתי רוצה שנכיר יותר. אחרי שהוא היה המום לגמרי (יו, אי אפשר לתאר במילים את ההבעה שהייתה לו על הפרצוף!) הוא אמר: טוב, טוב. ואז אנשים אחרים הגיעו, אז הלכתי כבר. לא היו לנו שיעורים משותפים, אז לא יצא לי לראות אותו הרבה, ואז התחיל שיעור שאני יושבת קרוב אליו ותמיד אנחנו מדברים, ולא רק שהוא לא החליף איתי מילה, הוא הזיז קצת את השולחן רחוק ממני. מה זה אמור להביע? אני מבינה שהוא מופתע, אבל למה הוא ככה מגזים? זה לא שהצעתי לו להתחתן או משהו... בסך הכל להכיר בקיצור... מה לעשות? מה אתם אומרים? אם הוא לא היה מעוניין הוא היה אומר משהו כמו: אני לא בנוי לקשר... לא? או שיש מצב שהוא בכל זאת לא מעוניין? בזמן שהיה לנו חלון וישבתי עם חברות שלנו הוא בא אלינו לכמה דקות. חברות שלי אמרו שאולי הוא רצה לדבר איתי לבד והוא לא יכל בגללן. מה אתם אומרים??? מה לעשות? אני חושבת שאני פשוט לא אעשה כלום. הכדור במגרש שלו עכשיו. לא

נינושש

New member
את צודקת..!

(כתבתי תגובה לאן היא נעלמה???) את צודקת הכדור במגרש שלו ואם הוא יעשה משהו בעניין אז סבבה לך.. אבל אם לא את תצטרכי להבין שאין מה לעשות ותמשיכי בחייםםם בה ביי

loving angel

New member
היי :)

קודם כל אני רוצה לומר לך שיש לך אומץ, ללכת לבחור ולומר לו שאת מעונינת בו, לי אין חח בכל מקרה לפי דעתי את צריכה לדבר איתו על היחס הזה שהוא נותן לך. הוא לא יכול למשוך אותך ככה, זה לא מגיע לך. אם אחרי שתדברי איתו הוא ימשיך עם היחס הזה פשוט תאמרי לו ביי... למה לך לבזבז עליו את הזמן היקר שלך!? אז זהו חמודה מקווה שהכל יסתדר לך...ומקווה שעזרתי לך בצורה מסויימת

spirit noa

New member
כנסי.

אני חושבת שאת צריכה לחכות אם זה לראות מה קורה איתו. ות'אמת שמה שעשית , כאילו זה שקיבלת את האומץ לנסות להכיר אותו יותר טוב, זה ממש תעוזה ( כך כותבים? ), ושאם הוא מראה לך יחס שלילי, זו בעיה שלו הוא לא יודע מה הוא מפסיד
, תמשיכי הלאה!!!! .. תזרמייייי., יש עוד הרבה דגים בים!!!!! ..... ( מסיקה !!!! )

gloom

New member
*מצקצק* לא טוב, לא טוב../images/Emo66.gif

זה באמת לא טוב, ככה לא באים לבן ואומרים לו "אני רוצה שנכיר יותר טוב" זה מלחיץ זה מפחיד וזה מרחיק, אם היית הולכת ככה מסביב ולא בישר אולי זה הייה הולך יותר טוב נניח יום אחד תתקשרי תגידי לו-"וואי נאי משועממת בא לך ללכת לסרט" או- "תגיד יש מסיבה יום שישי רוצה ללכת איתי
" וככה, כי אם את ישאר באה זה מלחיץ. אני זוכר שאחת באתי אליה ואמרתי לה שהיא יפה ואז היא אמרה- רוצה ל** אותי פה במקום" ואני מה זה נלחצתתי ואז היא הלכה זה מלחיץ

sh53

New member
אני מבינה אותך בהחלט למה נלחצת, אבל

הבחורה ששאלה את ההודעה הראשית היא כבר בת 17 ואתה בן 14. אמנם ההבדל ביניכם זה 3 שנים, זה אולי נראה כמו ספרה קטנה - 3, אבל זה 3 שנים, זה המון זמן, זה הבדל גדול. בגיל 14 זה בהחלט מלחיץ, אבל בגיל 17 פחות מלחיץ.

As היחידה

New member
מה מלחיץ להתחיל עם מישהו?! לא!

לא מלחיץ בכלל... =\ אלה עפ כן אתם בישנים.. גם אני בישנית אבל זה לא נורא להתחיל או כל מיני דברים כאלה.. =\

sh53

New member
נראה לי שיש לזה סיכוי

שלב ראשון - התחלת איתו והוא היה ממש בהלם: "אחרי שהוא היה המום לגמרי (יו, אי אפשר לתאר במילים את ההבעה שהייתה לו על הפרצוף!) הוא אמר: טוב, טוב." שלב שני - אתם באמצע השיעור, יש אנשים מסביב, הוא כנראה ביישן, את מנסה שוב ולא יוצא מזה כלום, כי אולי כאשר יש אנשים מסביב זה מרתיע ומביך אותו. שלב שלישי - ישבת עם חברות שלך, הוא בא לכמה דקות והלך. החברות אמרו לך שיתכן ומאחר והן היו שם, אז הוא לא דיבר איתך - ואני מסכימה איתן בהחלט. מה לעשות? קיבלת כבר את האומץ והתחלת איתו? התחילי איתו פעם נוספת ואחרונה, אבל הפעם עשי את זה כשאין אנשים מסביב, אין לחץ או מבוכה עליו, כששניכם לבד ואין אף אחד אחר. חכי להזדמנות המתאימה, לא לעשות את זה ברגע הלא מתאים, עדיף לחכות קצת ולעשות את זה נכון, מאשר לעשות את זה בצורה לא נכונה.
כמובן שנשמח לשמוע עדכונים

קוקייה

New member
מצטערת שרק עכשיו אני מגיבה../images/Emo70.gif

תודה לכל מי שהגיב... גם אני חושבת אולי לנסות שוב, כי אולי הוא חושב משהו בסגנון: היא רוצה להכיר, אז שתעשה עם זה משהו? אוף, אני לא יודעת. בנים כל כך לא מובנים! בכל מקרה... מה אתם חושבים שאני צריכה לעשות? להתקשר אליו וסתם לדבר איתו? או להתקשר ודבר איתו קצת על כל מיני דברים ואז לשאול אותו מה נסגר? ואם הוא רוצה להכיר או לא? או אולי בכלל לא להתקשר??

sh53

New member
להתקשר אליו ולזרום עם השיחה

תראי לפי התשובות שלו איך להתקדם עם זה וכמה להתקדם עם זה (קחי בחשבון שיכול להיות שהוא גם יהיה נבוך בטלפון, אז לכן לקחת בחשבון שאולי יהיה צורך ביותר משיחה אחת ואולי להשאיר לו טלפון שלך, כי אולי בטלפון יהיה לו נוח יותר לדבר איתך).

תותי-בת

New member
בלי להעליב את הגברים כאן... אבל לרוב בנים לא חושבים כמונו הנשים... אין מה לעשות אנחנו בנויות אחרת... והמקרה שלך מזכיר לי שבחטיבה אני ואחד (שהייתי מאוהבת בו ביסודי... הוא הגיע אלינו רק בשנה האחרונה...) התחלנו להיות ידידים ואז יום אחד הוא בא אליי עם חברים וסתם יצא לנו להיות לבד לכמה רגעים אז אמרתי לו שאני רוצה שנהיה ידידים ככה בסבבה ושלא פעם ככה פעם ככה כי זה מעצבן אותי אז הוא אמר לי "אין בעיה..." עוד עם חיוך ../images/Emo9.gif אז בכלל חשבתי אחלה גבר גבר ../images/Emo9.gif אבל טעיתי כי מאז לא דיברנו יותר אפילו לא שלום שתביני... לפני משהו כמו חודשיים ראיתי אותו בתחנה המרכזית בת"א וכאילו ידעתי שגם הוא משרת באילת כי בן דוד שלי חבר טוב שלו... (וגם ראיתי אותו כמה פעמים בתחנה אבל המשכתי ללכת כאילו אני לא מכירה אותו בכלל...) והוא היה באוטובוס ממול אז הוא אמר לי "גם את משרתת באילת?" אז אמרתי לו "כן" והלכתי - כאילו לפעמים אנחנו נותנים יותר מדיי משמעות לאנשים שלא שווים אותה ואז נזכרתי ברגע הזה שדיברתי איתו לפני איזה חמש שנים ופשוט צחקתי בתוכי למה לעזאזל דיברתי איתו ואמרתי לו את זה... בנוגע לבחור שלך - תני לו ת'זמן שלו, תאמיני לי שאם הוא ירצה אותך באמת הוא כבר ימצא דרכים אלייך... ואל תחפשי רמזים כאלו ואחרים, תני לו שיזרום בקצב שלו כי כשלוחצים עליהם ומספרים להם כאלו דברים או רומזים להם מאוד (כמו שעשית) הם מתקפלים ובורחים אפילו שקצת התקרבתם... תני לטבע לעשות את שלו ותמשיכי בדרך הישנה והטובה שירדוף אחרייך הוא... כי אצל רוב הבנים אם את מראה להם שאת מעוניינת הם כבר מאבדים עניין, לפחות אלו שלי יצא להכיר, תני לו להרגיש שאת לא כולך עומדת לרשותו... שיעבוד קצת בשבילך ../images/Emo9.gif בכל אופן שיהיה בהצלחה, שמרי על עצמך ואם הוא מחליט שלא, תעברי הלאה אל תתקעי עליו יותר מדיי, הזמן חולף מהר ../images/Emo9.gif לילה טוב, ליאת.

למעלה