מה הקטע של ג´ואי?!

*hadas*

New member
מה הקטע של ג´ואי?!

הפרופסור הזה ממש לא יפה.. ואליוט היה יותר חמוד היא רעה!!! הפרק היה נחמד וג´ק היה ממש מסכן..

LillipooT

New member
תקשיבי...

היופי לא קובע
היא נדלקה על הפרופסור..אז שיהיה :)

hadassi

New member
מה הבעיה

זה דווקא נחמד! הגיע הזמן שג´ואי תעשה משהו קצת לא צפוי וקצת לא חוקי. יאללה נמאס כבר מזה שהיא כזאת חננה, live a little jo! דרך אגב שוב נפלנו קרבן לתרגום הלקוי ש"משהו יותר פרוע" הוא בעצם something wilder שזה כבר יוצר משמעות חדשה... מה יהיה עם ג´ק???????? פייסי לשלטון

shira245

New member
אממממממ..אני דווקא התחלתי לחבב אותה

פעם שנאתי אותה...אבל בזמן האחרון(עם עזרה מאודרי) היא ממש השתנתה... לא מקובעת כזאת..הולכת לפיה רצונות שלה...ג´ק-פייסי-דוסון זה כבר לא הבנים היחידים שמעניינים אותה וזה טובב! אז יאאללה ג´ואי רוצי לצ´ארלי......!!!!!!!!!!!!!!!!!
אתם מהזה מתאימים...ואם תבגוד בה......
אהה ואודרי ופייסי-מושלמים ביחד!!!!! פייסי צדק-איפה היא הייתה שהם היו בתיכון???.. היא מין גירסא טובה וחמודה יותר של אבי..לא?

לאנה

New member
ממש לא!

אודרי לא דומה לאבי, לא דומה לאיב, ולא דומה לג´ן - היא דמות משל עצמה וטוב שכך!, היא כזאת חמודה!, היא הדמות הכי שווה שם (חוץ מפייסי וצ´ארלי כמובן.......) וגם: איזה יופי זה הקטע הזה שנהיתה חבורה חדשה, ג´ואי-פייסי-אודרי!, רעיון מעולה של התסריטאים לפי דעתי.......

Lady_in_Red

New member
לדעתי צ´רלי היה ממש חמוד../images/Emo99.gif

ואני יכולה להגדיר אותו כחתיך! ואני ממש רציתי לראות אותו עם ג´ואי כי ככה ג´ואי יכולה לזכות בחתיך מההממם וגם להחזיר לג´ין על זה שהיא גנבה את דוסון...
אני בטוחה שג´ין הייתה מתעצבנת, כי לדעתי בלב שלה עדיין נשארו שרידים של צ´רלי... ג´ואי לא צריכה להתעסק עם איזה זקן אלא למצוא לה איזה חתיך כמו צ´רלי!

hadassi

New member
אוי צ´רלי!!!!!!!!!!!!||

הוא פשוט מהמם!!! רק שנראה לי שהוא הבנאדם האחרון שמתאים לג´ואי החנונית ופרופסור ויילדר הוא לא "איזה זקן" הוא חמוד! ובכלל השאלה החשובה באמתהיא: האם ג´ק יזכה פעם לזיווג הגון???

רינת4

New member
אליוט הזה ממש ממש,אבל ממש

מ ו ז ר !!!!! לא שמת לב? טוב שהיא נפטרה ממנו. לא הבנתי מה היא עושה איתו מלכתחילה...

לאנה

New member
הוא באמת קצת מוזר.............

אבל הוא היה ממש חמוד כשהיא אמרה לא שהיא "חולה"! היה לו כזה פאפי פייס והוא כזה מסכן! דאם יו ג´ואי!

LillipooT

New member
היא הייתה ממש רעה!

זה היה פשוט הדבר הכי מגעיל שהיא יכלה לעשות. לצאת ולהגיד לו שהיא חולה אחרי שהם ככה קבעו! והאו מסכן ישב והכין לה סלסלה..בזמן שהיא מתנשקת עם איזה מישהו..בבעעעע.

לאנה

New member
נכון!

וחוץ מזה, לאודרי היא אמרה שזאת "רק פגישה לימודית לקידום העתיד האקדמי שלי", אז למה היא לא אמרה את זה לאליוט?!, אני כל-כך שונאת אותה!, כל הבנים נדבקים אליה כמו מסטיק *למה אין אייקון?!* והיא הולכת ומתמזמזת עם איזה סבאל´ה שנוסף לכל הוא המורה שלה. וואי איך התעצבנתי בקטע עם הסלסלה!....... והוא הכין את הכרטיס לבד!, איזה חמוד......

LillipooT

New member
חחחח...

נראה לי רק שתינו פה - לא נורא :)) אני לא שונאת אותה..זה פשוט לא יפה מצידה. זה לא היה אמור להיות "דייט" ככה שהיא באמת יכלה להגיד לאליוט יפה..למרות שזה גם היה נורא מאכזב אותו. ובאמת..ג´ואי..אני מתפלאת עליך.. "אני חולה" ?! איזה מן תירוץ עלוב זה.. מסכן.. האמת שהוא באמת קצת מוזר..הוא תמים מדי כזה. מה עדיף? הוא וג´ואי או הפרופסור וג´ואי? שמתם לב שג´ואי נהיית "נסטי" מפרק לפרק.. :) גן ג´ואי!!

לאנה

New member
יש דבר אחר בתמונות הלו..........

צ´ארלי ברקע!
אני לא שונאת את ´ואי בגלל זה, אני שונאת אותה כי היא פשוט מעצבנת אותי!, למרות שאני חייבת לומר שבזמן האחרון היא מאד השתפרה, אני חושבת שאודרי ופייסי אחראים על כך....., יש לה מזל שהם בכלל מסתובבים איתה!

LillipooT

New member
אני פה!

באמת..אודרי כל כך עזרה לה! היא פשוט תוספת מדהימה לסדרה!!!!!! ופייסי תמיד עזר להוציא את "הג´ואי השנייה".. אויש אויש.. אודרי ופייסי פשוט מדהימים ביחד.. :))

למעלה