מה הקטע של אנשים?!?!

makel1

New member
מה הקטע של אנשים?!?!

היום נסעתי באוטובוס לחדר כושר וכמעט כמו בכל פעם פשוט הזדעזעתי מהריחות שם. סבבה, אני מבין שעכשיו חורף והכל, אבל זה לא אומר שלא צריך להתקלח או לשים איזה משהו על הגוף ולבוא למקום ציבורי עם ריח של בית שחי של בית שחי!! אז נכון, אולי אני אובססיבי בכל מה שקשור לריחות גוף, אבל תתחשבו אנשים, אנחנו כבר לא בגולה! זהו :)

makel1

New member
דווקא חראדים לא היו

אפילו בחורים צעירים.. זה מה שמוזר. איףף נזכרתי בריח של הבצל

Wrecker

New member
לא כולם חיים באותו עולם שלנו

יש משפחות שאנשים גודלים אליהם בלי מודעות להגיינה, אתה לא יכול לצפות מילד שגודל להורים שלא יודעים מזה ספידסטיק פתאום ללמד אותו שהוא עכשיו גדל ויש לו ריח זיעה מהגוף .. אם תחשוב על זה כשהיינו ילדים לא מעט מאיתנו חשבו שמקלחת זה בזבוז זמן והעדפנו להמשיך לשחק, ורק אחרי שכנועים היינו נכנסים. עם הזמן כמובן למדנו שצריך כל יום לא משנה אם רק הסתובבנו בקניון..

Wrecker

New member
ידיד שלמד פסיכולוגיה פעם אמר לי

משהו שעד היום נשאר לי כתעלומה, שמצד אחד זה הגיוני מאוד ומצד שני לפעמים כמה שאנחנו מנסים אנחנו לא באמת מצליחים להבין דברים. מה שהוא אמר לי שטפשות זה בעצם עצלנות.. אנשים באופן תת מודע מתעצלים לחשוב על דברים שמבחינתם נחשבים לחסרי עיניין וטעם. זה אומר שאם נושא כזה או אחר לא מעניין אותך אתה לא תחכים בו גם אם הוא חשוב לחייך במידה זו או אחרת.. בנים סטרייטים פחות מתעניינים בהיגיינה לעומתנו לפחות.. זה נושא שאפשר לחפור בו הרבה.. אם תרצה חח

makel1

New member
זה דווקא נכון מאוד

לא יודע אם הייתי שם את הקו בין סטרייטים להומואים, אבל לחלוטין בנאדם שלא מודע לחשיבות של X - לא יתן ביטוי לX גם במהלך החיים שלו. למרות שלדעתי התיאוריה מתייחסת לדברים יותר ״גדולים״ ובעלי קושי רב יותר להשגה.

ברבורי, אתה בהערה כזו?

אני נוסע הרבה עם חרדים בתחבורה ציבורית, אין ריח טוב/רע יותר משל אחרים. אגב סרחון השכורים בשינוע לדרומה של קרת קשה יותר.

another גיא

New member
זה קרה לי אתמול...

ישבתי 3 שעות בהרצאה מאחורי בחור שהחליט כנראה לחסוך במים... זוועות עולם.

makel1

New member
אני הייתי עובר מקום

היתה לי נסיעה קצרה (בדכ אני הולך ברגל, פשוט הייתי קצת בלחץ זמן). פעם נסעתי באוטובוס מאחורי בחור עם רעמת שיער ועובש עליה (אני לא מקצין). לאחר דקה הרגשתי בחילה מטורפת ופשוט קמתי משם והלכתי למקום אחר (בתוספת מיני קללה שיצאה באורח טבעי)

אנ'לא מאמין על "הרגישות" וה"אנינות" הזו

אבל אולי אני כבר רגיל לכל, כיוון שאני נוסע אך ורק בתחבורה ציבורית. אפילו לחיכוכי שדיים מקריים בי, להצמדות של זרג בישבני, או ובכלל וריחות, כן ריחות ומראות והמטורפת שנכנסת ומקימה אנשים על מנת לשבת ויש עוד ועוד

makel1

New member
לא יודע אם זה עניין של הרגל

רפלקס ההקאה שלי לא מושפע מההרגל שלי. זו לא פעם ראשונה שאני נחשף לריחות כאלו.

שום קטע

למה אתה ושב הם חייבים להתנהג עפ"י הסטנדרטים שלך? תיקח אתך מטפחת שריססת בבושם החביב עליך, תריח כל פעם וזהו.

ביחס לזה דווקא יש תשובות

ריחות הם תוצר לוואי של הפעילות הגופנית שלנו, ויש הסוברים שהתרבות המערבית [בן אנוש?] כלכך מתרחקת מהטבע עד שהיא לא מסוגלת לסבול את ריחותיה עצמה. זה דווקא אנטי בן אנוש.

Wrecker

New member
גם בעבר אנשים היו מתבשמים

וככל שהזמן עובר אנשים מנסים להתקדם, היום גם אנשים מגלחים מקומות שבעבר היה נחשב לטיפשות כי מה יחמם אותך אם לא השיער שלך? היום יש מזגן יש חימום זה חלק מתהליך הקדמה. בכל מקרה אנחנו לא בנויים לחיות כמו חיות שכן לחיות השיער והציפורניים לא צומחות ללא הפסקה ויש לנו צרכים אחרים ואנחנו יכולים ללמוד ולהתפתח הרבה יותר מכל חיה אחרת (לפחות רובנו) ובגלל הדברים האלה אני לא אוהב שאנשים משווים אותנו לחיות, בין אם תרצו או לא אנחנו מעל החיות בלי קשר לדת.. זה פשוט עובדה.

ItsikH

Member
כמו שאומרות הצרפתיות למה להתקלח? בשביל זה המציאו את הבושם!

לא ממש התיחסת להערה שלי, אבל מילא

לכנות מישהו שלא מתיז על עצמו בושם או מתקלח פעם ביומיים לא "בן אנוש" זו הגזמה קיצונית.

למעלה