מה הקטע שלו..?

princesa4

New member
מה הקטע שלו..?

אני מרגישה תסכול , מרגישה מרוקנת , הבטרייה שלי נגמרה פשוט ככה.. רשמתי פה בפורום על בחור הביישן שניסו לשדך לי שמחפש להתחתן במשך שנה בתקופה שהייתי מלאה ולא מושכת (עכשיו אני כן וכייך לי להביט במראה תענוג). במשך השנה השדנים ואני ניסו לגרום לו לתת לנו צאנס והוא פסל אותי על סף בטענה שאני לא נראית לו, שהוא חלש ואני חזקה ככה אמר במילים אלה . הוא נעלם לחודשיים עבר למסגרת אחרת ואין קשר דיבורי איתו יותר. מישהו שיודע שאני מעוניינת בו ומכיר אותו ניסה גם הוא לגרום לו להבין שאולי אני האחת בשבילו. הוא אמר לו שאני בחורה טובה שלא יוצאת לבלות , שאיפה הוא ימצא בחורה כמוני, שאני בחורה זהב ושהוא דפוק , ממש ירד עליו שהוא טיפש שלא נותן לנו צאנס. המישהו הזה דיבר איתו ואמר לי שהבחור הוריד את הראש ושהוא שם לב שהוא מאוד ביישן, שהוא אמר לו להציע לי לצאת לסרט. בקיצור בכל פעם שהוא רואה אותו הוא מדבר איתו עליי. יום אחד לפתע צץ מוצראט באופן חד פעמי בעבודתי יחד עם חברו . אנינורא התרגשתי , הבחור גם הביע עניין בניגוד לשאר הפעמים , אמר לי שעובר דירה ושאני יבוט לבקר אותו בדירה החדשה. הוא רשם לי את הטלפון שלו, ואני התקשרתי אחרי שבוע כי ממש הייתי לחוצה והתרגשתי. הוא היה מאוד נחמד בשיחת הטלפון , בדיוק היה בהובת סחורה לדירה החדשה ושמעתי רעש ברקע נשמע אמין ביותר. הוא סיים את השיחה הקצרה , התצקשר אח"כ שוב אחרי כמה דקות כשהתפנה שאל מה שלומי , שאם סיימתי כבר לעבודה , היה ממש נחמד ואני דיברתי בקול רך, ביישני וחסר בטחון . הוא שאל בשיחה שאורכה דקה אם יוכל לחזור אלי באותו יום בערב מאוחר יותר (אני התקשרתי ב18:00 בערב) ושאל אם אני לא אהיה עסוקה או משהו. מאוד התלהבתי ואמרתי שכן, אני הולכת לקוצת הרזייה ושאני מסיימת ב21:30. הוא היה נחמד ומתוק ואמר "על כיף כיפאק אני ידבר איתך היום , יש לי את הטלפון שלך". היה רושם של עניין מצידו . הנה עבר שבוע וחצי וכלום הבחור לא מתקשר לא כלום . אני מביטה במראה ורואה בחורה נאה והפכתי כבר לנרקיסטית כל היום מביטה במראה ומתפאלת מכמה שאני יפה ושואלת את עצמי מה לא בסדר בי?! איך עכשיו שאני נראית טוב הוא לא מעוניין?? אני מנסה להבין אותו ולא מצליחה הרי הוא הציע בהתחלה לבוא לראות את הדירה ופתאום הוא נעלם לי?! מישהי בעבודה הציעה לי לשלוח לו אסמאס , אמרה אולי הבחור ביישן ואמרתי שכנראה שכן זה מה שאמרו לי עליו כולם. אז היא אמרה מה יש לי להפסיד , תשלחי לו אסמאס אמרה לי ותרשמי לו ששמעת על אזיה סרט מעולה שהמליצו לך ולהציע לבחור לצאת ביחד..אני בהתחלה התלהבתי אבל לא נראה לי זה יעבוד לי או שכן? הרי אפילו לא טרח לחזור אלי כמו שהבטיח . כמו שרשמתי אני מרגישה ריקנות גדולה ואין לי חשק לחזר אליו מאסתי ..מצד אחד נמאס לי ממנו ולא בא לי לחזר, מצד שני אני מרגישה שאולי אני מפספסת הזדמנות עד שסוף סוף אני משיגה את הפון שלו .. אני מתה להיות מחוזרת , לפחות שיביע בי עניין מנימלי .. לא בא לי ליזום את כל הקשר בטח לא נשיקה ולא המין. לפחות שיתקשר.. אם הוא יציע לי להיפגש אני לא יאכזב אותו , אני ידפוק הופעה שיראה מה הוא פספס עד עכשיו כי וואלה הביטחון קצת עלה לי ואני מרגישה טוב יותר עם ההופעה החיצונית.

האם באמת איכפת לך מהתשובה שלנו?

את כותבת אינספור פעמים על כמה את רוצה אותו וכמה הוא לא שם עלייך וכנראה שאת לא מבינה את הרמז- הוא לא מעוניין. מי שמעוניין- עושה צעדים לקדם את זה.... אל תעלבי,אבל נראה שהשיחה הראשונית איתו הייתה כי לא היה לו נעים, עובדה שלא חזר.... אל תרדפי אחרי אף אחד.

SleeplessBeauty

New member
זה קטע כזה של גברים...

(ואני מודה שגם שלי לפעמים) פשוט לא להתקשר כשהם לא מעוניינים. ובעניין הזה זה די חד וחלק. אם הוא היה מעוניין הוא היה מתקשר. אין פה עניין של ביישנות אחרי שכבר יצרתם את הקשר הראשוני. קרה לי כל כך הרבה פעמים שיצאתי עם מישהו ואחר כך הוא פשוט נעלם. פתרון אחד - לשלוח סמס אחד, או להתקשר בעצמך. אבל לא יותר מפעם אחת! אין לך מה לרדוף אחרי מי שלא רוצה אותך! הפסד שלו... דעתי האישית - רדי ממנו. אובססיה של כל כך הרבה זמן לבחור אחד היא לא בריאה. למה דווקא הוא? זה לא שיצאתם והתאהבתם ועכשיו את לא מסוגלת להתגבר עליו. צאי, תפגשי גברים חדשים, אולי אפילו תרגישי מחוזרת כפי שאת צריכה להיות.

למעלה