מה הקטע עם אפי??????

מה הקטע עם אפי??????

בואו לא נלך סחור וסחור. אפי. מה בדיוק הקטע עם אפי? זאת אומרת, כולנו מקבלים את האחר, כולנו תורמים לאקי"ם, אבל ריבונו של עולם, מי שמע על מפגר בטלנובלה? רציתם זמן איכות עם אפרת בוימולד - קיבלתם איש מוזר עם כובע מצחייה, חולצה מכופתרת וסוודר מכוער. אני מאוד מקווה שיש הסבר מוצלח למחדל הזה, כי אחרת מדובר בתקדים מסוכן ממש. בשבוע שעבר שאלתי ילד בן שמונה מיהי הדמות האהובה עליו בסדרה, ובלי היסוס השיב: "אפי". "כי הוא חמוד", הסביר; ללמדנו כי כלבים וילדים אמנם גונבים את ההצגה, אבל מפגרים עושים את זה טוב משניהם. אם אפי הוא אכן מודל הזדהות עבור הדור הצעיר, הרי שהתקדים הזה מסוכן אפילו יותר. מוטב היה ללהק במקומו את תום אבני ולא לפתח אצל הילדים תפישה מעוותת של עולם המבוגרים. לא אחת תהיתי מדוע אפי חובש כובע גם בבית. חברה הסבירה לי שהכובע נועד להבחין בין אפי ובין שאר הדמויות בסדרה. זאת אומרת, קחו למשל את זיו. שימו לזיו את כובע המצחיה הזה, ואין למעשה שום הבדל בינו ובין אפי. זיו בלי כובע הוא סתם רפה שכל – עם כובע הוא כבר מפגר מן המניין. סוניה אמנם הבטיחה לעצמה מקום בגן העדן, אבל השבוע השלימה את התרגיל המסריח – היא עצמה נסתלקה לעולם שכולו טוב, ואנחנו תקועים כאן עם אפי. האם מותר להניח שמפגר שמופיע במערכה הראשונה יורה במערכה השלישית?

חחח מאיזה אתר הפצלת את זה ?

אבל רציני זה מראה לך מה אנשים מסוגלים לעשות כדי להעלות לעצמם את הרייטינג...

trouble maker2

New member
רבח אם היו שמים אותך בכלל הרייטינג

היה מזנק... ואתה אפילו לא צריך כובע!!

Sagi Pumy

New member
חודש...?

חחחחחחחח הצחקת אותי
התכוונת אולי שנתיים

יא גבה מטומטמת

איך שנתיים אם זה רק התחיל בגדנ"ע כשחשבת (שוב) שאתה משורר וכתבת שיר עלי על אוטיסטים ועל כובע של סטייליסטים ???

Sagi Pumy

New member
מאז הגדנ"ע אתה באמת אוטיסט סטייליסט

אבל סתם אוטיסט היית מאז ומעולם

gil sapir

New member
חחחחחחחחחחחחח

אולי הקטע של אוטיסטים יתפוס בטלנובלות...... ואז רועי יהיה מיליונר...והוא אפילו לא צריך לדעת לשחק... הכל בא בטיבעיות....

SoC®AtEs

New member
הכתבת של "וואלה" שכתבה את זה

יודעת שאתה מפרסם דברים שלה בפורום בלי לבקש רשות? ועוד בלי לציין שזו כתבה שלה??????????????????

איפה ראית שלקחתי על זה קרדיט?!

מה זה בכלל מפריע לך?! ולמה אתה מתיימר להתנהג כמו טוב טובה לבון?!?! או שאולי SoC®AtEs זאת טוב טובה לבון בכבודה ובעצמה?!?! היי אנשים, תיזהרו ממנה!!! יאללה חלאס להידחף ולהציק!!!

SoC®AtEs

New member
השארת את זה תחת השם שלך

ללא ציון העובדה שזה נלקח ממקור אחר... זוהי לקיחת קרדיט על דבר שלא שלך..

למעלה