מה הקב"א המינימלית

ואם כבר אז כבר, מישהו יכול לפרט מה

עושים במיונים הראשוניים? ומה הסיכוי לעבור?

yoyom987

New member
קבא לטיס

צריך קב"א 54 אבל אם הורידו לך קב"א על דברים מטומטמים (ז"א שהדפ"ר שלך טוב למרות שהקב"א פחות מ-54) אז אתה יכול לשלוח מכתב לחוליה הפסיכוטכנית של הלשכת גיוס שלך ויש מצב שהם יזמנו אותך לי יש קב"א 53 ולא קבלתי זימון אז בקשתי במכתב והם שלחו לי זימון קשה מאוד להתקבל גם אם עוברים את המיונים הראשונים הם מקבלים לתחילת המיונים כמה אלפי אנשים כל מחזור ובערך 20 אנשים מסיימים את הקורס בסופו של דבר

yoyom987

New member
המשך

שכחתי לענות לחלק השני P: עוד לא הייתי במיון צוות אוויר עצמו אבל לפי מה שהבנתי יש שם מבחנים פסיכוטכניים כמו בכל דבר ויש עוד כמה מבחנים שכוללים הרגכבת מכונה אחרי שמסתכלים עליה רק דקה ואיזשהו מבחן קואורדינציה תבדוק במאמרים פה בתפוז יש מאמרים ממש טובים על כל שלב

אממ, קודם כל-אני בת. ושנית-

כבר קיבלתי זימונים למיונים הראשוניים. רציתי לדעת מה עושים שם, לבוא מוכנה. תודה:)

yoyom987

New member
חחחחחח

מצטער על הטעות :) אבל תחפשי במאמרים (אני לא יודע איך להגיע לשם דרך האתר :S אז אני תמיד מגיע דרך המאמר של ויקיפדיה על יום סיירות P:

ran 15

New member
תשני טוב בלילה וזה ההכנה היחידה..

אם תמצאי מתאימה תמשיכי לירפ"א א' ואז לב' , לי זה אישית המיונים היו קלים ביותר
בהצלחה.

Itamarro

New member
חבל

לדעתי, אין שום טעם להתכונן למיונים. נשים בצד שהמיונים הראשוניים לצוות אוויר קלים בצורה מטורפת, את מסתכלת על המיונים בצורה הלא נכונה. זה לא מבחנים שאת הולכת בשביל לעבור, או בשביל לקבל ציון גבוה, זה מבחנים שאת הולכת בשביל לבדוק האם את מתאימה. אם את מתאימה, תעברי, אם לא, אז לא תעברי, זה לא כשלון, וזה לא בושה. להגיע למיונים האלו שיודעים הכל, רק יפגע בך בהמשך, אם יתגלה שאת בסוף לא מתאימה. תשני טוב לפני, תאכלי ארוחת בוקר, ותשמרי על ראש פתוח, אם את מתאימה, תעברי.

תודה רבה לכולכם!

השכלתי. ואתם צודקים, אין מה להתכונן. זה יכולות שאו שיש לך או שאין לך. אבל עכשיו אני הרבה פחות לחוצה:)

למעלה