מה הציפיות שלכם???

על ה@ש

New member
מה הציפיות שלכם???

מהקבוצה השנה???? הציפיות שלי דיי גבוהות..... אבל אני מפחד לדבר ולפתח אותן הלאה כדי שלא יחזור מה שקרה בביתר עונה שעברה.. כגודל הציפיות גודל האכזבות..... אני מקווה שכול השחקנים בקבוצה ידבקו וישחקו ביחד ומאמין שתהיה עונה נפלאה..עם הרבה כדורגל טוב... מה הציפיות שלכם מהקבוצה השנה ??? אשמח לשמוע...

על ה@ש

New member
הלוואי!!!!

שהקבוצה תעשה את הבלתי יאמן ותביא טריפל... אני באופן אישי מסתפק באליפות...צנוע אה???
כול תואר נוסף יתקבל בברכה..!!!

צנון

New member
../images/Emo23.gif יהיה בסדר....

אני באופןאישי יכול להבטיח שפחות מאליפות אין על מה לדבר ו..........יהיה בסדר

alon@aizen

New member
הייתי מסתפק רק באליפות

אבל הבעיה שלמדתי שלקחת גביע זה כולכך מתוקקקקק בייחוד עם זה נגד בית"ר בפנדלים

על ה@ש

New member
אכן!!!

שני הגמרים שלקחנו לביתר את הגביע היו מתוקים להפליא... במיוחד הראשון שהיה נקמה על מקרה בית שאן...
אבל אסור לשכוח שעפנו שנה שעברה בחצי הגמר... לקבוצה שאני שונא!!! אפילו הרבה יותר מביתר אני מדבר על יריבתנו העירונית ומקווה מאווד שנגמול להם על כך השנה.... בביתר כבר נקמנו!!! עכשיו תור הצהובים!!!

טוב, אני מקווה מאד שאתה לא משווה

בין בית"ר למכבי, ולהבדיל - בין החטא של בית"ר לחטא של מכבי. ראשית - לטעמי, מכבי הייתה ועודנה היריבה הגדולה של הפועל. היא ולא בית"ר. אין קבוצה שאני יותר שונא מאשר הצהובונים ההם (אבל אולי זה בגלל שבית"ר כ"כ פתאטית כיום). שנית - מדבריך השתמע שאתה משווה בין חטא בית שאן לחצי הגמר של השנה שעברה. מה עניין שמיטה להר סיני?

על ה@ש

New member
לא התכוונתי לעשות השוואה...

במקרה של ביתר היה חטא..נואראי והאיום לכדורגל כתם שלעולם לא ישכח!!! והעיקר שנקמנו נקמה מתוקה בביתר..... ובמקרה של מכבי שאותם אני שונא אפילו יותר ממך.....
לצערי הפסדנו בצורה ספורטיבית הם בעטו 3 בעיטות לשער 2 נכנסו וניצחו מה שאפילו הפועל לצערי לא הצליחה לעשות אבל השנה עם כול הציפיות מ3 הגדולות....נקווה לנקום במכבי!!! והראות להם שיש רק קבוצה אחת בת"א וזאת האדומה שלנו!!!

אני לא

כל עונה- כל תואר - כל משחק- כל דקה- אני רוצה לראות את הפועל מנצחת. וכן, אני אחזור מאוכזב הבייתה גם אם(טפו טפו טפו) נפסיד בגביע אופ"א אפילו לוולנסייה...

צנון

New member
ניפגש בבלומפילד?

טוב אז אחרי כל ההבטחות והציפיות שיש לכולנו דבר אחד בטוח - היום ב 20:00 בבלומפילד סתם בשביל הרקע - מי מתכוון להגיע?

על ה@ש

New member
תהיה בטוח!!

שאני יהיה שם בשער 7 יחד עם שי האפון!! ואולי גם אקזוטי 20 יצטרף עלינו...!!! לגבי השאר אין לי מושג מי מתכוון להגיע ומי לא

למעלה