אסתי אסתי
מ מורי לנצח New member 2/6/05 #26 ../images/Emo4.gif חושבת ש החיוך שלך מסתיר, החיוך שלך מרמה, החיוך שלך לא משכנע אותי ואותי אתה לא קונה החיוך שלך זיוף החיוך שלך מסתיר
../images/Emo4.gif חושבת ש החיוך שלך מסתיר, החיוך שלך מרמה, החיוך שלך לא משכנע אותי ואותי אתה לא קונה החיוך שלך זיוף החיוך שלך מסתיר
R r e u t 123 New member 2/6/05 #44 ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif החיוך שלך מסתיר, החיוך שלך מרמה, החיוך שלך לא משכנע אותי ואותי אתה לא קונה
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif החיוך שלך מסתיר, החיוך שלך מרמה, החיוך שלך לא משכנע אותי ואותי אתה לא קונה
R r e u t 123 New member 2/6/05 #45 ../images/Emo3.gif לא יהיו חרטות. לא משא ומתן. תחושת ה"למה לא?" היא תחושת ההחמצה.
ה ההזדמנות היחידה New member 3/6/05 #59 שלי.. כל תחושת הבדידות, תחושת הכמעט, תחושת ה"למה לא?" היא תחושת ההחמצה.
E EndlessRoad New member 3/6/05 #64 ../images/Emo42.gif "נשאר רק ריח דקיק על הסדינים, שאתעקש לא לכבס. אולי גם חולצה ששכחת (למי היא שייכת- האם שלי או שלך?) בקבוק קרם גוף ישן שמזכיר לי אותך"
../images/Emo42.gif "נשאר רק ריח דקיק על הסדינים, שאתעקש לא לכבס. אולי גם חולצה ששכחת (למי היא שייכת- האם שלי או שלך?) בקבוק קרם גוף ישן שמזכיר לי אותך"
מ מורי לנצח New member 2/6/05 #28 ../images/Emo67.gif כמו שהוא רקד, ככה הוא נפל, נמרח ונעלם! שלא יטריד אותך
R r e u t 123 New member 2/6/05 #46 ../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif שום דבר לא קורה מעצמו, המעגל מסובב את עצמו הכל נשלט.
נ נ ע ם 7 New member 3/6/05 #57 ../images/Emo172.gifאמממ.... שום דבר לא קורה מעצמו, המעגל מסובב את הכל ושולט על הכל וקובע הכל. הכל נשלט!
../images/Emo172.gifאמממ.... שום דבר לא קורה מעצמו, המעגל מסובב את הכל ושולט על הכל וקובע הכל. הכל נשלט!
E EndlessRoad New member 3/6/05 #65 ../images/Emo132.gif "אתה תשמור כיוון עם רדל ראש וגוף, תיזהר לא ליפול"
R r e u t 123 New member 2/6/05 #47 ../images/Emo6.gif אלוהים תעשה שיהיה לי טוב קשה לי לחכות לך הזונות הן רבות ומעייפות אותי מאוד
מ מורי לנצח New member 2/6/05 #30 ../images/Emo118.gif אני התרגלתי כבר לחושך לא מפחד יותר מעולם דומם יש לי דמיון
R r e u t 123 New member 2/6/05 #48 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני התרגלתי כבר לחושך לא מפחד יותר מעולם דומם יש לי דמיון