לא הבנתי ת'משחק
ס סתיו לאב הילי New member 28/5/06 #23 ../images/Emo55.gifסופסוף הוא עבר את אור כחלון! והוא מקום 13 כבר!! תצביעו לו עוד שהוא יעבור גם את מייקל לואיס!!http://www.tayar.co.il/pages/celebs/
../images/Emo55.gifסופסוף הוא עבר את אור כחלון! והוא מקום 13 כבר!! תצביעו לו עוד שהוא יעבור גם את מייקל לואיס!!http://www.tayar.co.il/pages/celebs/
ס סתיו לאב הילי New member 28/5/06 #24 ../images/Emo55.gifוסליחה על הניצלוש, פשוט הכל מקופל ואין בדיוק לאן לנצל"ש חוץ מפה..
ל ליהי לאב הילי New member 28/5/06 #25 הוא צריך עוד 330 ומשהו קולות../images/Emo3.gif בשביל לעבור את מייקל וזה המון
O o r t a l13 New member 28/5/06 #29 טוב.. אמ.. אני אתחיל ../images/Emo3.gif אני אתן צבעים למי שהגיב להודעה דורין- כחול שיר-זהב[?] ליהי-סגול חיים היחיד[הדס?]-ירוק ביקי-אדום/טורקיז קובי-אפור אוראל-כתום ריחן-צהוב סתיו-תכלת
טוב.. אמ.. אני אתחיל ../images/Emo3.gif אני אתן צבעים למי שהגיב להודעה דורין- כחול שיר-זהב[?] ליהי-סגול חיים היחיד[הדס?]-ירוק ביקי-אדום/טורקיז קובי-אפור אוראל-כתום ריחן-צהוב סתיו-תכלת
O o r t a l13 New member 28/5/06 #32 ../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif אופס... פשוט אתה היית היחיד פה שבן והכי מתאים זה שחור, אבל שחור באמת מדכא, אז שמתי אפור אתה תיהיה גם ירוק
../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif אופס... פשוט אתה היית היחיד פה שבן והכי מתאים זה שחור, אבל שחור באמת מדכא, אז שמתי אפור אתה תיהיה גם ירוק
ס סתיו לאב הילי New member 28/5/06 #34 ../images/Emo55.gif../images/Emo9.gif../images/Emo181.gif../images/Emo189.gif../images/Emo221.gif../images/Emo29.gif
../images/Emo55.gif../images/Emo9.gif../images/Emo181.gif../images/Emo189.gif../images/Emo221.gif../images/Emo29.gif
ח חייםםםם היחיד New member 28/5/06 #33 טוב אני אתן צבעים באופן מקורי ע"פ האות הראשונה או השניה של השם דורין- ורוד שיר- שחור ליהי- לבן אורטל- אפור ביקי- בורדו קובי- היחיד שיקבל צבע ע"פ משהו אחר נראה אם הוא יבין למה-ירוק אוראל- אפרסק (כן יש כזה צבע) ריחן- ירקרק סתיו- סגול
טוב אני אתן צבעים באופן מקורי ע"פ האות הראשונה או השניה של השם דורין- ורוד שיר- שחור ליהי- לבן אורטל- אפור ביקי- בורדו קובי- היחיד שיקבל צבע ע"פ משהו אחר נראה אם הוא יבין למה-ירוק אוראל- אפרסק (כן יש כזה צבע) ריחן- ירקרק סתיו- סגול
ס סתיו לאב הילי New member 28/5/06 #35 ../images/Emo55.gif../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif../images/Emo36.gif../images/Emo26.gif../images/Emo90.gif../images/Emo79.gif
../images/Emo55.gif../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif../images/Emo36.gif../images/Emo26.gif../images/Emo90.gif../images/Emo79.gif