D: מה שהיא אמרה^^
H Hollaback Girl14 New member 29/5/06 #58 ../images/Emo27.gifעונה../images/Emo37.gif ביקי - ירוק שיריוטר - צבע של ים(והכוונה לכחול של ים ולא לשקוף ) דורינצ'ו - אדום ליהי - כתום נעה - חום בהיר בן- כחול כהה אוראל- לבן
../images/Emo27.gifעונה../images/Emo37.gif ביקי - ירוק שיריוטר - צבע של ים(והכוונה לכחול של ים ולא לשקוף ) דורינצ'ו - אדום ליהי - כתום נעה - חום בהיר בן- כחול כהה אוראל- לבן
ק קרנוני123 New member 30/5/06 #63 מממ.. *אוקיי, הודעה: אני עושה רק על מי שכתב הודעה בשרשור הזה כדי למנוע אי נעימות* דורינוצ'- אדום שירוני- כתום ליהילי- סגול הדס שיריוטר וקובי- ירוק ביקי- טורקיז/לבן אוראל- צהוב סתיו- ורוד בהיר ריחן- תכלת אורטל- בורדו זיו- כחול
מממ.. *אוקיי, הודעה: אני עושה רק על מי שכתב הודעה בשרשור הזה כדי למנוע אי נעימות* דורינוצ'- אדום שירוני- כתום ליהילי- סגול הדס שיריוטר וקובי- ירוק ביקי- טורקיז/לבן אוראל- צהוב סתיו- ורוד בהיר ריחן- תכלת אורטל- בורדו זיו- כחול
ז זיו המגניב 2 New member 30/5/06 #65 חשבתי שאסור כחול../images/Emo12.gif../images/Emo108.gif אבל אם את עד כדי כך רוחצה שאני איהיה מנהל אז סבבה^^
חשבתי שאסור כחול../images/Emo12.gif../images/Emo108.gif אבל אם את עד כדי כך רוחצה שאני איהיה מנהל אז סבבה^^
D DoRiNuS sMiNiA New member 30/5/06 #67 כולם רשמו אותי כאדומה../images/Emo7.gif זה כל כך מרגש לשמוע את זה,באמת,כמעט שהתחלתי לבכות. אני אוהבת אתכם!
כולם רשמו אותי כאדומה../images/Emo7.gif זה כל כך מרגש לשמוע את זה,באמת,כמעט שהתחלתי לבכות. אני אוהבת אתכם!