מה הפרופיל של שאנן?

fire storm

New member
מה הפרופיל של שאנן?

אני זוכר שראיתי ב24 רעיון צולב עם הדג נחש ועם סאבלימינל והצל. הראיון לא הפגיש ביניהם אבל הנושא הראשי שלו היה על ההופעות של הדג בארה"ב, על זה שסאבלימינל ומשפחתו גם היו מועמדים אבל הדבר שנתקע בראש שלי הוא: סאבלימינל שיש לו קשיי ריכוז ובעיות למידה(ככה הוא והצל נפגשו דרל כיתת התגבור) פלט ברגע של אי ריכוז משפט: "איך יכולים לשלוח להקה שהסולן שלהם מתגאה שיש לו פרופיל 21", לא הניסוח המקורי אבל הוא גם הוסיף כל מיני שטויות על השיר מה נעשה שסך הכל יש לו מילים נורא אמיתיות, לעומת זאת משפחת תאקט מרוויחים על גבי שירים של להקות צבאיות ומכל מיני שירים על: "אני גאנגסטראפר, יו יו יו, אני מגניב, רחוב, סמים, עוני, יו יו יו, אני פשוע! ארגגג!" בקיצור, מה הפרופיל של שאנן? עוד משהו: האם סטריט זה שם המשפחה האמיתי שלו?

FunkyGiraffe

New member
אכן אכן

סטריט הוא שם משפחה אמריקאי, כמו המוצא של שאנן - שם משפחה אמיתי.. וחוצמזה, למה נראה לך שהוא עושה דאווינים ופוזות על העולם כמו תאקט? לשאנן יש פרופיל 21, כמו שצויין ב"גבי ודבי" להבא תקשיב למילים יותר מקווה שעזרתי עידו

חחחחחח אני נזכר כל פעם מחדש

איך אני וחבר שלי עברנו ליד הבית שלו לפני שהכרנו אותו וחשבנו מי היצור שהשם משפחה שלו זה סטריט (רחוב לעלגים שבנינו).

FunkyGiraffe

New member
אכן אכן

פרופיל 21 אם היית מקשיב לגבי ודבי היית מבין "וואו, לא'רצה נשק אין לי חשק, יש לי פרופיל 21!" וסטריט זה שם המשפחה האמיתי של שאנן - אמריקאי כמוהו... וחוצמזה למה נראה לך שהוא עושה פוזות ודאווינים על העולם כמו תאקט?

fire storm

New member
לך לעזאזעל.

אתה חושב שאני לא יודע את זה? זה למה שאלתי. התכוונתי האם זה באמת ככה, כי זה חלק משיר, לא כל שיר הוא אמיתי, למרות שרוב השירים הם די אקטואליים או לפחות חצי ריאליסטיים. בשבילי פרופיל 21 זה אגדה, רק שומעים עליו, הוא השתחרר על סעיף נפשי? כי בלי לדעת מידע יותר מידי אישי הייתי אומר שהוא לא נכה\מוגבל\בעייתי. אני שמעתי את כל הדיסקים והשירים חוץ מתחת צוואר חזה שפשוט שיר גרוע מעצם מהותו שיר על סקס וכו'.

fire storm

New member
עוד משהו.

להבא אל תענה בהתנשאות וזלזול. זה מעליב, אני בדרך כלל מצפה ממנהל להתנהגות יותר חכמה\נחמדה\הגיונית.

FunkyGiraffe

New member
99.9% מהשירים שלהם ריאליסטיים

אני לא בא להתנשא על אף אחד, סתם שאלת שאלה קצת אלמנטרית, בקטנה ד"א תחת צוואר כוס חזה שיר ענקקקקקקקקקק לדעתי

זה ממש לא נכון!

פרופיל 21 הוא ממש לא אגדה. אבא שלי, מפקד יחידת טנקים שחזר מלבנון, יש לו פרופיל 21. למה? כי הוא חטף התקפת לב אז אל תגידי לי שפרופיל 21 הוא רק אגדה!

טיפקסית

New member
עידו לדעתי אתה טועה

זה לא הגיוני שלשאנן היה פרופיל 21 [שחרור מהצבא עקב בעיות נפשיות ו/או פיזיות] כי שאנן שירת בנח"ל מונצח שזה פרופיל לפחות 72 או 82 לדעתי האיזכור של פרופיל 21 מגיע ממבט ציני במקרה הזה תקשיבו לאירוח של הדג בתפוז ותראו שהוא מדבר על השירות שלו בנח"ל מונצח

fire storm

New member
אני מבין שלט ניסית להתנשא.

אבל מה לעשות, ככה יצא לך. גבי ודבי הוא שירת הסטיקר הוא לא מוותר. הסינגלים הכי מצליחים של הדג נחש מכל אלבום מבחינת השמעה בתקשורת. מי שמעריץ את הדג נחש חייב להכיר את גבי ודבי, זה שאני שואל הרבה שאלות, לא אומר שאני לא יודע. פשוט יש דברים שאני לא יכול למצוא עליהם מידע. זה הכל. ל"טיפקסית": תודה רבה, הוכחת שסאבלימינל הוא אידיוט, או לפחות "חסר תאקט"- ענקקק!!

טיפקסית

New member
ל-firestorm עוד קצת על שירות צבאי

ישנו לינק בטאגליינס או בלינקים המתחלפים בפורום למעלה לאירוח של הדג נחש בתפוז. האירוח שלהם מחולק לארבעה קטעי וידאו כאשר באחד מהם [נדמה לי שבאחרון במקרה הזה] שאנן מדבר על השירות שלו בנחל מוצנ"ח אגב למי שמתעניין כל חברי הדג עשו צבא בתפקידים לא רעים גיא-סטילים אחי ק"צ [שירות מלא שלוש שנים] שלומי- שנתיים בימ"ח עמימד בתור מאבטח מתקנים ולאחר מכן שנה אפסנאי אמיר- מאבטח מתקנים,שירות מלא דודוש-פקח טיסה,שירות מלא+מילואים היום משה- לפי דברים שמשה אמר לי היה בשייטת או משו בסגנון זה, שירות מלא ועושה מילואים היום יאיא- אפסנאי בכיר ברמאללה שירות מלא שאנן- נח"ל מוצנ"ח שלוש שנים,כולל שירות בלבנון ובשטחים מאיפה אני יודעת? מי שזוכר הם ענו על השאלה הזו באירוח ב-27.6.2004 בויינט והתשובות נמצאות כיום בארכון ויינט

Dana Gerrard

New member
חחח...כמה טעויות..

קודם כל זה אח"י חץ (ולא ק"צ) מוצנח בלי " ועלק, אפסנאי בכיר...פחחח
ונח"ל= נוער חלוצי לוחם

טיפקסית

New member
סורי המחשב שלי פה משתגע

וכן יאיא היה אפסנאי בכיר שאומנם נשמע תפקיד גרוע אבל זה לא כזה רע. אוף אני מחכה כבר להתגייס מתגייסת ב-19.7.2005 [סינתיים-אולי ידחו לי את התאריך למועד מאוחר יותר] אגב אני מתגייסת כל"צ [גיוס כלל צה"לי]

RESTO

New member
איך לא שמת לב?!

"שלוש שנים וארבע חודשים הוא הזמן שנתתי לצה"ל, לא הייתי בקבע, הייתי בנח"ל." סאבלימינל יצא אפס....

fire storm

New member
אני לא מבין בצבא וכו'...

לא ידעתי מה זה נח"ל ואני עדיין לא יודע.

double M

New member
אם אני לא טועה...

שאנן עשה שירות מלא בצה"ל ובמילואים הוא הלך לקב"ן ויצא ממילואים על סעיף נפשי, פרופיל 21.

SHIKO2000

New member
קצת סדר ילדימוס

נח"ל - נוער חלוצי לוחם. שאנן היה בן גרעין,מי שיש לו פרופיל קרבי(82-97)הולך היום לגדוד 50 בחטיבת הנח"ל,(לא יודע איזה מחזור היה שאנן ככה שיש מצב שהוא היה בגדוד אחר) מי שבן גרעין עושה תקופה של של"ת(שרות ללא תשלום)לפני הגיוס ואחרי השחרור, בתקופה אחרי השחרור עדיין נחשבים חילים - לכן שלוש שנים וארבע חודשים נתתי לצה"ל... עד כמה שאני זוכר הוא השתחרר על פרופיל 21 נפשי ממילואים כי הם לא באו לו טוב או משהו בסגנון - בשביל למנוע ספקולציות ורכילות אפשר לשאול את אחד מחברי הלהקה שנכנס לפה... כן גם אני הייתי בנח"ל

למעלה