מה הפליטה שלך

soofgania

New member
מה הפליטה שלך../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif

פליטת פה..כן?
לרגל התוכנית שתשודר הערב בערוץ22 בנושא פליטות פה של מפורסמים... ג'ודי ניר מוזס-"לרוב ההורים יש ילדים"
אז לפני שאתם מתכוננים להעביר עליהם דאחקות
תחשבו..האם לכם לא היו פליטות פה מביכות? נשמח לשמוע פה את פליטות הפה שהיו לכם או למכריכם
טוב..אז הפליטת פה שלי
גלשתי באינטרנט והייתי כל כולי מרוכזת במשו ופתאום...פון חברתי בישרה לי שחברתינו המשותפת ילדה בן..כמובן ששמחתי מאד היא גם אמרה לי איך יקראו לרך הנולד..התפעלתי מהשם המקסים ושאלתי איך הם הגיעו לזה וחברתי ענתה "זה מהקבלה" שאלתי בפליאה-ממתי האחיות בקבלה מציעות שמות לרך הנולד?
אבל..אבל..זה היה תוך כדי שאני עדיין מול המחשב ולא ממש מרוכזת בדבריה

putimakansi

New member
הפליטה שלי

כשראיתי בפעם הראשונה את סופגי......... סתם סתם ועכשיו ברצינות - אני לא זוכר באיזה כיצה הייתי אבל זה היה בתיכון - אתם מכירים את זה שתלמיד צריך להרצות בפני כתה שלמה - ובכן אחת מהתלמידות בכתה - שהיתה שמנה שחבל על הזמן (בואו נגיד חנה לסלאו אנורקסית לידה...)החלה להרצות על נושא שהיינו צריכים ללמוד. היא התחילה לרוץ עם החומר ואני (שהייתי איטי במיוחד) התרגזתי ואמתי לה - "פרה פרה לאט לאט נדפוק את כל העדר" פתאום היה שקט בכתה, המורה הסתכלה עליי עם פנים של רוצה להרוג אותי ואני בשנייה הראשונה לא הבנתי מה רוצים ממני עד שקלטתי וגם אני התפדחתי אחרי שנייה כל הכתה התחילה לצחוק והתלמידה המרצה נהייתה אדומה ואני ירדתי מתחת לשולחן.... מקרה נוסף - שוב שעור בתיכון - מתמטיקה המורה נכנסת ואומרת שהיום נתחיל ללמוד סדרות חשבוניות. ושואלת אם משהו יודע מהי סידרה - ואני כמובן קפצתי ואמרתי לה מה הבעיה סדרה -->> דאלאס שושלת וכו"..... הכתה נקרעה מצחוק ואותי זרקו החוצה....

putimakansit

New member
פוטי העלבת אותי :(

אתה לא עונה למסרים שלי השמיינה הכי שקסית אתה לא עונה לי פה אני עוד יחשוב שאתה כועס עלי

ענברבור

New member
יש לי אחת...

אי שם בשלהי חטיבת הביניים ישבנו בהפסקה כל הבנות של הכיתה אני הצטרפתי לקחתי כיסא שבור ושהיה עליו קצת צבע יבש... חברה שלי הסתכלה עליי ואמרה "ענבר יש צבע על הכיסא" אני עניתי "אם שירן (אחת הבנות השמנות בכיתה) ישבה עליו, גם אני יכולה לשבת עליו" "אבל הוא גם שבור..." "למה ציפית? בכל זאת שירן ישבה עליו..." הייתה דממה, אף אחת לא ידעה אם להסתיר את החיוך או להוציא אותו החוצה כי שירן ישבה 3 מושבים משמאלי... לא שמתי לב שהיא שם.... ### אופס........... ###

הפלטת פה שלי היית

כשהייה לי דייט, הכרתי משהו בפגישה עיוורת ..... והוא היה ממש מכוער ולא רציתי להעליב אותו.... אז המשכתי לדבר איתו כי הוא היה ממש נחמד באופי אבל מכוער מרמות, אז דיברנו דיברנו פתאום הוא שואל אותי "איך אני לטעמך?" אני עונה לו "אתה בחור נחמד רק חבל שאתה מכוער" ולא רציתי להגיד לו את זה

למעלה