תגובה
היי SAAR01, אם אני הייתי חולם את החלום הזה, לימון בשבילי קשור למשהו חמוץ, טעים אבל קשה לאכילה

, עץ פורח של לימונים, עץ יפה, עם פירות בריאים, אומר שיש משהו שאני רוצה, אבל צריך טיפה "לסבול" את החמצמצות של הלימון. ישנה דרך אחרת לפרש את החלום. ע"י שימוש בחלומות צלולים. חלום צלול, הינו מצב בו אנו מודעים לכך שאנו חולמים
בזמן החלום . אנחנו מבינים שכל מה שמסביבנו בעצם חלום והגוף שלנו ישן בבטחה במיטה. במצב הזה, אנחנו בעצם בקשר ישיר עם המוח, ומסוגלים לעבוד עם החלום בצורה מאוד דינמית. הכל אפשרי בחלום צלול. אפשר לעוף, ליצור דברים, לשנות נוף וכו... אפשר גם ליצור לעץ פנים, ולדבר איתו, לשאול אותו מה הוא מסמל. זה נשמע משוג, אך אפשרי בחלום. כיוון שהעץ מייצג משהו שהמוח מיצר, אנחנו יכולים לקבל את התשובה. אולי התשובה תהיה בחידה, אולי העץ ידבר בחידות שצריך לפתור. אפשר גם לזמן צדריך חלומות. מדריך חלומות זוהי דמות בחלום שאנו מתייעצים איתה, והיא עוזרת לנו. יש אתר לפורום שמסביר על חלומות צלולים:
http://lucid.up.co.il יש גם ב"קישורים" של הפורום קישורים לאתרים אחרים שמלמדים איך לחלום חלומות צלולים. 3 השיטות לפירוש, פרישו לפי סמלים (פרוייד), פירוש לפי ראיית החלום כתבנית שמתלבשת על אירועים או הרגשות בחיינו והחלומות צלולים אינן מתנגשות זו בזו. להיפך, הן משלימות אחת את השניה לקבל תמונה ברורה יותר של פירוש החלום, ולעבוד עם החלומות בצורה שלמה יותר. חלומות פז, Variety-