מה הפירוש,הכוונה...

מה הפירוש,הכוונה...

שאלה לי לבאי הפורום ולמכירים את זה: כל פעם שכלתי בא לביקור אני מוצאת בכל הבית שערות שלה.למרות שהיא פדנטית שערה אסוף וגם צעירה.אני מוצאת שערות בשרותים,אמבטיה,מטבח בכל מקום.משום מה אני חושש שזה איזה מאגיה ושואלת מה הפירוש הכוונה של זה ואם ניתן לעשות משהו בנושא. תודה

shabaz

New member
במילה אחת

פחחחחחחחחח מאגיה? לא נראה לי *שבז שמח שהוא הראשון שעונה לדודה רחל* אולי היא פשוט שעירה במקומות נסתרים? שבז

nepthys

New member
גם לי יש את הבעיה הזו..:)

ובמיוחד בחילופי עונות - כל הבית - שלי ושל החבר שלי - תמיד מתמלא בשערות שלי.. יש פשוט אנשים כמונו עם בעיה כזו שמחמירה עם שיער ארוך, ולא משנה כמה שאנחנו אוספים אותו, הוא עדיין מוצא דרך לנשור ולמלא את הבית, את הג´ורה, את הספות, את הרצפה.. את גם לא יכולה להציע לה טיפול כלשהו, זה לא משהו שניתן לשלוט עליו, ותאמיני לי שניסיתי. העובדה שאת חושבת שזה מאגיה... זה מראה על דבר אחד - אולי יש לך איזשהו רגש עצור כלפי כלתך, שגורם לך לחשוד בה בדברים כאלו. הפחד מאדם זר שנכנס לך למשפחה בד"כ גורר המון סיפורים כאלו, ותאמיני לי שברוב הכמעט מוחלט של המקרים, אין לזה שום בסיס, וזה רק מגיע למקסימום כתבה בעיתון זבל כמו "לאישה". זה גימיק נחמד, אבל זה לא באמת קורה.. ואולי העובדה שאת מוצאת המון שערות שלה מסמלת בשבילך משהו פסיכולוגי - זה מראה שהיא משתלטת לך על הבית... ואת כנראה לא מרוצה מזה. (ואגב שפעולות מאגיה נוטות ללא להיות "מלוכלכות" כל כך, האדם מעדיף לשמור על זה עם כמה שפחות נוכחות..)

nepthys

New member
ואני חייבת לציין..

הרגע ראיתי את הודעתך בפורום קבלה, וזה מוכיח את מה שניחשתי - הקשר שלך איתה הוא בהחלט לא במיטבו. את פשוט מחפשת סיבות ללמה לא לקבל אותה, לאיך לשכנע את הבן שלך לא להיות איתה... אולי תעבירי איתה שיחה? זה יעזור יותר מלשבת ולחשוב על סיבות לגבי למה לדחות אותה..

white-raven

New member
ותשובה היא

זוהי קונספירציה כלל עולמית שבה נאסף שיער מכל כלות העולם ומפוזר בבית החותנת בכדי לגרום לה להאמין שזו מאגיה קונספירציה זו מונחי ע"י חייזר אימתני בגובה חצי סנטימטר עם שיניים תוטבות של מזלג... או שפשוט נושר לה השיער ממחלה כלשהיא... (לרוב נגרם מחפיפת שיער עם משחת אמה לכלים) אני מצטער אין לדעת המכשף הנ"ל שום קשר ולו הקלוש ביותר למאגיה אבל כדאי לה ללכת לבדוק את זה

למעלה