מה הפיגור הזה?

מה הפיגור הזה?

מה היה הקטע עם המוזיקה כשניסו להרוג את גוהן?דפקטיות מה יקרה לפיקולו? הוא לא ימות, נכון?

sweeetom

New member
כן....

קראתי במתב דיגיטל שפיקולו ימות וכך גם גוד ואז גואן וקרירין יסרדו עד שגוקו יגיע ויזין את הצורה של הסיניים

Brolly

New member
איך אני מחכה למאג´ין וג´יטה..

המוסיקה של הקרב שלו נגד גוקו מזה יפה...

Gohan

New member
... ../images/Emo58.gif

אתה תחכה עוד הרבה זמן...גם אני מחכה ;[. אבל יאי, סופסוף גוהאן בתיכון!

king kazabubu

New member
אל תחכו..... ../images/Emo58.gif

אישית אני לא חושב שמאג´ין מקיטה זה משהו כזה טוב.... להיפך זה נשמע לי די נורא גם בלי המאג´ין............. אני לא מאמין שקוראים לו מקיטה.. זה פשוט עוול...

Brolly

New member
מאג´ין זה...../images/Emo58.gif

צורת הסופר סאיין ג´ין הרעה של וג´יטה אני חושב... הוא הופך למאג´ין וג´יטה אחרי שבאבידי משתלט עליו ושולח אותו להרוג את גוקו

אמיתי2000

New member
נגד מאגין מקיטה (חחחח) סתםם..

בקרב של גוקו ומאגין וגיטה.. ואם כבר אתם עונים על זה אז מישהו יכול להגיד איך מאגין בו נוצר?

king kazabubu

New member
../images/Emo58.gif אז ככה

בגרסא האמריקאית זה בערך מתחיל בפרק 211 אני לא זוכר... רשום למעלה ברשימת הפרקים. אם אני לא טועה קוראים לפרק the return of the dark prince אבל אל תתפוס אותי במילה... את מאג´ין בו יוצר קוסם בשם ביבידי. זה אבא של הקוסם באבידי.

אמיתי2000

New member
שאלה...

אז איך קוסם שהוא לא כל כך חזק יכול ליצור יצור כל כך חזק?! ובאיזה פרק מספרים על זה כי התחלתי לראות את ה"סאגה" עם מאגין בו מהאמצע \התחלה בערך...

king kazabubu

New member
בפרק 187 אם אני לא טועה....

כדאי לך להתחיל לראות מהתחלת הטורניר... אם אני לא טועה זה בערך מפרק 187...

king kazabubu

New member
זה לא נכון... ../images/Emo58.gif

מאג´ין אם אני זוכר נכון ממה שקראתי זה משועבד או משהו בפירוש כזה... התוספת של מאג´ין אומרת שהוא משועבד למישהו. שים לב שכל מי שהיה בשליטת באבידי היה מאג´ין. מאג´ין וג´יטה זה וג´יטה שבאבידי השתלט עליו

זהו אין יותר מבחן בפיזיקה היום ב 6

ומחצה אני חוזר מהשלמות וסוף סוף ימשיך לראות את 173 ואלה

למעלה