מה העניינים?

מה העניינים?

היי, מה המצב? זה שמריה! אחרי שמיקו וזרובבל סיפרו לי על הפורום הזה, שהוא כזה, נשמע לי מגניב, כזה, ועוד משה פה! בכלל מגניב... אז החלטתי לבוא לבקר... לראות קצת מה העניינים... כאילו, אני בטוח שכולכם אחלה, אבל בכל זאת יש אנשים שהם מתחת לרמתי, אם אתם מבינים למה אני מתכוון, כאילו... בכל מקרה, אנשים! אני ומיקו וזרובבל מתכננים לנו איזה טיול משותף כזה, לכבוד הקיץ, ורצוי שיהיה לחו"ל. לכן אני פונה אליכם! לא ידעתי שיש אפשרות לעשות מסע בין הכוכבים, אבל, כאילו, מה אני מבין בטכנולוגיה. כאילו, זה ממש ממש לא הקטע שלי! אז תוכלו אולי לפרט יותר בקשר למסע הזה, שאני אוכל לשאול את מיקו וזרובבל אם בא להם? זה נשמע יקר... טוב נו, מקסימום ניסע לתורכיה כמו שתיכננו מההתחלה. אז יאללה, כאילו, שיוואו, ביי! מת עליכם! שמריה!

Bajoran Preist

New member
חברי היקרים, הרשו לי להקדיש לכם שיר

שיר זה מייצג ומבטא את החיבה העמוקה שאני רוחש כלפיכם. הוא מזכיר לי את כל החוויות שעברנו יחדיו, חוויות שמילאו אותנו בהערכה חדשה לחיים, למהות הקיום של העולם סביבנו. אין ספק, הקשר שביננו הוא קשר בלתי שביר, ורק יאה שיוקדש לו שיר כה נוגה, כה מלא אנרגיה, כה עמוק. אכן, הודה ואתוודה, עומדת בעיני דמעה כעת, בעת שאני מעלה על הכתב מילים אלו. אילליקה. (והשיר:) האגיס סופרימ, נמתח לכל הכיוונים ! אחורה וקדימה, וגם לצדדים, אין מה לדבר- חיתול מעולם אחר !

למעלה