מה העינינים?
Y yמית New member 22/11/05 #3 בוקר טוב../images/Emo183.gif מה קורה אנשים? יש לי מלא אנרגיה היום, כנראה זה בגלל שיש לי היום 'רק' שלושה שיעורים. אז שיהיה לכולכם יום טוב ( גם ליייייייייייייי ) שלכם, עמית. נ.ב איזה מבאס שיורד גשם בחוץ וכ"כ קר. רק אני שונא את זה? או שיש עוד מה כאלו בפורום?
בוקר טוב../images/Emo183.gif מה קורה אנשים? יש לי מלא אנרגיה היום, כנראה זה בגלל שיש לי היום 'רק' שלושה שיעורים. אז שיהיה לכולכם יום טוב ( גם ליייייייייייייי ) שלכם, עמית. נ.ב איזה מבאס שיורד גשם בחוץ וכ"כ קר. רק אני שונא את זה? או שיש עוד מה כאלו בפורום?
S s a p i r 2 9 0 1 New member 22/11/05 #4 יוווווווו הגשם עושה לי כ"כ טוב!!!!!!! אני אוהבת.. (רק חבל שאני חולה כל הזמן..) יום טוב לכולם
C Curious AnGeL New member 23/11/05 #7 הגשם עושה טוב רק לתל אביב היה פה גשם רציני ששטף את כל הג'יפה.. ועכשיו אני יכולה לנשום פה בשקט.. וספיר אני אוהבת אותך הכי בעולם אבל תתחילי לענות לפלאפון
הגשם עושה טוב רק לתל אביב היה פה גשם רציני ששטף את כל הג'יפה.. ועכשיו אני יכולה לנשום פה בשקט.. וספיר אני אוהבת אותך הכי בעולם אבל תתחילי לענות לפלאפון
S s a p i r 2 9 0 1 New member 23/11/05 #8 קטנה מתה עליךךך קמתי עכשיו.. ישנתי שעה בלילה.. קמתי בבוקר לבצפר לאנגלית.. ואחרי זה לא היה לי למה להשאר.. אז באתי הבייתה לישון... ואני עובדת היום עוד.. ועכשיו אני נוסעת לראש פינה לאכול. אמא שלי בבית בגלל תאונת עבודה איזה פינוקיםםםםםםםםםם
קטנה מתה עליךךך קמתי עכשיו.. ישנתי שעה בלילה.. קמתי בבוקר לבצפר לאנגלית.. ואחרי זה לא היה לי למה להשאר.. אז באתי הבייתה לישון... ואני עובדת היום עוד.. ועכשיו אני נוסעת לראש פינה לאכול. אמא שלי בבית בגלל תאונת עבודה איזה פינוקיםםםםםםםםםם
C Curious AnGeL New member 23/11/05 #9 חחח פינוקים?? איזה כיף לך... אני פה בת"א עם המחשב הכי לא נוח שיש.. אני הולכת למקMוות בשנקין עוד איזה שעתיים ומשם אני וטל הולכים לסרט קיצר שיהיה לך בתאבון חח הכנתי היום עוגה והיא יצאה הכי יפה בעולם.. חחח בקשר לטעם אני לא יודעת
חחח פינוקים?? איזה כיף לך... אני פה בת"א עם המחשב הכי לא נוח שיש.. אני הולכת למקMוות בשנקין עוד איזה שעתיים ומשם אני וטל הולכים לסרט קיצר שיהיה לך בתאבון חח הכנתי היום עוגה והיא יצאה הכי יפה בעולם.. חחח בקשר לטעם אני לא יודעת