למה הוא לא פשוט עשה ביד? במקום מים קרים וקרח...
ל לברדורייט New member 3/10/04 #32 אני בטוח שהוא ניסה... הוא גם זיין את החברה שלו...שהתעייפה מכל העניין..
T T A R A N T U L A New member 2/10/04 #15 27.9 ס"מ הוא הזין הארוך בעולם ע"פ יומן אקזיט של אחותי חחחחחחח אחותי הקטנה...בכתה ז' יש לה יומן כזה עם עובדות מאד לא תמימות.. עד לאן הם הידרדרו האקזיט האלו , להפיץ יומנים כאלו לילדים תמימים
27.9 ס"מ הוא הזין הארוך בעולם ע"פ יומן אקזיט של אחותי חחחחחחח אחותי הקטנה...בכתה ז' יש לה יומן כזה עם עובדות מאד לא תמימות.. עד לאן הם הידרדרו האקזיט האלו , להפיץ יומנים כאלו לילדים תמימים
T The Fury New member 2/10/04 #16 או קי מצטער לומר לכן אבל.... יש איזה כושי שיש לו 40+ ויש את טומי לי בעלה של פאמלה אנדרסון שזין שלו כמעט מגיע לו לברך.... אז אני חושב ש30 זה ותיק ולא נדיר....ענק ענק אבל לא נדיר
או קי מצטער לומר לכן אבל.... יש איזה כושי שיש לו 40+ ויש את טומי לי בעלה של פאמלה אנדרסון שזין שלו כמעט מגיע לו לברך.... אז אני חושב ש30 זה ותיק ולא נדיר....ענק ענק אבל לא נדיר
S SANGUSUGA New member 2/10/04 #18 אמממ... בהתאם לספר "600 עובדות מדהימות שלא ידעתם", הארוך ביותר הוא 30. איפה שמעת על 40? ואיפה שמעת על האורך של האדון לי?
אמממ... בהתאם לספר "600 עובדות מדהימות שלא ידעתם", הארוך ביותר הוא 30. איפה שמעת על 40? ואיפה שמעת על האורך של האדון לי?
י יוֹאב New member 2/10/04 #17 .... השמועות מספרות שלאדי מרפי, יש אבר-מין באורך של 33CM ושלא נמצא מעולם אדם עם איבר ארוך יותר משלו.
ד דש(א)-בורד New member 3/10/04 #28 למה מחקתם לי את התשובה? התמונה לא בסדר? ואם כן, לינק לתמונה זה בסדר? ואם לא... אז... לא משנה...