מה העונש על...

be_roo

New member
ללא תעודת הרשיון? או ללא הוצאת

רשיון נהיגה? או ללא רשיון בתוקף?

Trranger

New member
אוקיי.. ו..

עונש מירבי? משהו? רק זימון?

be_roo

New member
במשפט השופט יחליט על העונש

החל מקנס גבוה ועד לאיסור הוצאת רשיון בעתיד למשך מס' שנים.

offirla

New member
"הלך הרכב" ל- 30 יום....

אדם שנוהג ברכב ללא רישיון-נהיגה לפי התיקון בפקודת התעבורה... "הלך הרכב" ל- 30 יום... ויאוחסן במגרש חנייה שהמחוקק אישר הוצ' אחסון הרכב והגרירה יהיו על חשבון בעל-הרכב... עד שכל המגרשים יאושרו על-ידי המחוקק (תוך חודש-חודשיים), לקצין משטרה יש סמכות לפסול את רישיון הרכב ל- 30 יום... (בתנאי "שנתפסת" על-ידי שוטר)

k1235

New member
נצל"ש

מה העונש על נסיעה עם רישיון בתוקף אך שלא שולם בבנק הדואר..

k1235

New member
את זה אני יודע..

את זה אני יודע אבל מה העונש על דבר כזה לאחר שהוצאתי רישיון והכל רק לא שילמתי בדואר..

offirla

New member
אז ככה....

אם משרד הרישוי הנפיק לך את הרישיון (רכב או נהיגה) ו... "רק" שכחת לשלם - עד 3 ימים מתאריך ההדפסה - לא יירשם נגדך דו"ח. 4 ימים ועד 6 חודשים - קנס 250 ש"ח ו-... * 8 נק' אם רישיון הנהיגה לא היה בתוקף * 6 נק' אם רישיון הרכב לא היה בתוקף אם עברה חצי שנה, ושנייה אחת (מחצות הליל) - הזמנה לבית-משפט (אין שינוי בכמות הנקודות...) לגבי רישיון רכב (בלבד) - שילמת בדואר ולא ניגשת למבחן רישוי - נחשב הדבר כאילו רישיון הרכב עדיין אינו תקף (250 שח או הזמנה לדין). לגבי חוסר "טסט" לרכב שנכשל בבחינה - יש אפשרות לבצע טסט חוזר תוך פרק זמן שקבע מכון הרישוי. אז לביצוע הטסט החוזר, הרכב רשאי להיות בתנועה לצורך תיקונים בלבד. הערה: בית-המשפט המחוזי קבע בעבר, שנסיעה ברכב בימי חול אחרי השעה 18:00 ועד 06:30 בבוקר וכן ביום שישי אחרי השעה 15:00 ועד ליום ראשון בשעה 06:30 - נסיעה בשעות הללו, לא תחשב כ- "נסיעה לצורך תיקונים". אולם, רשאי בית-המשפט לפרש את השעות אחרת, בהתאם למיקום הגיאוגרפי שבו בוצעה העבירה (למשל, יש מוסכים בירושליים שפתוחים גם בשישי בלילה ובשבת בבוקר).

blabla2a

New member
נצל"ש, מה העונש על ...

מה העונש על נהיגה ללא רישיון, אבל יש לי רישיון בתוקף, פשוט שחכתי אותו בבית. כלומר אם שוטר עוצר אותי.

למעלה