מה העולם חושב?

גם וגם

New member
מה העולם חושב?

רציתי לדעת מה אתם חושבים בענין הזה. יש לי חברה ואני אוהב אותה. כשהייתי בן 14 היתה לי החברה הראשונה, מאוד אהבתי אותה וגם נכנסנו למטה אבל, זה לא הפריע לי אז לגלות את המיניות עם חבר טוב. זאת אומרת, עשינו סקס שנים אחד עם השני אבל לא אהבתי אותו כמו שאהבתי נשים. אף אחד לא יודע שהייתי עושה סקס עם זכר. במשך השנים נפרדתי מחברתי ועברתי כמה סיפורי אהבה - תמיד לנשים, הייתי מתאהב עד הגג (וכך גם נופל), הרבה זמן גם לי וגם לחבר לא היו חברות קבועות כך השמשכנו להנות ביחד. כשנהייתה לו חברה רצינית הפסקנו לעשות סקס. עכשיו גם לי יש חברה רצינית והכל נפלא (גם במיטה) רק שאיפושהו חסר לי גם סקס עם גבר. היא גם לא יודעת שהיה לי משהו כזה וגם לא שזה קצת חסר לי. אני מאמין ביחסים כנים. אני צריך לספר לה? או שזה יהרוס את הקשר שלנו?

merman

New member
היית מספר לה שחסר לך סקס עם

החברה הקודמת שלך? אני מניח שלא. אז אני לא מוצא שום סיבה שתשתף אותה גם בפרט הזה. יש דברים שלא חייבים לחלוק . יחסים כנים זה לא אומר שמספרים כל מה שקרה לך בחיים. זה אומר שלא מרמים או בוגדים או משהו דומה.

tofy

New member
אני חושבת שפחות או יותר הבנתי אותך

יש לי חברה דו מינית-שהיא כבר הרבה זמן ככה בדר"כ היא בקשר מיני+אפלטוני עם גברים וקשר מיני עם נשים באותו הזמן.... כאילו....אני חושבת שאתה דו מיני,לא שאתה מסתיר את זה (או שכן) אבל יותר נוח להיות בקשר רציני עם בת טוב לא יודעת איך לנסח את זה בדיוק אני מגדירה את עצמי כדו מינית (למרות שבנות ממש רציני עוד לא ניסיתי-סקס עם בת) אבל כאילו מבחינות אחרות אחרי הרבה חושבים עם עצמי הגעתי למסקנה הזאת... אני אוכל לענות לך כנראה רק אחרי שאני אחווה את זה על עצמי.... -לפחות ניסיתי-

פגע סוס

New member
אני לא בעד אבל....

אני לא בעד בגידות ובניית מערכות יחסים מאחורי גב של אדם אהוב, אני מבינה את הקושי, אבל אני חושבת שאתה צריך לספר לה, בצורה עדינה, לא להלחץ כשתרגיש מוכן, היא צריכה לדעת שלבן זוגה יש עוד מאווים, ואולי תגלה שגם לה יש......, בכל אופן יש מספר סכונים נוספים בנושא כגון בדיקת איידס וכדומה, וגם הקטע הרגשי מאוד חשוב,אני מציעה שתלך על זה אבל לאט ובעדינות. ממני פגע סוס

למעלה