מה העדה של אושרי

כרמלוש!!

אדם לא אשכנזייי רואים עליו שהוא תמני.. ומלאך וחתיך ומושלםםםם

KiSs KiSs KiSs

New member
יאאא.....יעל....

משו איתךך....הוא כזה בן כזהה...ניראה אשכנזיי... על שרון רואים שהוא תימניייייי.... ו....נוי-אם את רואה ת'הודעה
כנסי לאייסי שלי 202306439 אוהפתותם כ"כ -כרמלו'ששששששש-

יש לי אותך כבר מאמי..

כרמלוש יש לי כבר תאייסיי שלך אם אין לך את שלי אז המספר שלי זה:249889180 וחוץ מזה שאדם ממש לא ניראה אשכנזי!!עליו רואים ממש ממש ממש ממש שהוא תמני!! איך היה במאגר??(לירז סיפרה לי) חולה עליךך חומדדדדדדדדד... -יעלוש-

KiSs KiSs KiSs

New member
פחח...יעלו'ש-לא הבנתותי-

אמרתי לנוי שתוסיף אותי לאי-סיייי נוי היא גם פה מהפורוםם..ו... איך לא יהיה לך ת'איסי שלי..הא?! פחח..ח-מודההה.... והייה מצ'עמם במאגרר...חוץ מזה שלירז פיצלחה סרטן מיסכניי..הוציאה לו את כל הקישקה וניתחה לו ת'לב (סתאאםםם...) איזה גועללל...פיכסיי...ולירז אמרה שהוא הייה "קרנצ'י" איכסס כימעט הקאתייייייי....נוו...מה קנתי בטבריהה?! פחח..תחפוסת של פיה בשלל ציבעי הקשת?!?!?!?!? חעעע...

morg01

New member
אמרו לי שאושרי יש לו

שלוש עדות תמני, מרוקאי וצרפתי זה נכון?

תימנים הם הכי מושלמיםם..

וזה נכוןן אני מכירה לפחות 10 תימנים שהם פשוט מהממים.. אני אוהבת תימניםם.. כל מי שתימניי יש לו פלוס אצלי חחחחחחח תימניות ותימנים אני אוהפת אותכםם=]

CaMiLa TqM

New member
חח רואים על אושרי שהוא תימני וצרפתי

חח אל דעת להגדיר את זה אבל רואים עליו חחח

KiSs KiSs KiSs

New member
גמני אוהפתותך יפיופהה...חעע....

את גם תמניה?! פחח...תני כיףף...חעע... שרון זה ההוכחה שתימנים הם מושלמיםםם....חעע

צודקת אני איתך וגם כל ראש העין עיר

התמנים השווים אגב יש ילד אחדש מראש העין שהוא הכפול של שרון!!!!!!

ALinuuushkA

New member
ואללה אבל בנות..

צרפתי זה אותו דבר כמו מרוקאי..לא? לא נראה לי שהוא צרפתי במוצא..אולי יש לו קרובי משפחה שגרו שם..אבל זה לא אומר שהשורשים שלו בצרפת בטח הוא חצי תימני,חצי מרוקאי

אלינהההההההההההה...

הוא חצי צרפתי ,חצי תימני.. צרפתי זה ל-א מרוקאי ..זה 2 דברים שונים! זה שיש מרוקאים שדוברים צרפתית זה לא אומר כלום !

ALinuuushkA

New member
ברור,אני מבינה

חחח ברור שזה 2 דברים שונים:) אבל פשוט בד"כ כשאומרים צרפתי..אז מתכוונים למרוקאים:)בגלל שבמרוקו היה את המנדט הצרפתי והכל במשך שנים רבות,אז הם נחשבו לצרפתים טעות שלי:)

ALinuuushkA

New member
קתולי?ואללה?=\

אבא שלו נוצרי? אם זאת הייתה אמא שלו אז אושרי לא היה נחשב ליהודי.. טוב,חשבתי שהוא מרוקאי וזהו:)ועוד מוזר לי שכל פעם אומרים צרפתי.. טעות שלי

למעלה