מה הסריטה שלך?

dana2909

New member
אה.. ממש פשוט.. אנג´י!!

כן כן. אני מהמסכנים האלה שכל הזמן מדברים על הכלבים שלהם. אין כמו אנג´י בעולם הזה בכלל!!! ברגע שמישהו אומר בסביבה שלי את השם הוא מקבל את כל סיפור חייה בשטף מטורף כולל פרטי הבחירה בה מבין כל האחים והאחיות שלה. הציעו לי פסיכולוג הציעו לי גם טיפול.. אבל אני והיא.. נשאר ביחד לנצח... (לפחות 10 שנים אם אף אחד לא ידרוס לי אותה)...

d@r121

New member
אני דפוק נקודה../images/Emo70.gif

יש לי בעיה אני כל הזמן מחייך מספר בדיחות אפילו על דברים כאובים ניחן בחוסר טקט למשוועי בקיצור דפוק רציני רגע אחד אני עם הבעה עצובה שנייה אח"כ אני מקפץ לי באושר ...

RogerW

New member
חחח, אני יותר דפוק ממך..

הרבה דברים שאמורים להיות מצחיקים בכלל לא מצחיקים אותי.... אבל סתם דברים שלא אמורים להצחיק... ממש מפוצצים אותי מצחוק... גם דברים עצובים... וגם דברים רגילים.. זה מוזר... אבל זה טוב לחייך תמיד.... תמשיך לחייך...

נ ו ש י ת

New member
"הדפוק הזה עושה לי טוב".... ../images/Emo67.gif

. אחי, אתה לא לבד בעולם... יש גם גירסאות ניקביות לאישיות שלך.(אוי, אוי!! אני, אני !!) אתה, לבדך, זו פצצת זמן ... ואתה מתקתק לך... אבל ביום בו תיפגוש יצור מתקתק אחר, !!!
קאבווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווום !!!

dana2909

New member
אז למה לא שאלת???

אנג´י, שידועה גם בשם אנג´ל (אני לא אחראית לשם, אני רציתי שולה, השאר לא הסכימו), או כשהיא עושה משהו ממש שובב - אנג´ליקה, היא היצור הכי מדהים שאלוהים ברא על פלנטה הזאת.. אני יכולה לספר לך סיפורים שיגרמו לך צמרמורות עונג על הקפצוצים המדהימים שהיא עושה, וקבלות פנים שהיא יודעת לעשות, אפילו השגריר לוקח ממנה שיעורים... רק תשאלי...

אהמממ

טוב אני לא סתם ילדה, אני ילדה שרוטה ואני גאה בזה! הרבה ילדים קוראים לי ילדה שרוטהההה את נוסעת ואני נשאר... כמו השיר של מוקי ילדה סוכר. אני צוחקת על דברים עצובים, עם מישהו נפטר, אני מוצאת בדיחה ומספרת. אני מתעצבנת על מישהו סתם ומתחילה להביא לו מכות. אני הולכת לילדה שאני שונאת ונותנת לה חיבוק. אני רוקדת כמו משוגעת ואחרי שניה בוכה. אני לא עושה חשבון, עושה מה שבראש שלי.

אוֹרן

New member
השריטה שלי היא כזאת

אם אני מתרכז במשהו מסויים, אני נהיה חירש ועיוור לדברים אחרים. לא פעם ולא פעמיים אישתי נכנסה לה הביתה והביטה בי בתמיהה: 5 ילדים (חלק שלי, חלק הגיעו מתישהו), כולם קופצים לי על הראש, משחקים כדורגל בסלון, הטלוויזיה על פול ווליום והבית נראה כמו אחרי הפצצה, ואני עובד ולא שם לב לכלום! עדר פילים יכול לעבור, אני לא שומע, לא שמתי לב שקרה משהו. אסטרונאוט אמיתי.

אני גם לא הייתי שמה לב אליהם

מכמה סיבות: א) מן הסתם הם לא היו נכנסים מלכתחילה לבית שלי. ב) אם כבר נכנסו, סביר להניח שהייתי נותנת להם להינות מהרגעים האחרונים של חייהם. ג) ואז הייתי מרססת. בצרורות.

RogerW

New member
אני לא מאמין... חשבתי שאני לא שרוט.

אבל שקראתי את כל השריטות שלכם... כמעט יש לי את כולם ביחד... לא חשבתי שאני כל-כך שרוט.... אבל כנראה שאני כן...ויש עוד הרבה אני חושב...

ל יב י

New member
ואני דוקא לא שרוטה

ככה לפחות אני מרגישה. אני אוהבת להיות לבד, אוהבת את השקט שלי והמחשבות שלי, יש לי בטחון עצמי, יש לי נסיון חיים שעוזר לי להגיע להחלטות שמתאימות לי - גם אם הן לא מקובלות במיוחד - ואני די מרוצה מהחיים שלי. ומי שזה לא נראה לו - במקום להזמין אותו לקרב ולבזבז אנרגיה יקרה- אני פשוט מזמינה לא להיות בחברתי. .

שושי 18

New member
../images/Emo91.gif גם לי יש שריטה

בגלל שנסעתי באופניים החדשות שלי ונפלתי

trancelover

New member
דיי לשטויות..

כמה אתה יכולים לרשום שטויות.. השריטות האלה שאתם מדברים עליהם הם הרבה יותר ממה שאתה חושבים.. אחרי שבעזרתהשם תעברו את מסע חייכם וע"י מספר תהליכים בהם תתקלו ותתנסו ותחוו, לחלקכם או לחבריכם או לסובבכים יהיו שריטות קלות או כבדות ולזה תוכלו לשים לב סביבות חצי שנה שנה אחרי המקרה.. חח הסברתי יפה האא.. בקיצר כל הילדים פה שרשמו יש להם שריטות אין להם עדיין ממש מושג במה מדובר.. אז אני מבקש.., כולל את הודעת הנושא הלא קשורה.. תהנו :) Surreal - Beyond !!! טרק ואלבום מצויינים

trancelover

New member
זה כמובן יקרה יותר מוקדם..

למתנסים יותר מוקדם.. כימיקלים בדרךכלל עושים את השינוי, אני כמעט בטוח שזה מקרי ואין מצב של100% שריטה מקטע מסויים בקצר תכנסו לסרטים, אבל בלי כימקלים, כי יש בזה מינוס.. תהנו.. אגב מה קשור אפי היקרה להודעה ומזה בכלל אפי היקרה על מה הפורום בכלל..

trancelover

New member
ובקשר לעינין שלכם..

יכול ליהיות שלחלק באמת יש שריטה רצינית ולא מכימיקלים, אבל זה כבר נובע מ-הרגלים מסויימים שנעשים יום יום ותלוי בבנאדם במצבים מסויים משפיעים עליו ודופקים לו את הראש, ואז הוא כבר לא שולט בזה ומתחיל לעשות תהרגלים האלו, זה מה שקורה אצלי לפחות ולא אפרט.. תהנו ..

yuvalb9

New member
אווווו....

מה הסריטה שלי? אני חושב שמכל הפורום הזה אני הבן אדם עם הראש הכי קרימינלי, פלילי וסאדיסטי... אפשר להסתכל בתגובות שלי לליאן וארליך... ואם יהיה זמן (והבטחת חסינות מנשיא המדינה) נספר על כל מיני דברים מטורפים שההיתי עושה כנקמות (לגרום לאנשים מעצבנים ליפול לתוך שקית פיפי... לא שלי)... ויותר גרוע... יש לי רשיון לנשיאת נשק!

למעלה