מה הסריטה שלך?

jahnon

New member
מה הסריטה שלך?

אני סרוט אני יודע, רוב האנשים אומרים לי "יש לך סריטה" אני עונה להם זה בכלל בקע. יש לי את השטויות שלי, אני שטותניק, אוהב לעשות צחוק מהכל ועל כל דבר מן מנגנון בטחון שכזה, אופן ההתמודדות שלי עם העולם, אז שלום לכולם קוראים לי ג´חנון ואני סרוט. דרך אגב אני אוהב מרק שעועית. אז מה הסריטה שלך?

Idan91

New member
אני רק רוצה להעיר.. ../images/Emo187.gif

רובנו נוהגים לכתוב "שריטה", א-ב-ל... אם, במקרה, מישהו חושב ש"סריטה" זוהי טעות, טעות בידו! לפי אבן שושן, סריטה ניתן לכתוב בדיוק כמו שריטה. רגע של עברית

maayan15

New member
ואני ייענה במקום עידן...

"השריטה שלי היא שאני נורא נורא נורא אוהבת לשון, תמיד מתקנת אנשים בלשון, לא יכולה לשמוע/לראות מישהו טועה בדיקדוק ופשוט משגעת אנשים בכל הקשור לדיקדוק השפה העיברית"
והסריטה שלי (אגב, אני באמת באתי לתקן אותך ולהגיד שסריטה זה עם ש...) היא...אמממ.......יותר קל לענות על "איפה הסריטה שלך לא נמצאת?"...אחרי התייעצות קלה עם עצמי ועם חברה שלי הגעתי למסקנה אני פשוט סרוטה מכל כיוון אפשרי...

Idan91

New member
אז זהו, ../images/Emo187.gif

שבהרבה מקרים אני דווקא מבליגה. זוועה.

ל יב י

New member
../images/Emo101.gifלמה ואיך זה עידן?

איך זה שישנן שתי אפשרויות כתיבה לאותה המילה? אמנם אני לא מומחית גדולה ללשון, אבל עד כמה שאני יודעת אין בד"כ אפשרויות כאלה, אלא אם כן מדובר במילה לועזית שעוברתה. או כתיבה ארכאית למילה שכבר לא ממש בשימוש - זה מאד מענין אותי, ברצינות,.

Idan91

New member
הממ.. ../images/Emo187.gif

אני לא יודעת למה זה ככה, אבל שימי לב שלפי אבן שושן, למשל, מותר לכתוב "אמונות טפלות" וגם "אמונות תפלות".

Idan91

New member
את צודקת, שלי. ../images/Emo187.gif

זה לא יקרה שנית. *מרכינה את ראשי בבושה*

שן דג

New member
אם כבר מדברים לשון....

אחד בכיתה שלי כשהיינו בכיתה י´ כתב למורה על הפועל נ-פ-ל שהוא מגזרת חשפ"ן... הוא עשה את זה בטעות אבל רואים איך הראש שלו עובד...

taz512

New member
ש\סריטה?

אני סרוט? לא נשמע לי הגיוני, אולי איזה בקע קטן, משהו בגודל סימפטי של השבר הסורי אפריקאי, או אולי הגראנד קניון. משהו קטן כזה ונחמד. אבל אם אני אצטרך לומר על משהו אחד, זה יהיה על הטאקט שלי או יותר על החוסר שלו. כן אני חסר טאקט ואני גאה בזה, אני אומר את האמת בפנים ולא מתבייש בה. לאנשים מידי פעם קצת קשה מידי, אבל בשביל לקבל אותי הם צריכים לקבל גם את זה שאני אומר מה שאני חושב, וטיש אנשים שזה קשה להם, אבל ברגע שהם מבינים אם מי יש להם עסק הם נרגעים ומקבלים את זה, כי אני לא מדבר מרשעות, מה שאני אומר אני אומר מתמימות מתוך רצון לעזור ולהראות בעיות ולעזורק לפתור אותן, אני בחיים לא אומר משהו מרשעות גרידה, טוב רק לפעמים
מישהו אמר קשת עד הסוף?! וואי אני כותב המון היום, מה עובר אלי. טאז, השד והסריטה

ואל תגיד לי שלא הסתבכת מעולם

בגלל זה... אני יכולה להוסיף ולומר שהשריטה היחידה בבעלותי היא מחלת השליטה הבלתי נגמרת. האמת ששקלתי לכתוב על זה הודעת "נס" משלי, אבל ג´חנון הקדימני, וטוב שכך. עם השנים המחלה שוככת לאיטה, אבל גם היום אני מוצאת את עצמי עוסקת במשימות שאינן שלי, רק מהחשש שמאן דהוא, המופקד עליה, לא יעשה אותה לשביעות רצוני ו/או בזריזות המתבקשת. טובי המומחים כבר נתנו דעתם על הבעיה ופתרונים רבים הוצעו. חלקם מיושמים וחלקם לא. וכמו טאז, אני מניחה שהשריטה הזו תישאר עמי לעד, או עד שאקרוס ממילוי משימותיהם של אנשים אחרים. מה שיבוא קודם.

taz512

New member
אוי ווי כמה שהסתבכתי

אבל זה כבר להודעה אחרת ולשרשור אחר. וכבר עלה לי רעיון לדיון שיבוא בהמשך השבוע. היום מפוצץ פה. טאז, השד והדיונים

סייפיי

New member
טאז, אני מרגיש כאילו כתבת את ההודעה

במקומי... ממש מזדהה. אנשים באמת אומרים לי שיש לי ש/ס-ריטה, אבל אני לא חושב שיש משהו באמת חריג בהתנהגות שלי... בהצלחה,

De-Panther

New member
אני סרוט כמעט מכל הכיוונים כי אני..

עושה שטויות מסוכנות עם הגוף שלי אני מתנהג בצורה שיכולה להפחיד אנשים עד מאוד אני אוהב להפחיד אנשים אני אוהב להפחיד אנשים שמעצבנים אותי או שעשו לי משהו רע ופגעו בי איכשהו אני אוהב לעשות חיוך של סדיסט שהולך לרצוח מישהו(זה כיף אנשים נבהלים מזה... גרמתי ל2 ילדים מהכיתה שלי שהתחילו לריב איתי השנה לרוץ בחצי משטח בית הספר וזה מקום גדול) יש עוד מלא דברים אבל אני לא יכול לספר אותם בפורום

De-Panther

New member
../images/Emo4.gifהיא הכירה אותי בתור בנאדם הרבה..

הרבה יותר גרוע...

shellyland

New member
נו, אם אתה מתעקש להוציא החוצה

רק את הצדדים הגרועים שלך, ועוד מתגאה בזה, אז למה שהיא תשאר בסביבה ולא תתרחק? אני חוזרת על הצעתי משירשור אחר: תגדל כבר.

למעלה