נכון, אפיקים
המיוחד הוא שבראש העמוד על המגדל מוצבת דמות של חסידה(להבא אצלם בעזרת חצובה), כיוון שסיפור ההיסטוריה של אפיקים נקרא:"מה סיפרה החסידה". כמו כן אני לא אוכל דגים כיוון שאני נשאר רעב, אבל סיפור אמיתי מאתמול: הנוסעים ביקשו להזמין דגים, הובהר להם שמדובר בתוספת כסף, "הנציג" אמר שהכל בסדר וידוע ושאזמין 10 דגים בטוח? בטוח! באפיקים לקחו רק שניים מהנוסעים דגים. סיפרתי למזמין שרק שניים לקחו תשובתו: "שיהיה להם לבריאות". "אבל הזמנת 10, מה יהיה עם יתר ה-8 ?" תשובה:"מענין את התחת שלי". אגב, בחרמון (סוגרים השבוע) גיליתי את ההונאה של נהגים רבים. את הפתק שהם מקבלים לקפה ועוגה (איתו יכולים גם לעלות ברכבל חינם) הם מוכרים למטיילים במחיר 30 שקלים בהבטיחם שמדובר בעליה ברכבל+קפה+עוגה...... אני לא מתפלא על מעשי הנוכלות של הנהגים, אם שבוע שעבר מרצה לי אחד הנהגים שלא צריך להשקיע במטיילים כי הם לא שווים את זה וזה לא מענין אותם כל מה שמספרים להם, וזה שהם אומרים לי שהם שמחים שמספרים להם כל הדרך על האתרים שרואים וסוף סוף לא מתייחסים אליהם כעדר בהמות שצריך להעביר מתחנה לתחנה, זה שקר, זה לא מענין אותם. באותה נשימה הוא דורש לנסוע לאתרים בהם מקבלים אחוזים, גם על חשבון אתרים במסלול, באמירה:"מזה אני מתפרנס, לא מהמשכורת". ברשימת הנוסעים הוא מחזיק כבקרנות המזבח, הוא סופר את האנשים הוא מחליט מתי לנסוע, ומשתלט על הטיול , כולל "הצעה" שאשב במושב הראשון ולא במושב המדריך, ועד כדי נטילת מיקרופון הנהג ומתחיל לעסוק בהדרכה כשהוא מדבר שטויות בלי סוף. יש כאלו שמכירים את הנהג הזה. נמסר לרכז הנהגים ותשובתו:"הנהג הוא בחור טוב". לסוכן הובהר שלא מתאים לי לנסוע עם בחורים טובים, אלא רק עם רעים שעושים מה שאומרים להם.