מה הסיפור של goodlife4us.net ?

מה הסיפור של goodlife4us.net ?

באתר goodlife4us.net מבטיחים עבודה עם שכר, מהבית דרך המחשב האישי. משהו יודע מה הסיפור שם? באיזה עבודה מדובר? אין שום פירוט באתר רק כמה סיפורי הצלחה של אנשים שמרווחים ומרוצים עד מעל הראש קצת משונה שזה כלכך חסוי לא? אגב, מופיע שם שם של זוג ישראלים: גיורא ואורלי גולדבלום (זה אומר משהו לכם?) חוץ מזה תודה לכל המעודדים שהגיבו להודעה הקודמת שלי, כפי שאתם רואים נכנסתי למוד אקטיבי של התעניינות בכל מיני אפשרויות בינהם האוניברסיטה הפתוחה (תודה מרב על הרעיון) דפנה

ננסנס

New member
נראה שזו איזושהיא פרמידה

במתכון מתוחכם יותר, נדמה לי מכירת מוצרי "בריאות". בקיצור, שומר נפשו ירחק!

Guy K

New member
לא התלהבתי

אתר שעיקר התוכן שלו הוא טופס מילוי פרטים אישיים - לא נראה לי. גודלייף ושאר "GET RICH QUICK" למיניהן אף פעם לא משכו אותי. אני מעדיף לעבוד בשביל הכסף שלי ולהנות ממנו, ולא לנסות את מזלי באתרים שונים ומשונים ואח"כ למצוא את עצמי נטול כסף וכבוד עצמי

כמו כל יהודי שמכבד את עצמו...!

מעבר לחשיבות ההיסטורית של פיטסבורג בהיסטוריה האמריקאית - היא היתה העיר הכי עשירה בצפון אמריקה בתחילת המאה ה20 - אזי המצע של תנועת היהדות הרפורמית בארה"ב פורסם שם בכנס של הרבנים הרפורמים ב-1885, והוא ידוע בתור "מצע פיטסבורג". ואם את יושבת מדי פעם ב"קפה 61C", שם בפינה של מוריי וברטלט, ממש ליד "הנשר הענק" - תמסרי להם ד"ש מפרופסור מקס.

zoti

New member
זה דווקא עובד מצויין

בשביל הבעלים של האתר. את סתם תפסידי כסף.

אבל ממה הם מרויחים

משונה כלכך, מראים כלכך הרבה וידאו קליפים ואף אחד לא אומר מה הוא עשה כדי להרוויח את הכסף

שמתם לב טוב לשם של האתר?

good life for us, כלומר למפעילי האתר יהיו אולי חיים טובים. הם לא מתחייבים שגם לתמימים שיפלו ברשתם. כמו שכתבו גם לפני: שומר נפשו ירחק.

ליילה

New member
קודם כל, בבקשה רבה

את מוזמנת לדווח לי אפילו במסרים איך מתקדם עניין האוניברסיטה, אנחנו גם רק התחלנו עכשיו את התהליך... לגבי העבודה הזו, להתרחק כמו מאש
בעבודתי בארץ התעסקתי הרבה בדברים כאלו, יש על האתר הזה את כל הסימפטומים של תרמית בקנה מידה רציני. הם רוצים שתשווקי מוצרים שלהם, בדרך כלל מוצרי בריאות שיכולתם לעשות את מה שהם מתיימרים מוטלת בספק, הם מחתימים אותך על טופסי התחייבות דרקוניים בלי שתשימי לב, תוך שהם "מסממים" אותך בסיפורי הצלחה וכסף של אנשים אחרים. השיטה היא כזו - את קונה מהם את המוצרים, משתתפת בכמה סמינרים שגם הם מאוד סודיים, כי שם הם מלמדים אותך את שיטת המכירה שלהם, שהיא כל כך מוצלחת שהם לא רוצים שכל אחד ידע אותה. הם מפעילים עלייך לחץ לא מתון בכלל, בזמן שאת מגיעה לכנסים שלהם, לקנות מוצרים בסכומים ענקיים, עם הבטחה שתוך חודש את מוכרת הכל ומרוויחה את ההפרש שבין הקניה שלך למחירים שאת מוכרת בהם. בסופו של דבר את משלמת להם המון כסף על סחורה, שאין לך אחר כך איך למכור ואת לא יכולה להפטר ממנה, ואז מתחיל שלב ב', הם מבטיחים להחזיר לך כסף אם תביאי חברים שלך להיות גם מוכרים שלהם - זו שיטת הפירמידה. בקיצור, גם בארץ פועלות כשתיים שלוש חברות כאלו, וראית המון אנשים ששילמו אלפי שקלים לבקבוקים שונים ומשונים של כדורים, מיצים וקרמים שיושבים להם עכשיו בבית, ולא מצליחים לקבל את הכסף חזרה. אז כל הכבוד על האקטיביות, וכל הכבוד על הרצון, אבל עם אלו לא כדאי להתעסק. בהצלחה

למעלה