מה הסיפור של מעריב?

מישהו מכם כבר שם לב לתחפושת החדשה

של מעריב באינטרנט? משום מה, מאד בגדול, מזכיר את המתחרה שלו, לא?

az ma

New member
מעריב און-ליין.. הימור לגבי תאריך

תחילת גביית תשלום... אני נותן להם מקסימום 6 חודשים

17205

New member
אני לא מוצא את הקישור לפורם

אולי בגלל שאני לא רגיל לקום כל כך מוקדם, אז אני אחפש עוד פעם

sirpad

New member
קטונתי מלדעת מה עובר בראש של מעריב

אבל אתם קצת מגזימים.אין כל קשר בין הפורמט הנל לבין גבייה. ניתן היה לגבות גם עם הפורמט הקודם.מדובר באתר שהיה לו ממשק זוועתי ואז כנראה שעברו אליו המון וואי נטים לשעבר שדרשו ממשק נח. אני בעצמי כתבתי להם אימייל על הרגל שלהם שלא אהבתי(זה שהם כותבים חצי תת כותרת עם שלוש נקודות כדי למשוך אותי לקרוא תכתבה למשל). אז אני לא חושב שמדובר בהכנה לגבייה כי אם בניצול נבון של המעבר של הגולשים.לא רק בחו"ל.כי אם אני קורא משהו במעריב ומעביר לינק לחבר שלי בארץ כל כך אז זה מתפשט והוא ייראה ואולי ימשיך להיכנס וכו'. אם הם בכל זאת ייגבו,למרות שאני בספק רב אם הם אכן יעשו זאת אחרי הצהרות הפטריוטיות שלהם לאור גביית וואי נט,תמיד נוכל למצוא מקום אחר. אגב-אם הם יחליטו לגבות מכוווווולם כולל מתושבי הארץ ואם אני אמצא לנכון שאני עושה שימוש תדיר בתוכן שלהם אז לא תהיה לי בעיה לשלם.

הם כותבי...

סתם עשיתי לך את השלוש נקודות כדי למשוך אותך
הם כותבים שהם מתכוונים להוסיף "ערוצי און-ליין נוספים" כחלק מהעיצוב החדש. זה יהיה מאוד מפתיע אם הם לא ייקחו כסף.

sirpad

New member
קטונתי מלדעת מה עובר בראש של מעריב

אבל אתם קצת מגזימים.אין כל קשר בין הפורמט הנל לבין גבייה. ניתן היה לגבות גם עם הפורמט הקודם.מדובר באתר שהיה לו ממשק זוועתי ואז כנראה שעברו אליו המון וואי נטים לשעבר שדרשו ממשק נח. אני בעצמי כתבתי להם אימייל על הרגל שלהם שלא אהבתי(זה שהם כותבים חצי תת כותרת עם שלוש נקודות כדי למשוך אותי לקרוא תכתבה למשל). אז אני לא חושב שמדובר בהכנה לגבייה כי אם בניצול נבון של המעבר של הגולשים.לא רק בחו"ל.כי אם אני קורא משהו במעריב ומעביר לינק לחבר שלי בארץ כל כך אז זה מתפשט והוא ייראה ואולי ימשיך להיכנס וכו'. אם הם בכל זאת ייגבו,למרות שאני בספק רב אם הם אכן יעשו זאת אחרי הצהרות הפטריוטיות שלהם לאור גביית וואי נט,תמיד נוכל למצוא מקום אחר. אגב-אם הם יחליטו לגבות מכוווווולם כולל מתושבי הארץ ואם אני אמצא לנכון שאני עושה שימוש תדיר בתוכן שלהם אז לא תהיה לי בעיה לשלם.

iditbs

New member
אפרופו מעריב, גם אצלכם יש בצד

מודעה שלא נסגרת וכל הזמן מסתירה את התמונות בצד? מה בדיוק הרעיון?

גם אני התעצבנתי מזה, ואז גיליתי

שאם אני סוגרת את ה"מועדפים", או סתם מצמצמת אותם לרוחב קטן יותר, אני רואה את מה שמופיע מתחת.

az ma

New member
לא יודע מה זה ה"מועדפים"

אבל אם אני פותח חלון מלא (full screen) אז שום דבר לא מסתיר לי...

17205

New member
אותי הם מסבכים

כל הזמן נפתח לי חלון של אתר הכרויות, עכשיו לך תסביר לאישה ......

17205

New member
ואם לא בא לי לקרוא

מצאתי את הקישור עכשיו, זה נמצא בכתוביות אפורות בצד בלי ציור....

iditbs

New member
אני אוהבת!

הרבה יותר מסודר, "נעים בעיניים" וקל להתמצאות. תמיד אמרתי שאחד היתרונות היחידים, בעיניי, של Y-NET הוא הגרפיקה שלהם. ה"בעיה" היא שממבנה כזה יותר קל לעבור לגבית תשלום כי העמוד הראשון מציג רק כותרות מסקרנות ובשביל הפרטים, צריך לעבור לדפים הבאים. (האם זוהי הכנה למציאות חדשה?)

די מסכימה איתך לגבי הגרפיקה,

ולצערי הרב גם שותפה איתך לחשש מפני המעבר לגביה. הכי הרבה, עוברים למקור אינפורמציה אחר

למעלה