מה הסיפור עם SG-1

רמי ורד

New member
מה הסיפור עם SG-1

מה הסיפור עם ערוץ AXN עד יום רביעי הבא 6.11 משדרים עונה רביעית ופתאום ביום רביעי חוזרים לפרק הראשון בעונה הראשונה.מה ההגיון בזה.חוץ מזה אני רואה שב 1.11 יש עונה 10 האם לערוץ אין את העונות 5 עד 9 ?? אם אין להם אז מה הטעם לראות עונה עשירית

nvrmnd

New member
הביאו את עונה 10 בשביל צופי ערוץ 1

לפני שסטארגייט שודרה בAXN, ערוץ 1 שידר את כל 9 העונות. אז בעקרון AXN ממשיכים מענוה 10 בשביל מי שצפה בערוץ 1. בקשר לעונות 5-9 בAXN, הערוץ אומר שהם "יעדכנו אותנו בהמשך". בטח הם ישדרו את זה אחרי שהם יסיימו את השידורים החוזרים של 1-4...

HuGo Hell

New member
לא יכלתי למצוא תגובה יותר טובה מזאת.

תודה לך... איפה היית לפני כמה ימים שהיה בלגן?

Gilliana

New member
מה זאת אומרת "כשהיה"?

עדיין יש! וימשיך להיות, עד ש-AXN לא תתחיל להתחשב בצופים. הנושא הזה לא יירגע בזמן הקרוב.

יפעת777

New member
בוקר טוב. ועל זה היה ריב על חצי דף של הפורום

AXN חסרי הגיון ועוד חושבים שאנשים מטומטמים שימשיכו להיות מנויים שלהם אחרי כל הבלגן שהם עושים.

slayer510

New member
אז תתנתקי מהוט

ותעברי ליס!! יש להם 3 ערוצי סדרות ששמות את AXN ואת כל הערוצים של הוט על האצבע הקטנה!! אם הייתה לי היכולת, הייתי עובר, אבל אין לי! מה שטוב ביס, זה שהם רוכשים סדרה או עונה של סדרה, בעיקר עונה של סדרה, חודש אחרי שידורה בארה"ב. למשל נמלטים: עכשיו משודרת העונה ה-3 בארה"ב ויס רכשו לאחר חודש את העונה ה-3 והם משדרים אותה בפיגור של 5 פרקים מארה"ב, מה לא טוב?! אההה?! גם את העונה השביעית סמולוויל של יס ישדרו, מיד לאחר סיומה בארה"ב(שבוע או שבועיים אחרי).

למעלה