מה הסיפור הכי טוב

einzuc

New member
הארי פוטר

סינדרלה, שלגיה, רומח הדרקון, אבא ארך רגליים, ילד ושמו זה ועוד ועוד ועוד... -עינת-

fantom

New member
שלום ../images/Emo47.gif

השם שלי נובע משם מטוס הקרב פנטום

laliv

New member
יש המון

ראשית הארי פוטר(כמה מפתיע), האסופית, היידי בת ההרים, הסיפור שאינו נגמר, נשים קטנות, סוד הגן הנעלם, אבא ארך רגלים, שבט דוב המערות ו....הנסיך הקטן(לא חשוב כמה מוזר זה נשמע)

LuNaTiC

New member
חחחח לליב אמרת בזאת את כל

הספרים האהובים עלייך! אמ... ואני מוסיפה לזה: סיפורי אגדות כמו.. בת הים הקטנה (רולז) היפהפיה הנרדמת, פיטר פן (סמי השולט), היפה והחיה.. ו.. בעצם אני לא אפרט, כי אני אגיע פה לכל הסרטים של דיסני.. בסופו של דבר..

LuNaTiC

New member
אוקיי נזכרתי במשהו שולט!

הסיפור על שחרזדה... וסיפורי אלף לילה ולילה.. זה כזה יפה!!!!

והנה הרשימה ^^

1) שר הטבעות ו...כל מה שקשור לזה (בעיקרון, כל הספרים של טולקין...) 2) עולם הדיסק...!!!/טרי פראצ´ט 3) מדריך הטרמפיסט לגלקסיה והספרים (2) של דירק ג´נטלי.... 4) המלך מתיא הראשון של יאנוש קורצ´אק. קראתי את זה לא מזמן בשביל הנוסטלגיה וזה ממש יפה ודיכא לי את כל היום... 5) הסיפורים הקצרים של איזאק אסימוב (הייתי אומרת שגם הארוכים, אבל לא הספקתי לקרא אותם...) המ....אני אוהבת נורא גם את המיתולוגיה היוונית, אם זה נחשב....זה די שוביניסטי, כשחושבים על זה, אבל בכל זאת, נורא מטומטם...אני אוהבת את זה....=אהמ= כן....זה היה מוזר... -ליאת-

@zbeng

New member
הממממ...

1. הארי פוטר 2. מדריך הטרמפיסט לגלקסיה (למרות שלקח לי שבוע לאכול אותו)

coolit

New member
ליאת, שכחת את הארי ! (!!)

האחים לב ארי של אסטריד לינדגרן זה ספר מאוד יפה.. ובסוף הוא מרגש. וחוץ מזה כמובן ארבעת ספרי הארי פוטר, ועוד ספר אחד שאני אוהבת אותו הכי הכי, וקוראים לא אבן הפינה, אבל הוא ספר של דתיים-חרדים.. (לא שאני כזאת..)

הנחתי שעניין הה"פ די ברור....

לא ברור? טוב...אני מתנצלת מקרב לב! הארי פוטר! -ליאת-

חלף עם הרוח, מה?

חחח...פחדתי לכתוב את זה! מה אני יכולה לעשות? אני יכולה לתרץ לכם את זה בגלל שהרבה אנשים מתים שם...טוב, זה לא בגלל זה....בכל מקרה, שמעתם את התגלית הגאונית (*משתחווה בגאווה-עצמית מופרזת*) שגיליתי לי בIMDB? התאומים סטיוארט וברנט טארלטון (ג´ינג´יים גמכן...) שוחקו בסרט ע"י אנשים שקראו להם פרד&ג´ורג´, שיים און יו, ג´קר! שיים און יו! כתבתי את זה כבר פה פעם, אבל כמו שאמרתי, יש לי שעת גאווה-עצמית יומית ואני מתכוונת לנצל אותה ולא להוציא אותה על אחים שלי! -ליאת-

כתבת כבר שהתאומים בחלף עם הרוח>>>

משוחקים ע"י תאומים בשם פרד וג´ורג´. כתבת את זה בתגובה לזה שאמרתי שהארי פוטר זה לא שם של ג´יי קיי רולינג ואת כתבת את זה בתור עוד זיוף. מה זיוף בזה?

ווואיייייייי

קראת את האחים לב ארי איזה ספר משגע לא הפסכתי לבכות ספר ענק ועד היום חשבתי שרק אני קראתי אותו ספר ממש מצוין חובה לכל מי שאומר שהוא אוהב ספרים והארי פוטר לא נכנס בחמישיה שלי דורותי ממשיך לבכות מהאחים לב ארי

!adidas

New member
לפי דעתי...

א. הארי פוטר ב. עשרה כושים קטנים-אגאטה כריסטי ג. רצח באוריינט אקספרס-אגאטה כריסטי ד. יומנה של בריג´ט גו´נס (שכעת הפך לסרט קולנוע)

LuNaTiC

New member
אוהל הדוד תום!!!! מישהו קרא??

נשים קטנות... הספר והסדרה!!! והנוסטלגיה.. אוווו

נוסטלגיה...^^

::נאנחת:: את אוהל הדוד תום די אהבתי...נשים קטנות...אני לא ממש זוכרת כבר... -ליאת-

למעלה