מה הסיכוי...?

מה הסיכוי...?

מה הסיכוי להיפגש שוב עם אותו בנאדם שאת ראית פעם אחת .... על הבנאדם הזה את יודעת רק שהוא גר בפתח תקווה.... חייל.. קרבי כנראה... ואחד היפים.. את מטורפת.. את מטורפת על יופי הגברים... אחד יראה לך חתיך יותר מדי שתוכלי לאהוב רק את היופי שבו.... אחד שבעיניי אחרות יהיה מכוער את תמצאי בו יופי מיוחד.... אז ראית חייל קרבי עם יופי מטורף ואת מתה לפגוש בו שוב או רק לראות אותו אפילו... הלוואי ותיזכי לראות אותו ואולי הוא יהיה האחד שלך סוף סוף... יצאת עם הגברים הלא נכונים... עם המחוקים.. ללא מעמד.. הלוואי ותוכלי לראותו שוב אולי גם הוא מרגיש כמוך אך חושש להגיע... לדבר.. (מוקדש לאני השני שלי... ) תגובות יתקבלו בברכה....

free soul

New member
חופשי סטלנית../images/Emo3.gif

אז את או היא מקווה לזכות שיהיה האחד שלך רק בגלל יופיו? טובבבבבבבבבבבבבבב..........

מקווה שיהיה מקסים

לא רק יפה חיצונית.. יפה גם מפנים שיהיה עדין וגבר אמיתי שיתפוס קצר אבל עם המון אהבה...

free soul

New member
סליחה? למה את לא יודעת את הגבולות

של עצמך?!
מה את רוצה לתפוס לעצמך איזה ערס שיגיד לך איך להתנהג ותהיי כמו הבובה שלו?! בהצלחה מותק

noobest

New member
אממ

לי אישית קרו מקרים (נדירים) שראיתי מישהי שמממממש ממממש התלהבתי ממנה, ולאחר בערך כחצי שנה ראיתי אותה שוב פעם, בזמנו לא היה לי אומץ פשוט לעשות עם זה כלום.. וחבל שלא עשיתי, אחרת נשארים עם השאלה מה אם? בכל מקרה אני מקווה מאוד שתראי אותו שוב :)

למעלה