מה הסיכוי למצוא עבודה?

Potatoe

New member
מה הסיכוי למצוא עבודה?

עבדתי דרך utest מידי פעם מאז שנה שעברה, עברתי הרבה cycleים ויש לי bronze/silver כבר הרבה זמן,
השתחררתי לפני שנה וחצי~שנתיים, עסקתי בצבא במחשבים (helpdesk) ותקשורת (cisco, חברות אחרות ותמסורת).
הבעיה שבערך הצלחתי בהצלחה לשרוף את כל הזמן מאז הצבא ולא עשיתי משהו מועיל עם עצמי.
למדתי ברמה דיי סבבה java (ירושה, יעילות, רקורסיה, עצים בינאריים) וגם c
הבעיה שהספקתי לשכוח הרבה וצריך לחזור על החומר..
התחלתי ללמוד html/css/phyton, אבל כרגיל עצלן

יש לי סיכוי למצוא עבודה כלשהי עכשיו?
הבעיה הגדולה זה אם שואלים אם יש המלצות וכו', כי לא הייתי בקשר עם אף אחד ואין סיכוי שאני עושה את זה :/

halperin

New member
מנהל
בגדול מה שאתה שואל זה: לא ב*** שלי להשקיע אבל אני צריך כסף..

יצאת מהצבא לכאורה עם רקע מעולה כמדרגה לעתיד אבל נשמע שעם אפס מוטיבציה - אם תקרין את זה בראיונות, לא תמצא עבודה.
אז נשאלת השאלה למה אתה לא הולך ללמוד תואר?
ואם זה לא בא בחשבון - אז תפסיק להתעצל, תתחיל לבנות רשת קשרים (החברים מהצבא בטוח כבר התברגו למקומות רלוונטיים ויכולים לעזור - אלא אם מה שנשמע מתוך דברייך - לא בטוח שירצו בכלל כי נשמע שאתה לא התחברת)
בכל הפן הטכני - פשוט שב שבוע בזמן שאתה ממתין לראיונות עבודה ורענן חומר.
קרא פה - http://bit.ly/LinkedIn-TST - ותתחיל לבנות רשת קשרים (משפחה, חברים, שכנים, אנשים מהלימודים/צבא)
תחליט לאן אתה מכוון (לכאורה אם יש לך רקע טוב בציוד של סיסקו וכד' ולא רק "החלפת קופסאות" אז יש לא מעט מקומות בהם תוכל להתברג) - אתה יכול לפנות למס' תפקידים וסוגי חברות - תתמקד - תמצא שם קשרים - ותגיע לראיונות.

halperin

New member
מנהל
ומצד שני - יכול להיות שכתבת ההודעה פשוט אחרי שקמת על צד שמאל

Potatoe

New member
לא בדיוק ככה~

ניסיתי ללמוד וניסיתי להתקדם וכו', אבל כל פעם נפלתי מסיבה דפוקה ואז פשוט נתקעתי...
לא יודע אם זה מבעיות של קשב וריכוז או דכאון וכו', או סתם כי אני דפוק, אבל תמיד באמצע הדרך אני מתחיל לעשות משהו שונה ושוכח/לא מצליח לחזור ללמוד את מה שהייתי צריך.
בדרך כלל הייתי מתחיל סמסטר עם זה שאני יודע מראש דברים, לומד בין הטובים בקבוצה, ואז באמצע מאבד את זה ולא מצליח אפילו לפתוח את הספר, ובסוף הסמסטר נכנס לדאון להרבה מן וכל המאמץ הולך ללנסות לחזור לעצמי עוד פעם~
כן אני קצת דפוק מודה, בגלל זה שואל מה הסיכוי למצוא עבודה~
העבודה זה לא רק בשביל כסף, אולי כדי לסדר את הראש ולתת לעצמי עוד מוטיבציה לחזור ללמוד.

Lion48

New member
אתה אמיתי
?

למעלה