מה הסיכוי לדעתכם

or12111

New member
מה הסיכוי לדעתכם

לכך שגבר בוגד המתאהב קשות במאהבת שלו יעזוב בית,אישה וילדים? אני מרבה לחשוב ברגעי הרהורים כאלה על הסיפור של דן שילון-מירי הייתה המאהבת שלו במשך 7 שנים עד שלבסוף הוא נשבר ,עזב בית ומשפחה... מה הסיכוי להפי אנד כזה (מנקודת המבט של המאהבת כמובן...)אפסי?

טובלה

New member
הייתי אומרת שנשאיר את זה לעיתונים

לכתבות ולאנשים מפורסמים. המציאות עולה על כל דמיון אבל אנחנו נשארים בארץ, אממממממ בבית ! אישית לא מבינה למה להרוס קשר טוב (עם המאהבת) ולהפוך אותו לשיגרה. כדי למצוא את עצמנו שוב בעוד כמה שנים בוגדים במאהבת לשעבר?

תהייה חכם לא פיקח

זה כמו לשאול ... מה הסיכוי שלי לחזור ממוות ? למה לך להיכנס למצבים כאלה ? תמנע אותם מראש אם לא בא לך ... אם אתה כן רוצה לעזוב בית וילדים אז הכל בסדר ... פועל לטובתך אם לא ... תתרחק מאהבה ואם אוהב אותה ... תתרחק ממנה

שאל עניתי ... לא קשור לרגשות

ייעצתי שיתרחק מאהבה ... לא מרגשות. יש עוד הרבה רגשות פרט לאהבה. קשר עם רגשות הוא כייפי וזורם. ברגע שרגש עלול לפגוע במשפחה אז חייבים להתרחק לדעתי. שוב, זו רק דעתי.

s e l e n e

New member
למה לא?

אז ככה: הייתי בשני הצדדים...ברור שלפעמים הם עוזבים. וזה לא כ"כ נורא. תשאלו כל אשה שבעלה בוגד בה מה עדיף: שישאר, או שיפרק את החבילה? כל הבוגדים שפה שחושבים שאסור לפרק את החבילה - חשבתם פעם מה היו אומרים בני/בנות זוגכם לו שאלתם אותם? נכון שעדיף לא להתאהב - אבל אם כבר מתאהבים, הרי אנחנו חיים רק פעם אחת, ולפעמים האהבה ה"שניה", כשאנחנו בוגרים יותר ומגובשים יותר, לפעמים זו האהבה שבאמת מתאימה לנו...

קלוש

מאידך, זה לא אומר שזה פוסל על הסף קשרים שמעורבים בהם רגשות של אהבה כל עוד ברור שאת המסגרת החוקית לא פורצים, ולא רוצים לפרוץ.

למעלה