מה הסיבה לבגידה?

פברואר68

New member
מה הסיבה לבגידה?

אתמול בלילה שוחחתי עם חברה שבגדה בבעלה...הם התגרשו...... היא העלתה כל מיני סיבות לכך.... מה לדעתכם יכולות להיות סיבות לכך שאחד מבני הזוג בוגד בשני.... המילה בוגד נוראה לדעתי(אני התגרשתי מסיבות אחרות ) ב ג י ד ה למה? איך? האם יש סימנים מקדימים?.... מי רוצה להגיב?

סוכנת 66

New member
"מים אסורים יימתקו"

זמן... שיגרה שוחקת כל אחד מרוכז בעצמו אהבה שדעכה, שנישכחה ועייפים מלהצית אותה ולשמרה מתחים ומריבות בבית מאבדים את המילה כבוד התרגשות מאחר אחרת, התלהבות לפעמים גם התאהבות ומצפון שנעלם אחרי כמה פגישות ראשונות עם אחרת, אחר.

שאלה מקדימה: למה מזדיינים?

טוב, אז אנשים מזדיינים בגלל שבא להם, בגלל שצריך להם, בגלל צורך בחום, בקירבה, בסיפוק גופני, בהערכה. הכל ביחד בעצם. עכשיו נחזור לשאלה שלך: למה לשכב עם מישהו אחר אם כבר יש לך בן זוג? תשובה: עקב כל הסיבות שכבר מניתי. זה שיש לך בן זוג זה עדיין לא אומר שאת מקבלת ממנו את כל החום, ההערכה והסיפוק הגופני והרגשי להם את זקוקה, אולי בגלל שהוא לא מתאים לך מהבחינות הללו, אולי הוא לא מספיק קשוב לך, אולי את מטבעך זקוקה לקבל את זה מיותר מגבר אחד, אולי. יש נשים שהאפשרות של פרטנר נוסף חסומה אצלן או לא קיימת, אבל אלה שאצלן זה לא ככה מגיעות במוקדם או במאוחר לזיון מהצד או לחלום על זיון מהצד.

סוכנת 66

New member
לא כולן חשבו כלל על זיון../images/Emo4.gif

יש שהחלל והרייקנות וחוסר החום ועוד סיסות שמנית הובילו אותן לקשר שמבחינם היה קסום, האחר שהבין שעודד שתמך שעם הזמן ריגש, וכל זה הוביל כמובן "לאהוב" "לשכב" לגעת בכול אלה.

נו, על זה דיברתי

השאלה בלמה בוגדים לא התיחסה ללמה שותים קפה יחד או למה מדברים יחד על תיאטרון, אלא התייחסה למימוש של הבגידה, למגע המיני, ואני רואה שאת מסכימה עם חלק מהפרמטרים שהעליתי: קשר קסום, מישהו שעודד, משיהו שריגש. אנחנו מדברים על אותו דבר, לא היה את זה בבית עם בן הזוג, זה חלק ממה שאנשים מחפשים במסגרת יחסי מין ונמצא בחוץ מי שיכול לתת את זה. אין בינינו מחלוקת.

פברואר68

New member
יש ביננו מחלקות לגבי הגישה ....

לגבי המיקום של יחסי מין שאתה מקמת אותו ראשון ....ואני לא

אייל 401

New member
טללי

אנשים טועים טעות מרה בענין ,סקס או אקט החדירה הוא ממש לא הענין בבגידה הבגידה מתממשת ,שהאמון נישבר שהראש במקום אחר ואז הסיבה כבר ממש לא משנה העובדה כבר קימת

פברואר68

New member
מקווה שמעט גברים חושבים כמוך.......

בבן זוג אפשר לראות הרבה יותר מזיון.......(רציתי לכתוב סקס...נגררתי אחרייך) באף אחד אין הכל...... את מה שאין אולי ניתן לפתח......לעודד ...לשבח...... אחרת אולי כולם יבגדו בכולם מכל סיבה??? הרי עיקר מערכת יחסים אינה לראות בבן הזוג בובת סיפוק...... הצלחת להרגיז אותי מבלי שאני מכירה אותך........

סוכנת 66

New member
../images/Emo45.gif

אכן לא רבים הם הגברים שהראש שלהם בגיל הזה נימצא בין הרגליים גם גברים מחפשים פינה שקטה, מלאת חום רגש והבנה.

פברואר68

New member
כן...מסכימה איתך סוכנת 66

הדבר הזה שמעמיד את מערכת היחסים על הרגליים שנים רבות הוא לא הזין אנשים בוגרים באמצע שנות השלושים ומעלה אמורים כבר להפנים זאת......

סוכנת 66

New member
ויותר מזה...

גם כשגבר לא מתאהב ויש הרבה סוגים של קשרים גם אם אין כוונת רצינות לשני הצדדים. נעים להיות במקום שבו מכבדים אותך מתייחסים אלייך ברוך בהבנה ועוד... זה הרבה מעבר לסקס, או זה מה שגם תורם לסקס. "מותר האדם מן הבהמה".

נכון, אבל...

אם את מוצאת בחוץ מישהו איתו תוכלי לדבר, להקשיב, להבין, לשתף בפעילויות ובתחביבים וכך הלאה זו לא תהיה בגידה, נכון? מתי זה הופך לבגידה? כאשר שוכבים. אוקי, אז חשוב לחפור בנקודה הזאת של קשר מיני, להבין את המשמעות שלה, את האופן בו מתנקזים אליה כל כך הרבה דברים רגשיים, אישיותיים וגופניים כדי להבין למה אנשים מגיעים לזה בכלל. אם מבטלים את החשיבות העצומה של המין בחיינו ובזוגיות שלנו לא ניתן להבין את התופעה עליה דיברת.

קראי שוב את מה שכתבתי

את, אני והסוכנת מציגים את אותו דבר. קראי היטב את דבריי, לא כתבתי שבן הזוג הוא בובת סיפוק, התייחסתי למכלול הרחב של דברים שאנחנו מוצאים ביחסי מין ושאנחנו עלולים לחפש בחוץ כשאין אותם בבית, אחד מהם הוא סיפוק מיני, רק אחד מהם.

טליסמה

New member
על בגידות

יחסים בין אנשים הם עניין מורכב עצם ההתמודדות עם מצב מורכב בדרך של בגידה מראה משהו על אישיות האדם פעם קראתי על כך שאנשים שדרך ההתמודדות שלהם היא הבגידה סבלו בעברם מיחסים לא מספקים עם הוריהם חוו נטישות, חוסר תשומת לב ועוד... זה כמובן חלק מהבעיה יש אנשים למשל, שגדלו בבית שהאוירה היתה בגידות דבר ש"נותן" מעין לגיטימציה לבגידה כי זו המציאות שהם הכירו, ויש עוד ועוד סיבות... (זו היתה תגובתי לנושא שהועלה כבר בעבר)

למעלה