מה הסבירות

een ogenblik

New member
מה הסבירות

שהורי ימצאו עבורי בחנות סטימצקי הקרובה אליהם שניים מבין הספרים: "נתן החכם"/גוטהולד אפריים לסינג, הוצאת ירון גולן. "פרשת לופז"/חיים שנהב, הוצאת כתר. "הגדת נחמה", הוצאת אורים. "מליצת עפר ודינה לדון וידל בנבנשתי", הוצאת מאגנס. "מקדש ומרכבה, כוהנים ומלאכים, היכל והיכלות במיסטיקה העברית הקדומה"/רחל אליאור, הוצאת מאגנס. הם רוצים לקנות בשבוע הספר עם נקודות לאומי קארד, ולא רוצים להזמין ולחכות. האם הגיוני שחלק מספרים אלו נמצאים, או שאני צריכה לתת להם רשימה קלה יותר? אם מישהו יודע להמליץ עד הערב היום, זה יהיה נחמד מאוד.

danieljj

New member
יש לי שאלה

המבצע הזה עם הלאומי-קארד בסטימצקי, אני יכולה לקחת שני ספרים איזה שבא לי ולשלם על היקר יותר? או שיש רשימה של ספרים מסוימים?

een ogenblik

New member
הורי טוענים שזה ספר ועוד ספר

אבל אני לא בארץ, אז איני משוכנעת. נדמה לי שהייתה פה מישהי שקנתה בצורה זו, האם אפשר באמת פרטים מדוייקים על המבצע?

Danial***

New member
ספר ב20 אחוז הנחה + ספר בחינם

כל ספר שאתה רוצה, אין רשימה מוגבלת. כל ספר עברי, בלי אנצ', מילונים, ספרי לימוד וכו'.

קובנר

New member
עוד

גם ספרים מתורגמים. העיקר שיהיה כתוב בעברית. היום רכשתי את "ימי צקלג" ו"אנה קרנינה". עד מתי המבצע אני לא יודע.. חג שמח א. קובנר

siv30

New member
תראי , תשובה קצת ארוכה

ראשית הם חייבים ללכת לחנות סטימצקי גדולה !!! and i mean it . אני הייתי היום בסטימצקי עקב הרצון שלי לנצל את המבצע המדהים של סטימצקי עם לאומי קארד יצאתי רק עם חלק מהספרים כי חלק לא היו להם. לדוגמא לא היה להם את היפריון ואנדמיון וההמשכים, לא היה להם את חוף הפלדה. בכלל בקטע של מדב הם היו ממש איך להגיד עלובים. אחכ, רציתי סיפורת מתורגמת, גם זה לא היה מציאה: לדוגמא לא היה להם את אלכסנדר, קורנס המכשפות ומצאתי את עצמי יוצאת עם הספרים הבאים: אתה שלי, הר אדוני, קורוליין, הצלבן, צבאו האבוד של קמביסס וייסורי ארטמיסיה. זה לא סוף העולם כי גם ככה תיכננתי לקנות אותם (בכלל סידרת עידנים נראית לי מעולה כחובבת היסטוריה) והנזק ממש לא היסטרי - 188 שח על 6 ספרים, שזה בדיחה ממש.אבל התאכזבתי כי יש לי רשימה ובמקום לצמצם אותה אני קונה כל מני מסביב. שנית, לשאלתך את פרשת לופז (הרופא המלכותי) ראיתי שם...גם אני שקלתי אבל לא רכשתי. את האחרים לא ראיתי כי גם לא חיפשתי...כי אני לא מכירה אותם. בכל מקרה אני בטוחה שבחנות בקניון אובנת או בקניון רג אפשר לברר כי הם פתוחים במוצש אם תתני לי אישור אני אברר ואודיע לך על היתר.

een ogenblik

New member
תודה על הנכונות, אבל הורי מהצפון

כך שהם ילכו לאזורם, ונקווה לטוב. בביקור האחרון בארץ, הקריות היו המקום היחידי ששתי חנויות שונות החזיקו את "כעיוור במראה"/ג'רמי כהן, בעוד שבמקומות אחרים הוסבר לי שזהו ספר עיון כבד, אבל אפשר להזמין. כך שאולי איני כה מוזרה בקהל היעד האזורי. מכיוון שאבי התקין מסנג'ר, אני כנראה אקבל עדכון זריז מה יש ומה אין, ואנסה למצוא פתרונות חלופיים, אם לא ימצאו הספרים שאני רוצה. איך סדרת עדנים? בביקור האחרון בארץ הצצתי בספר-שניים, אך הם נראו לי מעט שיטחיים לצרכי, אז ויתרתי.

siv30

New member
תראי אני חובבת היסטוריה לא משהו

כבד, אז קניתי את הסידרה...אחרי קריאה אני אוכל להחוות דעתי ביתר עומק

Rivendell

New member
ואגב, רציתי לעדכן, קניתי את "מגילת

סן מיקלה"
ובזה סיימתי את הקניות שלי לשבוע הספר בצער רב וביגון כבד, כי אני מאוד ענייה כרגע. סה"כ קניתי שישה ספרים אני חושבת. אבל זה בסדר, ממילא יש לי הנחות טובות לאורך כל השנה בחנויות הקבועות שלי, אז שבוע הספר הוא מבחינתי סתם תירוץ, ולא באמת משתלם באופן יוצא מהרגיל

een ogenblik

New member
שבוע הבא אני אקבל את

"גוף ראשון בשני קולות" הוצאת אוניברסיטת תל-אביב. ספר המתאר התנצרות של יהודי מקלן לנצרות. "סיפור האבן"/בארי יוגארט, הוצאת אופוס. "המיניאטורה שנעלמה"/אריך קסטנר, הוצאת חרגול. "וולפי ואופי השטרודלים"/צבי יגנדוף, הוצאת עם-עובד. ומכיוון שחברתי התרכזה בחלק הסיפורת של הרשימה, אז להורי נותרו ספרי העיון.

השנה יצאתי בזול

קניתי את "האדישים" של מורביה ו"סיפורי ליסבון" אונתולוגיה של סיפורים מפורטוגל, וזהו. באמת לא מצאתי את מבצעי שבוע הספר יותר מדי אטרקטיביים וגם אני קניתי בשבוע הספר סתם כתרוץ.

Danial***

New member
ייסורי ארטימיסיה הוא ספר נהדר

גם "מעשה הקשת" מסדרת עידנים מאוד מומלץ

reneta

New member
קניה עם נקודות לאומי קארד

גם במיתוס תוכל לקנות את הספרים עם נקודות לאומי קארד וגם לקבל חולצה עם ציטוט מיוחדת לשבוע הספר במתנה - שווה לחכות להזמנה...

een ogenblik

New member
רנטה, יופי של קידום מכירות את עושה

והפרסים למשתתפים בחידון הספרותי הם יוזמה ברוכה. אבל מה הקשר בין רצונם של הורי ללכת לקנות ספר, אותו הם מוצאים על המדף בחנות לא-וירטואלית ללא זמן המתנה, לבין תשובתך? ולא, כאשר אני רוצה ספרים, חולצה אינה השיכנוע האולטימטיבי עבורי.

ודרך אגב

אני לא עובדת בסטימצקי אז ממש אי אפשר לטעון שאני עוסקת בקידום מכירות שלהם (ההיפך, המונופול שלהם בשוק הספרים די חורה לי). אבל רק שתדעו בסטימצקי המבצע הוא ללא נקודות, עד כמה שהבנתי, ובמיתוס הוא עם נקודות. לתשומת לבכם.

danieljj

New member
בסטימצקי אכן ללא נקודות

פשוט לכל מי שיש לאומי קארד.

למעלה