'שותפים' זה טוב.
דוגמאות מפורום שותפים לטיול באתר 'למטייל':
גנוליה בקו סמוי
מסאג',קפה,אוכל משובח והנהלה ישראלית>>
רעות לוימין: נקבהגיל: 23
טיול תרמילאים | ניו זילנד
מחפשת שותף/ה לטיול לאוסטרליה ניו זילנד.
יציאה מתוכננת: 12/09/12
חזרה מתוכננת: 28/02/13
היי, אני רעות, בת 23 מחולון. מחפשת שותף/ה לטיול אחרי הצבא (קבע, בכל זאת..) לאוסטרליה וניו זילנד בערך לחצי שנה. הטיול יהיה בראש של טרקים, טבע וגם אפשר בילויים ואקסטרים.. מה שזורם. פשוט לשכור רכב ולחפש... לקריאה>>
judygoldsמין: נקבהגיל: 32
טיול תרמילאים | ויאטנם | נפאל
מחפשת שותפ/ה נחמד/ה לטיול במזרח
חזרה מתוכננת: 30/10/12
היי. קוראים לי ג'ודי, גרה בירושלים. בת 31, עוד אין לי כרטיס. כעקרון רוצה לטוס לנפאל בספטמבר. מתעניינת באנה פורנה. פתוחה לשמוע על התנדבויות ומקומות מעניינים במזרח בכלל (לפני או אחרי נפאל). מחפשת שותפ/... לקריאה>>
Omry87מין: זכרגיל: 25
טיול תרמילאים | הודו
טיול בהודו
חזרה מתוכננת: 12/10/12
אהלן, שמי עמרי, ואני אנחת בהודו ב-12 בספטמבר. מתכנן לטייל במרכז-צפון. גמיש. מחפש שותפ/ה לנחיתה, ואפשר גם להמשך. יש טאקי. לקריאה>>
ליאור76מין: זכרגיל: 35
טיול תרמילאים | פרו
מחפשת שותפ/ה לטיול לפרו
חזרה מתוכננת: 18/10/12
היי, מתכנן לטוס לכחודש לפרו ואולי קצת גיחה למדינה סמוכה. רוצה לעשות טראקים לטייל וכמובן קצת לנוח. התכנון לטוס באזור החגים (אמצע ספטמבר) אין כרטיס טיסה ככה שהכל עדין פתוח. מוזמנים ליצור קשר ב 054-... לקריאה>>
azimootמין: זכרגיל: 50
טיול תרמילאים | הודו
מחפש שותפה מתאימה
חזרה מתוכננת: 01/03/13
רחבת אופקים הרפתקנית נעימה מעדיפה מרחב וטבע על מרכזים אורבניים פרטנרית שאפשר לסמוך עליה עם תחומי עניין מגוונים.דומה בן 29 ועשרים שנות נסיון(49) מעוניין לצאת בחודשים הקרובים למסע אמצע חיים ורוצה להכיר ... לקריאה>>
Carmel3201294מין: נקבהגיל: 22
נופש | אסיה
חיפוש שותפים
חזרה מתוכננת: 30/11/12
הייי קוראים לי כרמל, אני גרה בגליל העליון ליד קריית שמונה. אני מחפשת שותף/ה, מישהו נחמד/ה שיטייל איתי בתאילנד והסביבה (וויאטנם, לאוס, קמבודיה). אני טסה בספטמבר לתאילנד והתכנון הוא לטייל שם באיזור עוד... לקריאה>>
-ADLametayel-
רק 79 אג' לדקה
בשיחה מחו"ל לארץ לפרטים נוספים לחץ כאן
צאו לטייל בהודו ונפאל
הציוד בלמטייל עלינו! היכנסו>>
תאילנד בהדרכה אישית
נוסעים לתאילנד?טיולים בהדרכה אישית וברכבים איכותיים
Keren_3208463מין: נקבהגיל: 34
טיול תרמילאים | מקסיקו | דרום אמריקה
טיול בחגים לגילאי 30
חזרה מתוכננת: 19/10/12
בת 34,
מחפשת שותף/ שותפה בראש טוב לטיול בתקופת החגים לאזור גוואטמלה מקסיקו לטיול של תרבויות, נופים וגם קצת נופש. התכנון לצאת באמצע ספטמבר ולחזור כעבור חודש. טרם כרטסתי ורוצה לעשות זאת בהקדם.מוזמנים ב... לקריאה>>
הילה79מין: נקבהגיל: 33
טיול מאורגן | הונג קונג
מחפש שותף או שותפה לטיול מאורגן להונג קונג
חזרה מתוכננת: 20/09/12
מחפשת שותפה או שותף לטיול מאורגן להונג קונג של חברת איסתא,הטיול הוא בשבוע של ראש השנה... לקריאה>>
tahel44מין: נקבהגיל: 22
טיול תרמילאים | נפאל
נפאל בחגים- מאמצע ספטמבר עד אמצע אוקטובר
חזרה מתוכננת: 14/10/12
קוראים לי תהל (22)
מחפשת שותפה לנחיתה רכה/לכל הטיול -רצוי דתייה. היעד הוא נפאל- בעיקר לטרקים..עם הפוגות בחגים. טסה לחודש ב12.9 ומתכננת לחזור סביב ה14.10 חזרה ללימודים.

אפשר ליצור קשר במייל tah... לקריאה>>
Robi_3180862מין: זכרגיל: 27
טיול תרמילאים | מנילה
פיליפינים Here I come !!
חזרה מתוכננת: 29/09/12
מגיע למנילה ומשם מטייל לתקופה של כשבועיים + מחפש מטיילים שיגיעו לאזור לטיולים משותפים. לקריאה>>
eyalfinemanמין: זכרגיל: 34
טיול תרמילאים | הודו
טיול לצפון הודו
חזרה מתוכננת: 11/10/12
שלום לכולם
אני מחפש שותפ\ה לטיול לחודש בהודו מתחילת\אמצע ספטמבר ועד אמצע אוקטובר. היעדים גמישים וטרם הזמנתי כרטיס. הייתי כבר בהודו פעם אחת. אשמח אם תיצרו קשר באימייל.
[email protected] איל לקריאה>>
עידן_3200953מין: