מה המצב?

Jagged chaos

New member
מה המצב?

אני ברגילה מיום חמישי, ואין שום הודעה כבר שבועיים. אני העברתי ת'
שאלאניס לבשה כבר לפרל ג'ם, יוסי אחרי הסמית'ס הדרדר כמו נרקומן רע למאדונה o_O ליאור ואיילת מצטטים פיונה אפל (ומי שהתחיל פיונה אפל מאלאניס, מעביר ת'כתר) הפורום כבר לא פורום מעריצים פאנטיים לאלאניס מוריסט. אני לקחתי אותה ברצינות, אבל הייתי כנראה צעיר בשביל להבין שאלאניס היא כנראה זמרת אופנה לאנשים. היא לא הצליחה לשמור כמעט על קהל מעריצים אדוק, אין לה איזו קהילת מעריצים, והיא לא משפרת את המעריצים שלה בכלום (לא בהופעות מיוחדות סגורות). בכל מקרה, עכשיו אני פה בגלל שאני יותר אוהב ת'מעריצים של אלאניס מוריסט מאלאניס מוריסט
יאללה שאלון- כן, זה ממש ארוךךךךך, בשביל שיעביר לי טוב ת'זמן שם: גיל: תאריך לידה: כינוי: איך היית רוצה שיקראו לך? שם אהוב לבנים: שם אהוב לבנות: באיזה צבע המקלדת שלכם? דמות אהובה מסרטי ילדים: מה אתה לובש עכשיו? מקצוע לימודים אהוב: מקצוע לימודים שנוא: מה אתם עושים כשמשעמם? איזה שילוב צבעים הכי מזעזע? מה אתם עושים כדי לא להרדם? כמה זמן אתה יכול לישון? תכונה טובה: תכונה רעה: חולשה: אובססיות: פאדיחה: זיכרון רע: זיכרון טוב: זיכרון הילדות הכי חזק שלך: געגוע: החג האהוב עליך: המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: שתיה מועדפת: קינוח מועדף: ממתק מועדף: עוגה מועדפת: חיה מועדפת: סרט דיסני מועדף: סדרה מעודפת: המצאה של כל הזמנים: שיר שגורם לך לצחוק: שיר שגורם לך לבכות: שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? מה משחק הילדים האהוב עליך: את/ה יודע/ת לנגן? מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב: מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב: מה השיר האחרון ששמעת: באיזה שעה הלכת לישון אתמול: באיזה שעה קמת היום: כמה זוגות נעליים יש לך: יש לך עגילים / קעקועים מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל) כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו: מתי בפעם האחרונה: התקלחת? נרדמת בשיעור? אכלת משהו? שרת? שמעת גלגלצ? אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? עשית קניות? היית חולה? נחתכת? ראית סרט? החזקת תינוק? נסעת באוטובוס? חיבקת מישוה? הכנת שיעורים? נסעת ברכבת? היית במסעדה? לא ישנת כל הלילה? האם היום: שתית מיץ? שתית קפה? אכלת עוגה? אכלת סנוויץ'? נפגשת עם חברים? דיברת בטלפון? דיברת בפלאפון? שלחת אס אמ אס? היית במסנגר\איסיקיו? הרגשת עצוב? הרגשת שמח? אכלת במבה? התקלחת? ראית טלוויזיה? חשבת על קופים? חשבת כובע? שמעת מוזיקה? התאכזבת? התעצבנת? שרת? רקדת? ציירת? היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת? לבשת חולצה אדומה? לבשת חולצה ירוקה? שתית אלכוהול? שתית מים? עישנת? צרחת? נסעת מחוץ לעיר? חשבת להתאבד? חשבת מחשבות פילוסופיות? עשית שיעורי בית? רבת עם מישהו? זה או זה: תפוז או תפוח? מלון או אבטיח? חורף או קיץ? לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? שבת או יום חול? יום ראשון או יום חמישי? שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? מבחן או עבודה? מתמטיקה או אנגלית? סוודר או מעיל? ירושלים או ת"א? הצפון או הדרום? החרמון או אילת? חו"ל או הארץ? חסה או כרוב? חמוצים או זיתים? אפרסק או שזיף? מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? וניל או שוקו? נענע או תפוז? אייסיקיו או מסנג'ר? אופנוע או מכונית? בריכה או ים? שוקולד חלב או מריר: עוגת גבינה או עוגת שוקולד? ביצה קשה או חביתה? לחמניה או פיתה? פיתה או לחם? תות או בננה? פסק זמן או מקופלת? גלידה- בכוס או בוופל? שקיעה או זריחה? בליינד דייט- בעד או נגד? ג'ינס או סתם מכנס? בזבזנ/ית או חסכנ/ית? לישון או לקום? חוף או הרים? קרמבו- וניל או שוקו? תות או בננה? פו הדב או סנופי? אפרסק או שסק? עיניים - כחולות, ירוקות או חומות? סוכות או חנוכה? וידאו או DVD? תמונות מודפסות או על המחשב? לאהוב ולהפגע או לא לאהוב בכלל? בילוי בקניון או סרט? בן-זוג או חברים? חברים או סיינפלד? עכבר או מקלדת? צבעים: אדום: אתה אוהב עגבניות? וגמבה? ותותים? אתה נגעל מדם? מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? יש לך בגדים באדום בארון? מה הדבר האדום הקרוב אליך? מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אוהב את הצבע? ירוק: אתה אלרגי לדשא? אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? מה עדיף: עלה או גבעול? תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? מה לדעתך ירוק מסמל? אוהב את הצבע הזה? כחול: מה דעתך על הדרדסים? אוהב ללכת לים? אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? כמה תחתונים עם כחול יש לך? מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? מה לדעתך הצבע כחול מסמל? אהב את הצבע הזה? ורוד: מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פקאצות- סטיגמה, או אמת? יש לך בגדים ורודים? כמה? זה צבע רק לבנות? אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? החיים ורודים? מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? מה לדעתך צבע זה מסמל? אוהב את הצבע? כתום אוהב תפוזים? וקלמנטינות? וגזר? מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? מה דעתך מסמל הצבע הזה? אוהב אותו?

AlanisJunkie

New member
אני נרקומן רע? ../images/Emo13.gif

האמת שיש משהו בדברייך - אלאניס לא משמרת אותי כמעריץ, אני זוכר לה חסד נעורים כרגע, ומקווה שהיא תפתיע בעתיד. מדונה עושה לי כייף טהור. אומנם אצלה הדברים לא באים ברבדים כאלה ואחרים שצריך לנבור כדי לגלות למה התכוון המשורר, כמו אצל אלאניס ב2 האלבומים הראשונים (כאומן בוגר), אבל היא יודעת לעשות את זה בהכי סטייל שאפשר גם אם לכאורה זה חסר סטייל. וזה משהו שאלאניס איבדה אחרי שני האלבומים הראשונים, ואולי עוד תמצא בעתיד. אין כאן בכלל השוואה - מדונה שייכת לז'אנר אחר של זמרות, אני עדיין אוהב את טורי ופיונה ואלאניס ושרה מקלחלן וכל החבורה, אבל לא יכול שלא לאהוב גם את מדונה, כי אם נודה לרגע - היא עשתה הרבה יותר מאלאניס בחייה, ואם כל החיים אצטרך להאזין לסמית'ס, לאלאניס, לטורי וכו', עדיף כבר לא לחיות:) מדונה היא האתנחתא שלי מכל אלו, שאני מאוד אוהב, אבל גם מהם אני צריך הפסקה.

אמיל !

מה שלומך? איזה כיף לשמוע ממך... איך הולך בצבא? מה עושה? בקשר לאלאניס, אני יכול להבין אותך, וכמו שיוסי אמר אלאניס פעם לא היתה טובה בשימור מעריצים ותמיד הלכה בדרך שלה שלרוב זה מה שגרם לה להערצה מרובה. אבל אני חושב שמוקדם להספיד את אלאניס ואני מחכה לשמוע מה יש לה להציע בשנים הבאות ובכלל הדיסק הבא שלה לדעתי חייב לעמוד בכל כך הרבה ציפיות שברור שיקח לה זמן לבשל אותו...

Rוית

New member
דן!

טוב לראות גם אותך!!!
(גם לאמיליו
!) ובנוסף, מסכימה עם מה שאמרת

Jagged chaos

New member
צבא ../images/Emo195.gif...

יכול להשביז רוב הזמן... גם היום, שאני כבר אוהב ת'אנשים ות'מפקדים, אני גרוע בלהיות בצה"ל.... עניין של שנאה למחויבות וכנראה החלטות ספונטניות.... יום ראשון זה יום משביז.... ופעמיים כבר הייתי נפקד כי סתם לא בא לי בטוב לקום ב-7 וכל הסרט הזה של נסיעות.... קיבלתי על זה בראש....בפעם השניה, כבר זרקו אותי לכלא 6.... שאם הייתי מתנהג שם בגישה הזאת, הייתי נרקב שם.... על שטויות כמו לא לשים גמויות בנעליים מקבלים שם עוד 3 ימי כלא....

כמו שאמרת צבא...

אני הייתי אדיש למצב רוב הזמן ואני ממליץ גם לך, פשטו תזרום ותתנחם שזה רק תקופה

הנה עניתי!!!11../images/Emo182.gif

יאללה אני אענה למרות שלא נראה לי שלמישהו יהיה כוח לקרא...... שם: אביתר שמיר גיל: 15 וחצי תאריך לידה: 11.9.91 כינוי: יעני בחיים?? אביה
איך היית רוצה שיקראו לך? אני חושב שאביתר זה שם בסדר...... שם אהוב לבנים: אין משהו מועדף... שם אהוב לבנות: מאי (בד"כ שם של כוסיות)
באיזה צבע המקלדת שלכם? שחור עם כפתורים אפורים (חחח שאלה מקורית!) דמות אהובה מסרטי ילדים: זה קשה......... הרבה זמן לא ראיתי........... אולי יוגי מיוגי הו חחחחחחחחח מה אתה לובש עכשיו? חולצה מחברת "בית הספר האזורי עין כרם" ומכנסי בית של spalding מקצוע לימודים אהוב: ספרות מקצוע לימודים שנוא: מתמטיקה מה אתם עושים כשמשעמם? עונה על שאלונים ממש ממש ממש ארוכים איזה שילוב צבעים הכי מזעזע? לא יודע מה אתם עושים כדי לא להרדם? קורא / רואה טלויזיה / שותה קולה.. כמה זמן אתה יכול לישון? מקסימום 11 שעות תכונה טובה: אמינות
תכונה רעה: נטייה לקנאה....
חולשה: ואווווווו אממממממממממממממממ............ פסטה איטלקית ברוטב עגבניות כשאני רעב אובססיות: בלונדיניות פאדיחה: זה סיפור ארוך אז בקיצור: הייתי בכיתה י'1 וחשבתי שאני בכיתה ט'1.................... זיכרון רע: שחכתי............... אבל יש זיכרון טוב: זכייה בתחרות רכיבת סוסים ארצית: מקצה פלז'ר על גיל 15 ירוקי מקום שישי!!!!!! זיכרון הילדות הכי חזק שלך: חחחחח לא זוכר...... געגוע: סבא שלי ז"ל החג האהוב עליך: פסח (בגלל החופש כמובן!) המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: גפילטע פיש שתיה מועדפת: מיץ תפוזים סחוט!!! קינוח מועדף: זה משתנה בהתאם למצבי רוח: למשל: לפעמים עוגת שוקולד עשירה ולפעמים ג'לי...... ממתק מועדף: נחשי גומי עוגה מועדפת: פירות חיה מועדפת: סוס סרט דיסני מועדף: היפה והחיה סדרה מעודפת: אין משהו ספציפי המצאה של כל הזמנים: מחשב..................!!!!! שיר שגורם לך לצחוק: White & Nerdy - Wierd Al שיר שגורם לך לבכות: Hurt של כריסטינה!!!!!!!!! סתםםםםםםםםםםם שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: איזה שאלות קשות.............. לא יודעעעע......... שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: Unfaithful!!! חחחחח תחשבו איזה אירוני זה יהיה!!!!!! שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: חס וחלילה לא רוצה לחשוב על זה!!! שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: אולי שירים של גוון סטפאני!!!! קרדיט לאופיר שי!!!!!!!!! לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? תפוז........... באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? MU online.co.il מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחריו? אוקיי אז ככה: רציתי לקרוא לעצמי Evyatar וזה כבר היה תפוס אז בדקתי איזה כינויים פנויים והיה "Evyatar האחד" אז חשבתי שזה כינוי נחמד למרות שאופיר התנגד לזה...... מה זה לא שם יפה??? מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? פנים כמובן מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? בפאקינג יום חול: מתכונן לפאקינג בצפר וביום שישבת יורד למטה ורואה טלויזיה או מחשב. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? בפאקינג יום חול: רואה טלויזיה או קורא וביום חמישי ושישי: רואה סרט או נפגש עם חברים. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? אולי ערב......... אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? הייתי מתחיל לרכב לפני איזה 6 שנים ככה......... אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? הולנד!!!! מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? עוזב תבצפר ומתחיל תחיים..... מה משחק הילדים האהוב עליך: טוויסטר או מחבואים!!!! את/ה יודע/ת לנגן? לא וחבל.... מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב: אוכל מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב: אולי טלויזיה.... מה השיר האחרון ששמעת: שיר חדש חדש וטרי של שאקירה וביונסה בMTV באיזה שעה הלכת לישון אתמול: 22:00 באיזה שעה קמת היום: 7:00 כמה זוגות נעליים יש לך: 2 יש לך עגילים / קעקועים: לא מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת: גבינת זיתים ועגבניות שרי באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל): הולנד (כבר היה את זה לא???) כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו: 1 מתי בפעם האחרונה: התקלחת? שלשום נרדמת בשיעור? כן!!!!!!!!!! בשיעור ספרות (לא שאני לא אוהב תשיעור הזה פשוט כאב לי הראש.....) אכלת משהו? מן הסתם כן, אכלתי משהו בחיים שלי, ואפילו הרבה דברים!! איזה מין שאלה זאת????? שרת? לא בצורה מקצועית..... שמעת גלגלצ?שוב פעם שאלות כאלה??? כן שמעתי גלגלצ בחיים שלי!!! אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? כן עשית קניות? כן היית חולה? כן נחתכת? כן ראית סרט? ראיתי הרבה החזקת תינוק? כן פעמיים או שלוש.. נסעת באוטובוס? לא................ בטח שכן!!!!! חיבקת מישוה? נו באמת הכנת שיעורים? לא......... אף פעם............ נסעת ברכבת? כן היית במסעדה? כן לא ישנת כל הלילה? כן האם היום: שתית מיץ? כן: אשכולית אדומה שתית קפה? לא אכלת עוגה? לא אכלת סנוויץ'?לא אבל אכלתי לחם נפגשת עם חברים? לא דיברת בטלפון? כן דיברת בפלאפון? כן, איזה דקה שלחת אס אמ אס? כן היית במסנגר\איסיקיו? לא הרגשת עצוב? כן הרגשת שמח? לא בדיוק...... אכלת במבה? לא!!!!!!! התקלחת? לא ראית טלוויזיה? כן חשבת על קופים? WTF לא!!! חשבת כובע? חחחחח לא שמעת מוזיקה? כן התאכזבת? לא התעצבנת? קצת שרת? לא רקדת? לא ציירת? אמממממ לא היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת? אתמול היה לקריגר! לבשת חולצה אדומה? לא לבשת חולצה ירוקה? לא שתית אלכוהול? קצת Underberg להוריד את האוכל... שתית מים? כן עישנת? חס וחלילה צרחת? לא נסעת מחוץ לעיר? לא חשבת להתאבד? לא................. וכל זה היום?????? חשבת מחשבות פילוסופיות? פייייייי ממש......... עשית שיעורי בית? לא......... רבת עם מישהו? לא זה או זה: תפוז או תפוח? תפוז מלון או אבטיח? אבטיח חורף או קיץ? חורף לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח דלי שבת או יום חול? שבתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!! יום ראשון או יום חמישי? חמישי דההההה!!!!!!!! שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם מבחן או עבודה? עבודה מתמטיקה או אנגלית? Go ahead and guess what I've chosen...... סוודר או מעיל? מעיל ירושלים או ת"א? ת"א הצפון או הדרום? צפון!!!!!! החרמון או אילת? אילת חו"ל או הארץ? חו"ל חסה או כרוב? כרוב חמוצים או זיתים? חמוצים אפרסק או שזיף? אפרסק מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? תפוזים וניל או שוקו? שוקו נענע או תפוז? אה...... בקשר לאתרים........ תפוז אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר אופנוע או מכונית? מכונית בריכה או ים? בריכה שוקולד חלב או מריר: חלב עוגת גבינה או עוגת שוקולד? שוקולד ביצה קשה או חביתה? אף אחת לחמניה או פיתה? לחמניה פיתה או לחם? לחם תות או בננה? תות פסק זמן או מקופלת? מקופלת גלידה- בכוס או בוופל? וופל שקיעה או זריחה? שקיעה בליינד דייט- בעד או נגד? בעד ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס בזבזנ/ית או חסכנ/ית? חסכן מאוד!!!!! לישון או לקום? לישוןןןןןןןןן חוף או הרים? הרים קרמבו- וניל או שוקו? וניל תות או בננה? שוב?????? תות פו הדב או סנופי? סנופ דוג אפרסק או שסק? שסק עיניים - כחולות, ירוקות או חומות? כחולות סוכות או חנוכה? מה שיש לו חופש יותר ארוך........... וידאו או DVD? DVD נאלצתי לוותר על הצבעים.... כי אין מקום כבר.....

Tarantelle

New member
חלק I../images/Emo103.gif

קודם כל אני רוצה להפריח את השמועה שנטשתי- אלאניס עדיין חזקה בפלייליסט שלי. למרות שזה קצת קשה אחרי שטחנתי שירים שלה בלי סוף. ואני עדיין נאמן.ץ למרות שאני מתפתח בגבולות הז'אנר- פיונה אפל, רג'ינה ספקטור (ההופעה אתמול הייתה כל כך מושלמת!!!!!!!!!!!!!11אחד), טורי איימוס וכו'. וזה עדיין הפורום הראשון שאני נכנס אליו...|נאמן|. שם:ליאור גיל:18 וחצי תאריך לידה: 14.9.1988 כינוי:אמממ אין לי אחד קבוע... איך היית רוצה שיקראו לך?ליאור זה טוב^^. שם אהוב לבנים:אסף/רן/זיו שם אהוב לבנות:נועה באיזה צבע המקלדת שלכם?לבנה (או שלפחות הייתה פעם...
). דמות אהובה מסרטי ילדים:אליסה, בלו הדוב, דוריס (הדגה הכחולה שאלן דג'נרס מדבבת מנמו), לומייר (הנר של היפה והחיה) ורטנוני. מה אתה לובש עכשיו?טרנינג וסווטשירט שישנתי איתם. מקצוע לימודים אהוב:מתמטיקה. עצוב אבל הגעתי למסקנה הזאת. מקצוע לימודים שנוא:ספרות
. מה אתם עושים כשמשעמם?מוסיקה, טלויזיה, מחשב... איזה שילוב צבעים הכי מזעזע?כל דבר עם כתום. מה אתם עושים כדי לא להרדם?קפה. כמה זמן אתה יכול לישון?אמממ... כמה זמן נמשכה מלחמת 100 השנים?
. תכונה טובה: ציני. תכונה רעה: ציני. חולשה: לרקדנים
. אובססיות: מוסיקה, מחשב, טלויזיה ואנשים מסויימים... פאדיחה: לאפדאנס למישהו שאני לא מכיר (משימות ב-never זה כיף
). זיכרון רע: יש יותר מידי. זיכרון טוב: יש אפילו יותר. סימן טוב
. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: אין אחד מסויים. געגוע: לדברים שהיו פעם... לא משנה אני לא אפרט
. החג האהוב עליך: ראש השנה, פסח. התכנסויות משפחתיות, חופשים- מה עוד צריך? המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: רגל קרושה. זה אפור- קוראים לזה רגל. צריך עוד סיבות? שתיה מועדפת: תה, תפוזים/מנגו. קינוח מועדף: גלידה עם תותים. ממתק מועדף: שוקולד. עוגה מועדפת: גבינה/תפוחים. חיה מועדפת: כלב סרט דיסני מועדף: לא פייר... אני אוהב כמה- שלגיה, אלאדין, אליסה. סדרה מעודפת: מכושפות, אנג'ל, עקרות בית, האנטומיה של גריי, הישרדות, נמלטים... טוב אני אוהב טלויזיה... המצאה של כל הזמנים: שעון יד? שיר שגורם לך לצחוק:פאבלובס דאטר של רג'ינה. ויש עוד המון שירים שלה שמצחיקים אותי. שיר שגורם לך לבכות: Samson- Regina, Sally's song- Fiona, I know - Fiona וגם TIWBG עדיין. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: יש הרבה. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: Head over feet. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: מה אכפת לי? אני לא אשמע אותו... שיקברו אותי עם אייפוד לפחות. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר:כל שיר של רג'ינה ספקטור. בואו נגיד Pavlov's daughter. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך?בפורומים הקבועים שלי בתפוז, אתרים של אלאניס ושל מכושפות. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? פה (וזה עדיין הראשון שאני נכנס אליו!), עקרות בית, סדרות מציאות, רג'ינה ספקטור, האנטומיה. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? Tarantelle. זה שם של יצירה לכינור שהקלרנטיסט האהוב עליי עשה לה עיבוד לקלרינט וקרא לדיסק שלו על שמה. ויש עוד יצירה שאני מנגן שנקראת Blue Tarantelle שהיא גם ממש יפה. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? הופעה כללית- תנועות ידיים, דרך תזוזה, סגנון דיבור. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר?קפה. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? טלויזיה בדרך כלל בקרע כשאני נרדם. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב?ערב. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?יש יותר מידי. וחשבתי על זה פעם. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? אוסטרליה. מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר?אוסטרליה. מה משחק הילדים האהוב עליך:מונופול. את/ה יודע/ת לנגן?כן. קלרינט. 9 שנים. מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב:אכלתי. מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב:אלך לעבודה. אם השאלון הזה יגמר מתישהו. מה השיר האחרון ששמעת:Samson אתמול בערב. באיזה שעה הלכת לישון אתמול:2 בלילה. באיזה שעה קמת היום: 9 וחצי. כמה זוגות נעליים יש לך:6 כולל צבאיות. יש לך עגילים / קעקועיםלא. מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת אני באמת שלא זוכר. באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל) אוסטרליה. סיכמנו את זה כבר! כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו: אפס. מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול בערב. נרדמת בשיעור?בית ספר חחחחחח... אבל בטירונות נרדמתי בדי הרבה שיעורים... אכלת משהו? כרגע. שרת? לעצמי תמיד. שמעת גלגלצ? אתמול בערב. והיה את hed over feet ב-1 בלילה. אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? אמרתי לאחרונה. עשית קניות?שבת היית חולה?לפני כמה חודשים. נחתכת?קורה. לא זוכר. ראית סרט?אוי... זה לא טוב שאני לא זוכר. החזקת תינוק?מאיפה לי? נסעת באוטובוס?ביום שבת. חיבקת מישוה?אתמול. הכנת שיעורים?שיעורים חחחח. נסעת ברכבת? יום חמישי לחיפה. היית במסעדה? הייתי עם חברים בג'ירף ביום רביעי. לא ישנת כל הלילה? לא קרה לי לאחרונה.

Tarantelle

New member
חלק II../images/Emo103.gif

האם היום: שתית מיץ? לא. שתית קפה? כן. אכלת עוגה? לא. אכלת סנוויץ'? עדיין לא. נפגשת עם חברים? עדיין לא. דיברת בטלפון? עדיין לא. דיברת בפלאפון? עדיין לא. מוקדם אוף. שלחת אס אמ אס? עדיין לא. היית במסנגר\איסיקיו? לא. הרגשת עצוב? אתמול קצת. הרגשת שמח? אתמול הרבה. הייתה הופעה חבל על הזמן!!!! אכלת במבה? לא זוכר
. התקלחת? לא. ראית טלוויזיה? לא. חשבת על קופים? עכשיו כן
. חשבת כובע? די כבר לשתול לי מחשבות בראש. שמעת מוזיקה? כן. התאכזבת? עדיין לא. מקווה שגם לא יגיע. התעצבנת? כנ"ל. שרת? כן. רקדת? לא ציירת? לא היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת? לא לבשת חולצה אדומה? לא. לבשת חולצה ירוקה? מדים. שתית אלכוהול? לא שתית מים? כן. עישנת? לא צרחת? לא נסעת מחוץ לעיר? יותר מאוחר. חשבת להתאבד? לא. חשבת מחשבות פילוסופיות? לא. עשית שיעורי בית? די כבר עם שיעורי בית. אין בצפר!!! רבת עם מישהו? אני מקווה שלא... זה או זה: תפוז או תפוח? תפוז מלון או אבטיח? מלון חורף או קיץ? חורף לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? בן יחיד... אז עם חבר. שבת או יום חול? שבת. יום ראשון או יום חמישי? חמישי. שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם. מבחן או עבודה? עבודה. מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה. סוודר או מעיל? סוודר. ירושלים או ת"א? אמממ קשה. ירושלים. למרות שזה חרא לנהוג שם. הצפון או הדרום? צפון כמובן. החרמון או אילת? חרמון. חו"ל או הארץ? חו"ל. חסה או כרוב? כרוב. חמוצים או זיתים?חמוצים. איחס זיתים. אפרסק או שזיף? אפרסק. מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? מיץ פטל בטעם תפוזים? לא שמעתי על זה... וניל או שוקו? וניל. נענע או תפוז? תפוז כמובן
. אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר אופנוע או מכונית? מכונית. בריכה או ים? ים. שוקולד חלב או מריר: חלב. עוגת גבינה או עוגת שוקולד? גבינה. ביצה קשה או חביתה? ביצה קשה. אבל כשהחלמון כתום לא צהוב אפור. לחמניה או פיתה? לחמניה. פיתה או לחם? פיתה. תות או בננה? תות. פסק זמן או מקופלת? פסק זמן. גלידה- בכוס או בוופל? בוופל. שקיעה או זריחה? אין העדפה. בליינד דייט- בעד או נגד? בעד- תלוי מי מארגן. למרות שזה נשמע לי מביך בטירוף. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס תמיד. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? חסכן. לישון או לקום? לישון
. חוף או הרים? הרים. קרמבו- וניל או שוקו? שוקו. תות או בננה? לא עברנו על זה? פו הדב או סנופי? פו הדוב
. אפרסק או שסק? אפרסק. עיניים - כחולות, ירוקות או חומות? אמממ.... כחולות.. למרות שזה ממש תלוי בגוונים ובאדם שהן מחוברות אליו
. סוכות או חנוכה?חנוכה. וידאו או DVD? DVD. למרות שנמאס לי מהמסכים הרחבים שנראים כל כך קטנטנים בטלויזיה 21 אינץ' שלי. תמונות מודפסות או על המחשב? מודפסות. לאהוב ולהפגע או לא לאהוב בכלל? לאהוב ולהיפגע. בילוי בקניון או סרט? סרט. בן-זוג או חברים? בחירה דבילית. לא מסוגל להחליט. חברים או סיינפלד? חברים!!!!!!!!!!!! עכבר או מקלדת? מקלדת. צבעים: אדום: אתה אוהב עגבניות?
וגמבה?
ותותים?
אתה נגעל מדם?
מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? מאיפה לי? יש לך בגדים באדום בארון?
מה הדבר האדום הקרוב אליך? מצלמת אינטרנט של נטוויז'ן. מה לדעתך מסמל הצבע האדום? יותר מידי דברים... אהבה ומלחמה כאחד. אוהב את הצבע?
ירוק: אתה אלרגי לדשא?
אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? מאוד. הלוואי והייתי יכול לעשות את זה יותר. מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? אמממ מדים. כל יום. איף. מה עדיף: עלה או גבעול? עלה. שאלות מפגרות. תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: עגבניה? מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? עציץ. מה לדעתך ירוק מסמל? צבא
. אוהב את הצבע הזה? נמאס לי ממנו קשות. זה עדיין לא מנע ממני לקנות חולצה ירוקה לפני יומיים. כחול: מה דעתך על הדרדסים?
. אוהב ללכת לים?
אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? פחות. כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא. זה סקסי. כמה תחתונים עם כחול יש לך? יותר מידי... 4-5 נראה לי. מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? הג'ינס. מה לדעתך הצבע כחול מסמל? שלווה. אהב את הצבע הזה?
ורוד: מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פקאצות. פקאצות- סטיגמה, או אמת? חחחחחח אפילו לא ראיתי את השאלה הזאת. אמת כניראה. יש לך בגדים ורודים? כמה? חלילה. זה צבע רק לבנות? כניראה שלא. אבל לא בשבילי. אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? תלוי איזה ורוד ותלוי באיזה בגד מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? כמה וכמה בנות. החיים ורודים? רחוקים מזה. מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? Under rug swept של אלאניס... הדיסק עצמו ורוד. מה לדעתך צבע זה מסמל? צעקנות. אוהב את הצבע? לא כתום אוהב תפוזים? כן. וקלמנטינות? פחות. וגזר? מאוד. מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? זהו? אין חפירה? מזל....
אין דבר כתום בסביבה. מה דעתך מסמל הצבע הזה? התנתקות
אוהב אותו?לא. ברכות למי שטרח לקרוא עד הסוף
.

crazyred1911

New member
אוווו.. אני! אני!

שם: חן גיל: 17 תאריך לידה: נובמבר כינוי:שופל! איך היית רוצה שיקראו לך? שופל יספיק תודה. שם אהוב לבנים: דור. שם אהוב לבנות: יש הרבה.. נועם? באיזה צבע המקלדת שלכם? שחור. דמות אהובה מסרטי ילדים: וודי מצעצוע של סיפור. מה אתה לובש עכשיו? ג'ינס וסווטשירט מנ"ש. מקצוע לימודים אהוב: היסטוריה (מה?? מי אמר את זה??) מקצוע לימודים שנוא: ביולוגיה (איזה מזל שפרשתי.) מה אתם עושים כשמשעמם? הולכים לקן! איזה שילוב צבעים הכי מזעזע? ירוק עם נקודות סגולות וכתום. מה אתם עושים כדי לא להרדם? קפה. כמה זמן אתה יכול לישון? אין קץ. תכונה טובה: אמוציונאליות תכונה רעה: אמוציונאליות. חולשה: עצבים. אובססיות: לקחת דברים בצורה קיצונית פאדיחה: מלא. מלא. זיכרון רע: נפלתי מהמיטה שלושום בלילה. זיכרון טוב: שיר שכתבו לי ליומולדת. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: זה שבגיל שבע הייתי טוחה שאני בת שש. געגוע: אחותי. החג האהוב עליך: חנוכה. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: ירקות וכאלה. שתיה מועדפת: קולה, לצערי. קינוח מועדף: פונדו שוקולד. או וופל בלגי. ממתק מועדף: במבה. עוגה מועדפת: טורט תפוזים. חיה מועדפת: שמוליק (כלב מסוג מושלם) סרט דיסני מועדף: מולאן!! או צעצוע של סיפור סדרה מעודפת: סמולוויל. המצאה של כל הזמנים: כיסא. שיר שגורם לך לצחוק: מדוזה של לולה. שיר שגורם לך לבכות: ל כך הרבה.. אמ... השיר על תוכי יוסי של אריק איינשטיין שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: טירוף במה של אריק איינשטיין. כל שיר של אלאניס. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: עד החתונה? או ואאא לא יודעת שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: החיים יפים :] שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: כל האופרת רוק של מאמי שלא הייתי מכירה בלי יובל. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? לפה? באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? נוע"ל. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? שופל והקומונר שלי המציא מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? המבט. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? את אותם הדברים אבל לאט. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מורידה את הדובים מהמיטה. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? אין כמו יפו בלילות. אין כמו הלילות בכלל. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? שום דבר, אין לדעת לאן יוביל מה שאעשה. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? מיתר. מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? כלום. שומרת על זה בסוד ואז צוברת כסף בשביל לסגור לאנשים קרובים את המינוס. מה משחק הילדים האהוב עליך: האלוהים, שזה אנחנו המצאנו. את/ה יודע/ת לנגן? גיטרה (באס, קלאסית וחשמלית) מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב: אכלתי. מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב: אלמד פיסיקה מה השיר האחרון ששמעת: אני שומעת כרגע את אילנות של אחינועם ניני. באיזה שעה הלכת לישון אתמול: מוקדם ממש- 11 וחצי. באיזה שעה קמת היום: 7 וחצי. כמה זוגות נעליים יש לך: לא יודעת. 2 שאני לובשת. יש לך עגילים / קעקועים לא. מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת טונה. באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל) רק פה, אני מרגיש(ה) שייכות. כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו: אחת.

crazyred1911

New member
עוד

מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול. נרדמת בשיעור? יום שישי האחרון. אכלת משהו? המבורגר היום. שרת?כן כל הזמן. שמעת גלגלצ? שונאת. אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? כל הזמן. עשית קניות? מזמן. היית חולה? אני כרגע חולה. נחתכת? מזמן. ראית סרט? מזמן. החזקת תינוק? מזמן. נסעת באוטובוס? היום בהסעות. יום חמישי בכזה של אגד. חיבקת מישוה? היום. הכנת שיעורים? ואוץ בכיתה יא'. נסעת ברכבת? יום חמישי. היית במסעדה? יום חמישי (היה זימון מלעשות) לא ישנת כל הלילה? לפני חודש בערך. האם היום: שתית מיץ? כן, קולה נחשב? שתית קפה? לא. אכלת עוגה? לא. אכלת סנוויץ'? כן, שניים. נפגשת עם חברים? כן, היה ביצפר. דיברת בטלפון? כן, כמובן. דיברת בפלאפון? כן. שלחת אס אמ אס? כן. היה ביצפר, שוב. חייבים בידור בשיעורים. היית במסנגר\איסיקיו? כן, כרגע. הרגשת עצוב? לא הרגשת שמח? לא במיוחד אכלת במבה? לא. התקלחת?לא ראית טלוויזיה? כן חשבת על קופים? לא. חשבת כובע? לא שמעת מוזיקה? כן התאכזבת? לא התעצבנת? לא שרת?כן רקדת?לא ציירת? לא היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת? כן! לבשת חולצה אדומה?לא לבשת חולצה ירוקה?לא שתית אלכוהול?לא שתית מים? כן עישנת?לא צרחת? לא נסעת מחוץ לעיר? אני גרה בפאקינג חור, ברור שכן! חשבת להתאבד? לא חשבת מחשבות פילוסופיות? לא עשית שיעורי בית? לא רבת עם מישהו? לא זה או זה: תפוז או תפוח? תפוח מלון או אבטיח? אבטיח חורף או קיץ? חורף לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח. שבת או יום חול? שבת יום ראשון או יום חמישי? חמישי שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? תלוי כמה מוקדם. מבחן או עבודה?עבודה מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה סוודר או מעיל? מעיל ירושלים או ת"א? ירושלים. הצפון או הדרום? דרום, אני אוהבת את הנגב החרמון או אילת? החרמון. חו"ל או הארץ? הארץ חסה או כרוב? איכס חמוצים או זיתים?איכס אפרסק או שזיף? איכס מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? פטל וניל או שוקו? שוקו נענע או תפוז? נענע אייסיקיו או מסנג'ר? מסנ אופנוע או מכונית? אופנוע, למרות שהרשיון לשי הוא למכונית. בריכה או ים? ים. שוקולד חלב או מריר: חלב עוגת גבינה או עוגת שוקולד? שוקולד ביצה קשה או חביתה? חביתה לחמניה או פיתה? פיתה פיתה או לחם? פיתה תות או בננה? תות פסק זמן או מקופלת? פ"ז גלידה- בכוס או בוופל? בוופל שקיעה או זריחה? שקיעה בליינד דייט- בעד או נגד? נגד ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס בזבזנ/ית או חסכנ/ית? חסכנית לישון או לקום? לישון חוף או הרים? חוף. קרמבו- וניל או שוקו? וניל כי שוקו לא מייצרים יותר רק מוקה ומוקה זה מגעיל. תות או בננה? ק וניל. פו הדב או סנופי? פו. אפרסק או שסק? איכס. עיניים - כחולות, ירוקות או חומות? ירוקות. אבל יותר חשוב המבט. סוכות או חנוכה? חנוכה וידאו או DVD? DVD תמונות מודפסות או על המחשב? מודפסות לאהוב ולהפגע או לא לאהוב בכלל? לאהוב בילוי בקניון או סרט? סרט בן-זוג או חברים? גם וגם זה נחמד חברים או סיינפלד? חברים עכבר או מקלדת? מקלדת צבעים: אדום: אתה אוהב עגבניות? כן וגמבה?לא ותותים? כן אתה נגעל מדם?לא מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? אני נופפלת דיי הרבה יש לך בגדים באדום בארון? כן מה הדבר האדום הקרוב אליך? פחית קולה? מה לדעתך מסמל הצבע האדום? הפועל ב"ש. אוהב את הצבע? כן ירוק: אתה אלרגי לדשא? לא אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כן מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? לא זוכרת. מה עדיף: עלה או גבעול? גבעול תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: עגבנייה מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? הזה שמתחת לעכבר מה לדעתך ירוק מסמל? דשא אוהב את הצבע הזה? לא כל כך. כחול: מה דעתך על הדרדסים? קומוניסטים. אוהב ללכת לים? כן מאוד אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? פחות כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא כמה תחתונים עם כחול יש לך? לא יודעת מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? גם כן הזה של העכבר. מה לדעתך הצבע כחול מסמל? שמיים אהב את הצבע הזה? כן. ורוד: מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פקצות פקאצות- סטיגמה, או אמת? סטיגמה, ברור. אבל מושרשת. יש לך בגדים ורודים? כמה? קצת. זה צבע רק לבנות? לא אבל יש גבול לכמה ורוד גבר כול ללבוש. אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא. מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? כן. אבל בחורה. החיים ורודים? כן. מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? אין באזור. מה לדעתך צבע זה מסמל? לא יודעת. אוהב את הצבע? לא כל כך. כתום אוהב תפוזים? כן, השבוע התחלתי לאוהב. וקלמנטינות? לא וגזר? לא מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? מחברת כתוה מה דעתך מסמל הצבע הזה? את אחותי ואת חברה שלי. אוהב אותו? כן, דיי.

o0Invisible0o

New member
וואי התחרפנת, אה?

ממש ממש ממש ארוך!! רגילה, סע לאנשהו..
צא בטירוף שלך..תעשה משהו!!
אני חייבת כבר חופש.:X
מקווה לקחת שבוע הבא.. אה, ולא שכחתי את אלאניס. קצת התרחקנו..כי היא לא מוציאה לי מוזיקה חדשה.
שם: איילת גיל: אוטוטו 20.. תאריך לידה: 31.05 כינוי: חיילת.
לא משקרת. איך היית רוצה שיקראו לך? לא אכפת לי. אני וחיילת מסתדרות.
שם אהוב לבנים: טיפשי כ"כ. שם אהוב לבנות: גם. באיזה צבע המקלדת שלכם? פעם היה אפור בהיר, היום לכלוך.:X דמות אהובה מסרטי ילדים: ההיא מאגם הברבורים..? מה אתה לובש עכשיו? מדים.:X מזעזע. מקצוע לימודים אהוב: אנגלית היה. מקצוע לימודים שנוא: מתמטיקה.
וביוטכנולוגיה. מה אתם עושים כשמשעמם: רואים טלוויזיה, יושבים מול המחשב. איזה שילוב צבעים הכי מזעזע? וואי יש כ"כ הרבה. ירוק מרקר עם ורוד מרקר וצהוב מרקר!!
מה אתם עושים כדי לא להרדם? מי רוצה שלא להרדם???!?! אממממ..שותה [מים!] והולה הופה בחישוק. זה ממש ממריץ.
כמה זמן אתה יכול לישון? וואי..אחרי שעקפנו את ה12 שעות..מי יודע?
תכונה טובה: לאיודעת. עקשנית לפעמים? תכונה רעה: שקטה מדייייייייי..ביישנית וותרנית לעיתים [יודעת שזה סותר את העקשנית.
] חולשה: גאד. מעשים קטנים וחמודים כאלה מזה שוברים אותי.. אובססיות: תוכניות טלוויזיה רבות כ"כ. אלאניס, פיונה.
נוטינג היל.
ומוזיקה בכלל.. פאדיחה: וואי. עזבו אותי.
זיכרון רע: נו מה, כ"כ הרבה. זיכרון טוב: יום חמישי עם חברים.
זיכרון הילדות הכי חזק שלך: אחותי נפטרה געגוע: אליה? החג האהוב עליך: פורים? בחיי. וכיפור. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: אממ..תולעים כמו באפקט הפחד?
שתיה מועדפת: קוקה קולה. קינוח מועדף: לא ברור. ממתק מועדף: חטיף, תפוצ'יפס. ואם זה חייב להיות מתוק..אז גומי כלשהוא. עוגה מועדפת: מפוסלת מבצק סוכר.
רק בגלל היופי. ואם רציני..אז מניחה שכזה ביסקוויטים עם פודינג. חיה מועדפת: חתולללללללל. ברחו לי.
סרט דיסני מועדף: o_0דייי סדרה מעודפת: כרגע הירוז. המצאה של כל הזמנים: מחשב, ואינטרנט. שיר שגורם לך לצחוק: bad day שמלווה בזיכרון מפעם.
ו "היש לך פנאי הערב?"
אני לא באמת יודעת איך קוראים לזה..XDDD שיר שגורם לך לבכות: שירי פיונה אפל שונים..וTPT של אלאניס. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: paper bag של פיונה, לעזאזל.
שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: HOF.
לא בהכרח בחופה..מתישהו. אהההה..ו she. המון אהבה עצמית תהיה בחתונה שלי..
שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: וואי שאלה קשה. JY של אלאניס..ומשהו מ"שיער" צריך לחשוב על זה קצת..
שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: וואי כאילו כל מה שאני שומעת היום זה בזכות חברים..אבל נניח road trippin' של רד הוט צ'ילי פפרס? חברה ממש טובה הכירה לי אותו לאחרונה [אוקיי, כן הכרתי..אבל אף פעם לא טרחתי להקשיב..
] לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? דוליז. :X באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? פה, גילמור, דוליז, עוגות, הירוז וטראוויס. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? אין סיפור..
סתם עוד טינאייג'רית מתוסכלת. ויש לי גם כינוי של גילמורפריק. והסיפור מאחורי די ברור..לא? מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?
פנים..? באמת, מראה של פנים כ"כ חשוב לי..XDD מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? מדליקה תנור.
אפילו שכבר לא קר..זה מעורר כזה. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מכבה טלוויזיה? תנור? לא יודעת..
מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב. אני בבית..
אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? כ"כ הרבה. אין רק נקודה אחת..
אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? כשאגלה, אעבור לשם.
מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? שמה בבנק..עד שאני כזה אסגר על עצמי. אה, סביר להניח חולקת עם אחיותיי אבל..
מה משחק הילדים האהוב עליך: ה' אדירים, למי אכפת? את/ה יודע/ת לנגן? הלוואי.
מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב: לקחתי אוכל.יאאאממ. מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב: אחליף לפיג'מה.. מה השיר האחרון ששמעת: כרגע את a mistake של פיונה יקירתי. באיזה שעה הלכת לישון אתמול: די מוקדם..
11 ומשהו.. באיזה שעה קמת היום:מוקדם מדי.
06:40. כמה זוגות נעליים יש לך: אממ..רגע. שישה.
אני חושבת.. יש לך עגילים / קעקועים: נופ. מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת: סלט אבוקדו.יאמ. באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל): נו בחייאת. כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו: 7 בערך. נו מה..הסלון.

o0Invisible0o

New member
...

מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול נרדמת בשיעור? וואי. הרבה זמן לא הייתי בשיעור.
אכלת משהו? לפני שעה..? שרת? נו לא כזה מזמן..אני שומעת מוזיקה.
שמעת גלגלצ? בדרך הביתה..שעה וחצי..? אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? היום? אתמול..? עשית קניות? בגדים ובלאגן? ולעצמי..? שבוע וחצי ככה..? היית חולה? אני די חולה עכשיו.. נחתכת? אממממממממ..לא יודעת. ראית סרט? שבת. החזקת תינוק? וואי מלא זמן..
נסעת באוטובוס? היום.
חיבקת מישוה? היום..? הכנת שיעורים? שנים שלא היו לי שיעורים..
נסעת ברכבת? לפני שבוע..? היית במסעדה? היום..
בערך. :X לא ישנת כל הלילה? חמישי.
האם היום: שתית מיץ? לא שתית קפה? לא אכלת עוגה? לא אכלת סנוויץ'? כן נפגשת עם חברים? כן! דיברת בטלפון? כן. דיברת בפלאפון? כן שלחת אס אמ אס? כן. יואו.
היית במסנגר\איסיקיו? עכשיו..
הרגשת עצוב? כן.
הרגשת שמח? כן.
אכלת במבה? לא אוהבת. התקלחת? עוד לא ראית טלוויזיה? במחשב.
חשבת על קופים? לא.
חשבת כובע? לא.. שמעת מוזיקה? אפילו עכשיו. התאכזבת? כן..
התעצבנת? לא ממש. קצת על עצמי. שרת? כן רקדת? לא ציירת? כן היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת? במקרה היום לא.
לבשת חולצה אדומה? מדים יקיריי..מדים. לבשת חולצה ירוקה? לגמרי.
שתית אלכוהול?היום??? 9 בערב, מה נראה לכם?
שתית מים? לגמרי. עישנת? נופ צרחת? וירטואלית, נחשב? ובתוך עצמי..
נסעת מחוץ לעיר? כל יום. חשבת להתאבד? לא חשבת מחשבות פילוסופיות? כה.
עשית שיעורי בית? אין בצבא. רבת עם מישהו? לא.. זה או זה: תפוז או תפוח? תפוח מלון או אבטיח? אבטיח חורף או קיץ? חורף לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? וואי לא יודעת. כשיהיה אחד מהם אולי אני אדע.
שבת או יום חול? שבתתתתתתתתתת יום ראשון או יום חמישי? חמישי שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? מוקדם. מבחן או עבודה? מבחן. לסיים עם זה מתמטיקה או אנגלית? אנגלית. ^^ סוודר או מעיל? מעיל אזרחי אבל. ירושלים או ת"א? ת"א הצפון או הדרום? צפון החרמון או אילת? אילת.
חו"ל או הארץ? חו"ל.
חסה או כרוב? חסה.
חמוצים או זיתים? זיתים אפרסק או שזיף? אפרסק מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? אףאחד וניל או שוקו? וניל נענע או תפוז? נענע אייסיקיו או מסנג'ר?מסנ אופנוע או מכונית?אףאחד. בריכה או ים? בריכה. ים בשביל לצלול. שוקולד חלב או מריר: חלב עוגת גבינה או עוגת שוקולד? שוקולד ביצה קשה או חביתה? חביתה לחמניה או פיתה? לחמניה פיתה או לחם? פיתה תות או בננה? בננה פסק זמן או מקופלת?מקופלת גלידה- בכוס או בוופל?וופל שקיעה או זריחה? זריחה. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס בזבזנ/ית או חסכנ/ית? חסכנית.:X לישון או לקום? לישון.. חוף או הרים? הרים קרמבו- וניל או שוקו?וניל תות או בננה? כבר בחרתי!! פו הדב או סנופי? סנופי אפרסק או שסק? שסק? עיניים - כחולות, ירוקות או חומות? כחולות. עזבו אותי.:X סוכות או חנוכה? חנוכה וידאו או DVD? DVD תמונות מודפסות או על המחשב? מחשב. נוח. לאהוב ולהפגע או לא לאהוב בכלל? לא לאהוב בכלל..
בילוי בקניון או סרט? סרט בן-זוג או חברים? מה?? חברים או סיינפלד? חברים עכבר או מקלדת? מקלדת..!! צבעים: אדום: אוקיי.
אתה אוהב עגבניות? כן וגמבה? לא ותותים? כן אתה נגעל מדם? לא מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? מחזור?
יש לך בגדים באדום בארון? יאפ מה הדבר האדום הקרוב אליך? לורד שיש עליו אדום..
מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אזהרה.
אוהב את הצבע? כן. יואו זה כ"כ משעמם..עזבו אותי.:X ירוק: אתה אלרגי לדשא? אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? מה עדיף: עלה או גבעול? תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? מה לדעתך ירוק מסמל? אוהב את הצבע הזה? כחול: מה דעתך על הדרדסים? אוהב ללכת לים? אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? כמה תחתונים עם כחול יש לך? מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? מה לדעתך הצבע כחול מסמל? אהב את הצבע הזה? ורוד: מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פקאצות- סטיגמה, או אמת? יש לך בגדים ורודים? כמה? זה צבע רק לבנות? אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? החיים ורודים? מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? מה לדעתך צבע זה מסמל? אוהב את הצבע? כתום אוהב תפוזים? וקלמנטינות? וגזר? מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? מה דעתך מסמל הצבע הזה? אוהב אותו?

למעלה